Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak skončí Bridgerton 3 sezóna? Kdy bude premiéra druhého dílu?

Jak zakończy się 3 sezon Bridgertonów? Kiedy premiera 2. części?

Tomasz Woźniak |

Fanoušci série Netflix „ Bridgertons “ se nemohou dočkat návratu do kostýmovaného světa žhavých románků a intrik britské aristokracie. Po květnové premiéře prvního dílu 3. sezóny diváci netrpělivě očekávají závěrečný díl této mimořádně oblíbené inscenace. Co nás čeká ve druhé části sezóny 3 "Bridgerton" a kdy můžeme očekávat její premiéru? Pojďme se blíže podívat na oznámení a spekulace o konci tohoto napínavého příběhu.

Shrnutí prvního dílu 3. sezóny

Třetí sezóna "The Bridgertons" se zaměřuje na osudy Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a Colina Bridgertona (Luke Newton). Penelope, známá také jako autorka drbního románu Lady Whistledown, se nakonec vzdala svých dlouholetých citů ke Colinovi poté, co slyšela jeho pohrdavá slova o ní. Rozhodla se, že je čas najít si manžela, který by jí dal nezávislost a umožnil jí pokračovat v tajemném životě spisovatelky.

Mezitím se Colin vrátil ze své cesty se zcela novou image - mnohem sebevědomější a odhodlanější získat zpět přátelství Penelope, jediné osoby, která ho vždy přijala. Aby Penelope pomohl při hledání vhodného manžela, nabídl jí svou podporu a radu. Když ale jeho lekce začnou fungovat příliš dobře, musí Colin čelit otázce, zda jsou jeho city k Penelope opravdu jen přátelé.

Navíc se Penelope musí vypořádat se svou rostoucí společenskou přítomností, kvůli které je pro ni obtížné utajit identitu Lady Whistledown. Věci komplikuje i její konflikt s Eloise (Claudia Jessie). První část sezóny 3 skončila vzrušujícím cliffhangerem, který nechal fanoušky v napětí, co přinese závěrečný díl.

Kdy bude premiéra 2. dílu 3. sezóny "Bridgerton"?

Podle oznámení Netflixu bude druhá část 3. sezóny „Bridgertons“ debutovat na streamovací platformě 13. června 2024 . To znamená, že fanoušci série budou muset být trpěliví a počkat něco málo přes měsíc, než se dozvědí další osudy svých oblíbených postav.

Přestávka mezi premiérou prvního a druhého dílu 3. sezóny bude přesně 27 dní, což – na poměry Netflixu – není nijak zvlášť dlouhá čekací doba. Pro srovnání, v případě 4. sezóny "Stranger Things" museli být fanoušci mezi prvním a druhým dílem trpěliví přes měsíc.

Zdá se, že Netflix chce své publikum zvyknout na vydávání svých největších hitů ve dvou částech, což pomáhá udržet zájem diváků o daný titul na delší dobu. Toto je strategie, kterou streamovací gigant používá k tomu, aby se vzdaloval modelu „binge-watching“ a povzbudil fanoušky, aby pravidelně sledovali premiéry.

Co můžeme očekávat v části 2 sezóny 3?

Herec Martins Imhangbe, který v seriálu hraje roli Willa Mondricha, v rozhovoru pro Digital Spy prozradil, že finále 3. sezóny "Bridgerton" bude pro fanoušky velmi uspokojivé. I když připustil, že diváci budou chtít určitě víc, konec označil za „velké drama“.

Výpověď herce ukazuje, že nové společenské postavení Willa a jeho rodiny po zdědění panství a titulu barona bude spojeno s pocitem odpovědnosti. Nejen z hlediska podpory mého syna, ale i z hlediska pomoci druhým. Můžeme proto očekávat, že závěrečné epizody sezóny přinesou nejen vzrušující rozuzlení příběhu Penelope a Colina, ale také zajímavé vedlejší zápletky ohledně dalších postav.

Tvůrce série, Shonda Rhimes, také oznámila, že finále 3. sezóny bude plné emocí. Luke Newton, který hrál roli Colina, popsal konec jako „šílený“. To naznačuje, že nás čeká skutečná horská dráha událostí vedoucí k uspokojivému, i když ne nutně zřejmému konci.

Výzvy Penelope a Colina

Klíčovou osou 2. dílu 3. sezóny "Bridgertonů" bude jistě vztah Penelope a Colina. Poté, co se Penelope vzdá svých citů ke Colinovi a on jí nabídne pomoc při hledání manžela, budou tito dva čelit mnoha výzvám.

I když se Penelope rozhodla hledat manžela, stále bojuje s nedostatkem sebevědomí. Její pokusy najít vhodného kandidáta na manžela/manželku končí velkolepými neúspěchy, které budou jistě zajímavou dějovou nití. Navíc Penelopeina rostoucí přítomnost ve společnosti ztěžuje utajování identity Lady Whistledown, což může vést k nečekaným komplikacím.

Colin si zase uvědomil, že Penelope, jediná osoba, která ho vždy přijala, s ním zachází lhostejně, musí čelit svým vlastním pocitům. Budou jeho pokusy získat zpět Penelopino přátelství úspěšné? Nebo si Colin uvědomí, že jeho vztah s Penelope přesahuje pouhé přátelství? Fanoušci netrpělivě čekají na odpovědi na tyto otázky.

Role ostatních hrdinů

Přestože jsou Penelope a Colin hlavními postavami 3. řady "Bridgerton", tvůrci pravděpodobně nezapomenou ani na další oblíbené postavy. Ve druhé části sezóny můžeme očekávat další osud Eloise, Penelopiny kamarádky, která si našla nového přítele na nečekaném místě.

Seriálový Will Mondrich (Martins Imhangbe) a jeho rodina navíc po zdědění panství a titulu barona budou muset čelit novým výzvám a povinnostem vyplývajícím z jejich nového společenského postavení. To jistě poskytne zajímavé vedlejší zápletky, které doplní hlavní zápletku.

Fanoušci série jistě také počítají s výskytem dalších slavných tváří z předchozích sezón, i když není známo, do jaké míry budou zapojeny do událostí sezóny 3.

Očekávání fanoušků

Vezmeme-li v úvahu oznámení tvůrců a reakce fanoušků na první díl 3. sezóny "Bridgerton", můžeme očekávat, že závěrečný díl bude plný emocí a nečekaných dějových zvratů.

Diváci netrpělivě očekávají rozuzlení příběhu Penelope a Colina – podaří se jim překonat vzájemná nedorozumění a konečně přiznat své city? Fanoušci také sní o šťastném konci tohoto páru, i když s ohledem na drama "Bridgerton" není nic zřejmé.

Diváci navíc počítají se zajímavými vedlejšími zápletkami, které jim umožní ponořit se hlouběji do světa postav série. Vývoj příběhu Willa Mondricha a jeho rodiny, stejně jako další osud Eloise a dalších postav, se jistě postarají o nejedno vzrušující překvapení.

1 komentář

Bardzo ciekawe rozważanie, nie mogę się już doczekać zakończenia!!

Hariko9,

Zanechat komentář