Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jakou svíčku si vybrat a kde koupit sadu na výrobu sójových svíček?

Jaką świecę wybrać i gdzie kupić zestaw do robienia świec sojowych?

Adrian Koźlik |

VÍTE, ŽE... Svíčka měla vždy symbolický význam. Jedním z nich bylo srovnání se čtyřmi živly, kde vzduch je unikající kouř, voda označuje tekutý vosk, knot znamená zemi a oheň je obsažen v jasném, intenzivním, mírně blikajícím plameni.

Světlo, pocit bezpečí, snadno dostupné klima, příjemná vůně a pocit blažené relaxace. Řeč je o svíčkách, zejména sojových, které stále více dobývají trh ruční výroby.

Sójové svíčky jsou stále populárnější

Vše začíná voskem, ze kterého je svíčka vyrobena. Je to klíčové při výběru svíček, jejich cena a funkčnost. Nejoblíbenějšími svíčkami jsou stále ty parafínové, které mají i přes svou atraktivní cenu mnoho vedlejších účinků, jako je vyčerpání přírodních zdrojů, znečištění životního prostředí a dokonce i bolestivé migrény. Alternativou k nim jsou mnohem dražší svíčky ze včelího vosku, které mají mnoho zdravotních a čistících aplikací a charakteristickou medovou vůni. Sójové svíčky se naopak stále častěji stávají ekologickým cenovým kompromisem s nespočtem vůní.

Udělejte to sami, nebo jak vyrobit sójovou svíčku?

K vlastní výrobě jedinečné sójové svíčky budete potřebovat: sójový vosk, knot, formu/nádobku na svíčku, vonný olej, ozdoby a brčál, dřevěnou tyčinku na udržení knotu ve svislé poloze, tyčinku na míchání vosku, kuchyňskou linku teploměr a kovová nádoba na rozpouštění vosku.

Jakmile máme vše shromážděné nebo použijeme hotové sady na výrobu sójových svíček , je čas začít s procesem tvorby naší ručně vyráběné svíčky, kterou vám představujeme v 5 jednoduchých krocích.

Krok 1. Umístěte knot

Knot umístíme do nádoby a dřevěnou tyčí držíme ve svislé poloze.

świeca sojowa Krok 2. Vodní lázeň

Sójový vosk nechte ve vodní lázni v kovovém hrnci položeném na sporáku, nepřekračující teplotu 90 stupňů.

Krok 3. Čas na esenciální olej

Po roztavení vyjmeme nádobu z lázně a počkáme, až vychladne na 55-60 stupňů a přidáme pár kapek vonného oleje dle našeho výběru.

Krok 4. Roztavení vosku

Roztavený vosk nalijte do předem připravené nádoby. Když vosk začne tuhnout a matovat, přidáme na svíčky ozdoby, které si vybereme.

Krok 5. Téměř připraven!

Nechte svíčky vychladnout při pokojové teplotě, vyjměte tyčinky, zastřihněte knoty a užijte si svou ručně vyrobenou sójovou svíčku.

Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak vyrobit sójové svíčky, klikněte sem !

Největší výhody sójových svíček

Sójové boby se používají k získávání sójového vosku a v důsledku toho k výrobě sójových svíček , jejichž hlavní výhody jsou následující:

  • Šetrné k životnímu prostředí, získané ze snadno obnovitelných přírodních zdrojů a plně biologicky rozložitelné.
  • Vosk zcela shoří čistým a hladkým spalováním, aniž by se uvolnily jakékoli látky.
  • Hoří dvakrát déle než parafín.
  • Vosk bez zápachu, který vám umožní dodat mu vlastní intenzivní vůni.
  • Rozlitý sójový vosk lze snadno vyčistit pouze mýdlem a vodou.
  • Možnost vytvoření vlastních sójových svíček .

Kde koupit produkty na výrobu sójových svíček?

Při výrobě sójových svíček je nutné zakoupit všechny potřebné produkty, především sójový vosk. Vybrat ty správné ingredience a na nic nezapomenout nám pomohou, zvláště na začátku, hotové sady na výrobu sójových svíček , které lze snadno najít na internetu, na prodejních platformách jako je Allegro.

Zanechat komentář