Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jakou velikost přepravní obálky si mám vybrat?

Jaki rozmiar koperty wysyłkowej wybrać?

Adrian Koźlik |

Přemýšleli jste někdy, jak vybrat velikost obálky pro položku, kterou chcete poslat? Je to na vás moc složité? Díky našemu zadání zjistíte, jaké velikosti jsou jednotlivé kategorie obálek a co obsahují. Obálky mají pevné a odolné těsnění, což znamená, že se obálka neroztrhne. Široký pruh lepidla drží obálku pevně uzavřenou, aby předmět uvnitř nevypadl. Obálky jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího papíru (třída 1), což znamená, že obálka není průhledná. Efektivní zasílání dokladů či faktur je jednou z nejdůležitějších věcí při vedení účetnictví ve vaší firmě.

Co lze vložit do přepravních obálek ? Kancelářské potřeby jako: dokumenty, příležitostné karty, dopisy, pozvánky
Co lze umístit do bublinkových obálek ? Všechny předměty, které se mohou poškodit a jsou vyrobeny z křehkého materiálu: elektronická zařízení, šperky, keramické výrobky, desky.

Typy bublinkových obálek

Bublinové obálky jsou k dispozici v několika velikostech, které splňují očekávání zákazníků. Do obálek lze snadno zabalit předměty různých velikostí. Každý výrobek je těsně uzavřen a chráněn proti vnějšímu poškození. Možná znáte vztah, který říká, že dokument A4 se vejde do obálky C4. Ale co bublinkové obálky? Nejoblíbenější velikosti přepravních obálek jsou obálky C, B, DL a větší. Vše však záleží na věci, kterou chcete do obálky zabalit. Od malinkých obálek až po opravdu velké. To vše proto, aby mohl svůj předmět bezpečně přepravovat. koperty biurowe

aplikace

Na trhu je mnoho velikostí obálek . Jak však správně vybrat velikost obálky pro produkt, který chceme přepravit? Bublinové obálky jsou navrženy tak, aby chránily choulostivé předměty, které se v nich přepravují. Chrání před vlhkostí a nečistotami. Obálky jsou vyráběny tak, aby výrobky pro ně vybrané vyplňovaly celý interiér. Používají se k přepravě knih, drobného vybavení, šperků, drobného oblečení a drobných skleněných předmětů. Co můžete zabalit do přepravních obálek? Vše, co je jemné, malé a vystavené vnějším zraněním. Od drobných šperků, desek a knih až po větší katalogy, noviny a kalendáře.

Výhody bublinkových obálek

Bublinové obálky jsou obecně dostupné za nízké ceny. Široký výběr různých velikostí. Obsahují lepicí proužek, který vaši obálku během několika sekund pevně uzavře a ochrání její vnitřek před zraněním. Jsou odolné a odolné vůči jakémukoli roztržení. Obálky jsou vyrobeny z ekologického papíru Kraft. Dávám tuto velkou podporu ochraně našeho znečištěného životního prostředí. Vysoká odolnost obálek vyplývá z hmotnosti papíru. Díky tomu, že jsou obálky po stranách pevně svařeny, jsou odolné i proti proražení a různým otřesům.

Označení velikosti přepravní obálky

Obálky většího formátu

koperty biurowe

    • K20 - kalendář velikosti A3
    • G17 - Noviny velikosti A4
    • D14 - tenký katalog A5

C obálky

    • C6 114x162 mm
    • C5 162x229 mm
    • C4 229x324 mm

B obálky

    • B5 176x250 mm
    • B4 250x353 mm

DL obálky

    • DL 110x220 mm

Zanechat komentář