Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaký dárek příteli k narozeninám? Koukni na to!

Jaki prezent na urodziny dla przyjaciółki? Sprawdź to!

Adrian Koźlik |

Přítel je někdy jedním z nejdůležitějších lidí v našem životě. Můžeme jí svěřit jakékoli tajemství a počítat s plnou podporou a pochopením.

Přátelství je zvláštní typ mezilidských vztahů založených na vzájemné důvěře, podpoře, porozumění a přijetí. Přítel může být někdo, s kým můžeme sdílet své radosti, strasti, tajemství i problémy. Je to člověk, na kterého se můžeme spolehnout a důvěřovat mu.

Proto stojí za to pečovat o vztahy, které z nás dělají lepší lidi. Pokud chcete oslavit její narozeniny, v dnešním článku představujeme zajímavé a kreativní nápady na dárky pro kamarádku .

Jak využít zájmy svého přítele?

Kdo zná tvého přítele nejlépe, když ne ty? Určitě víte, co ho zajímá a jaké jsou jeho koníčky. Tyto znalosti vám umožní vybrat dokonale padnoucí dárek pro vašeho přítele .

100% Vaše kamarádka má své zájmy, kterým se naplno věnuje. Možná sportuje nebo je knihomol? Nebo se možná zajímá o make-up? Jak tedy vybrat dárek, který odpovídá vašim zájmům? Níže uvádíme naše návrhy.

Kosmetika

Je to perfektní dárek pro dívku , která ráda nosí make-up. Přemýšlejte o tom, která kosmetika jí udělá největší radost. Vždy si také můžete koupit její kosmetické produkty.

Cvičební doplňky

prezent dla przyjaciółki Pokud je vaše kamarádka fyzicky aktivní a neumí si život bez sportu představit, stojí za to popřemýšlet o nákupu sportovních doplňků, jako je podložka na jógu, činky, vzpěry nebo sportovní oblečení v její oblíbené barvě.

knihy

Ráda se vaše kamarádka ponoří do různých příběhů, které četla? Ano? Zvažte tedy, zda jí darovat knihu z jejího oblíbeného žánru.

Květiny

Pokud má ráda květiny a její dům je plný rostlin, sadba bude jistě perfektním dárkem. Podívejte se, co ještě v její sbírce chybí, a vydejte se co nejdříve do zahradnictví.

Dárek pro kamarádku - splňte její sny

Každý z nás má své malé i velké sny. Váš přítel je určitě má také! Stojí za to se jí na to zeptat. Samozřejmě, že nejsi divotvorce, ale každý má nějaké skutečné hmotné sny.

Pokud sní o cestě do zahraničí, kupte jí třeba průvodce po daném místě nebo knihu, která jej podrobně popisuje.

Lístky na koncert vašeho oblíbeného umělce nebo kapely budou také dobrý nápad.

Nebo možná vaše kamarádka mluvila o něčem, co si nemohla dovolit? Možná každodenní výdaje blokují její sny. Zkuste s předstihem lovit různé akce a akce a možná tak splníte své milované sny.

Kreativní dárky pro přítele

Pokud chcete, aby si váš přítel pamatoval tyto narozeniny navždy, doporučujeme kreativní přístup k tématu. Představujeme vám naše tipy na tento typ dárku.

  • Hrnek s vlastním potiskem - perfektní tip na dárek pro kamarádku. Můžete si vybrat oblíbenou fotku ze společné chvíle nebo vtipný citát, který je pro vás smysluplný. Přizpůsobením hrnku bude jedinečný a připomene jí váš vztah pokaždé, když si vychutná svůj oblíbený nápoj. Jedná se o praktický a sentimentální dárek, který vašemu příteli jistě vykouzlí úsměv na tváři.
  • DIY sada na výrobu sójových svíček - tato sada jí umožní vytvořit jedinečné, přírodní svíčky v pohodlí domova.
  • Zástěra s vlastním potiskem – pokud je vaše kamarádka nadšencem do vaření, se zástěrou s jejím jménem se bude cítit jako opravdová kuchařka!
  • Kurz nebo workshop – přihlaste ji na kurz, který vyhovuje jejím zájmům, jako je malba, keramika, fotografování, psaní nebo taneční workshopy. Je to skvělá příležitost, jak rozvíjet své dovednosti a vášně.
  • Sada na výrobu šperků - můžete jí darovat sadu s korálky, řetízky, přívěsky a nástroji, které jí umožní vytvořit jedinečné šperky.

Univerzální dárky pro kamarádku

Pokud nemáte žádný konkrétní tip na dárek pro kamarádku , níže vám představujeme dobré dárky pro každou příležitost.

  • Kniha zvyků
  • Sada ochucených čajů nebo káv
  • Alkohol a sladkosti
  • Náramek přátelství
  • Kosmetika a produkty péče

Zanechat komentář