Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co koupit babince a dědečkovi?

Co kupić z okazji dnia babci i dziadka?

Adrian Koźlik |

Babiččin a dědečkův den se blíží. Proto stojí za to, aby se naši prarodiče cítili v tento výjimečný den výjimečně a dali jim dárky. Dobrý nápad je něco praktického, co jistě využijí. Níže uvádíme několik návrhů na zajímavé a především užitečné dárky ke Dni babičky a dědečka! Nemusí být drahé, aby byly nádherné! V tento den není důležité, jak drahý dárek je, ale vzpomínka na naše blízké.

Objevte 6 nápadů na dárky ke Dni babičky a dědečka

1. Hrníčky s potiskem, perfektní dárek pro babičku a dědečka

Hrnky jsou velmi univerzální vychytávkou, kterou používáme každý den. Jsou ideální pro tisk, což vám umožní dát jim jedinečný vzhled. .Takový dárek ke dni dědečka a babičky výrazně zlepší chuť ranní kávy nebo čaje našim prarodičům. Díky extrémně vytříbené grafice se slogany jako: „Měj se krásně, dědečku“, „Babi, ty jsi nejlepší“ nebo „Babi, ty vládneš“ uděláte z dárku sentimentální doplněk, který skvěle zapadne do každodenního života. rutina naší babičky nebo dědy.

2. Polštáře s potiskem

Bavlněné polštáře s potiskem jsou dalším tipem na dárek ke Dni dědečka a babičky . Běžné šátky však nestačí, nejlepší je pořídit si ty s potiskem a z materiálů příjemných na dotek. Naše nabídka obsahuje mnoho zajímavých designů, které jistě osloví vaše prarodiče a na pohovce zaujmou své místo. Navíc je zde možnost zakoupit sadu ve stejném motivu! prezent na dzień babci i dziadka poduszka

3. Kuchyňské zástěry

Která babička nerada vaří? Zástěry jsou dobrým nápadem na dárky ke Dni babičky a dědečka . Naše nabídka obsahuje mnoho motivů připravených speciálně pro naše prarodiče! Budou se vám hodit nejen v kuchyni, ale i v garáži při kutilství. Pomohou ochránit vaše oblíbené oblečení před poškozením. Za jeho nošení se nebude stydět žádný děda ani babička. Zástěry lze zakoupit i v sadách s polštářky nebo hrnečky!

4. Bavlněné tašky

Být EKO se stává čím dál tím více módou. Aby naši prarodiče také žili v duchu zero waste, stojí za to jim darovat bavlněné tašky. Jsou velmi odolné a hlavně estetické. Aby byly dárky ještě přitažlivější, můžete si na tašku vytisknout vlastní fotografii. Vyberte si fotku ze svých sdílených okamžiků a zastavte čas, byť jen na okamžik. Můžete si být jisti, že takový dárek prarodiče určitě potěší!

5.Dřevěná krabička na drobnosti

Ať už je to děda nebo babička, každý z nich má mnoho maličkostí. Chcete-li je trochu uspořádat, stojí za to koupit malé dřevěné krabice. Skvěle se hodí i do kuchyně jako organizéry na čaje nebo koření. Podle vkusu se vyplatí koupit nejen obyčejnou krabičku, ale i s rytinou nebo jinou barvou materiálu uvnitř. Abyste však nedali prázdnou krabičku, vyplatí se dát dovnitř sladkosti nebo společnou fotku, bude to opravdu milé překvapení!

6. Ohřívací láhev s horkou vodou

Pokud jde o dárky ke Dni prarodičů , posledním návrhem je termofor. Je to skvělý způsob, jak se zahřát v chladnějších dnech. Vzhledem k tomu, že je venku zima, je to teď ještě užitečnější. Vše, co musíte udělat, je uvařit vodu, odšroubovat uzávěr a nalít vroucí vodu dovnitř. Poté uzavřeme uzávěrem a můžeme si dlouho užívat tepla. Určitě se bude hodit nejen babičce, ale i dědovi. Při výběru tohoto typu dárku se vyplatí dbát na to, aby byl spojen s osobou, které jej chceme darovat. Vzorů a barev je opravdu nespočet!

Je však třeba připomenout, že dárek není všechno. Nejdůležitější je strávit v tento výjimečný den čas s babičkou nebo dědou. Společné chvíle znamenají nejvíc. Naplánujte si tedy tento den a najděte si čas na společnou procházku nebo kávu.

Zanechat komentář