Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaký potisk zvolit na dřevěné plážové lehátko? Seznamte se s nejmódnějšími vzory!

Jaki nadruk wybrać na drewniany leżak plażowy? Poznaj najmodniejsze wzory!

Adrian Koźlik |

Léto se kvapem blíží! Již brzy se budeme moci těšit z krásného počasí. Na toto období se vyplatí připravit a postarat se o naše pohodlí.

Když je čas na dovolenou a odpočinek na pláži, je důležité mít pěkné a pohodlné místo k lenošení a užívání si slunce. Dřevěná plážová lehátka jsou nejen praktická, ale také dodají kouzlo a styl každému místu, kam je umístíte.

leżak plażowy drewniany Chcete, aby vaše dřevěné plážové lehátko získalo více charakteru? Přemýšlejte o jedinečném potisku.

V dnešním článku si představíme ty nejmódnější vzory povlečení, které se mohou stát inspirací při výběru potisku na vaše dřevěné plážové lehátko .

Historie dřevěných plážových lehátek

Dřevěná plážová lehátka jsou ikonou letních prázdnin a relaxace na pláži. Jejich historie sahá daleko do minulosti a kořeny tohoto klasického kusu nábytku lze hledat v minulosti, kdy potřeba pohodlného odpočinku na mořském pobřeží byla neodmyslitelnou součástí života.

První zmínky o nich pocházejí z dob starých Řeků a Římanů. V těch kulturách, které si vážily fyzické aktivity a péče o tělo, byla lehátka používána na plážích jako místo k odpočinku a opalování. Přestože nebyly tak technologicky vyspělé jako dnešní modely, měly podobný účel – poskytnout pohodlné místo k lenošení na písku.

V průběhu staletí se plážová lehátka stávala stále populárnější, zejména v Evropě, kde byla plážová kultura úzce spojena s aristokratickými vrstvami. V 18. a 19. století se dřevěná lehátka začala navrhovat tak, aby poskytovala větší stabilitu a pohodlí. Chodit na pláž se tehdy stalo módním trendem a dřevěná lehátka symbolem elegance a luxusu.

S rozvojem turistiky a plážových letovisek v 19. století se dřevěná lehátka stala populární po celém světě. Používaly se nejen na plážích, ale také v zahradách, parcích a na koupalištích. Jejich design byl pokročilejší a dřevo bylo pečlivě dokončeno a často zdobeno, díky čemuž dodaly kouzlo každému místu.

Ve 20. století se s technologickým pokrokem objevily nové materiály jako hliník a plasty, které začaly nahrazovat dřevo při výrobě plážových lehátek. I když moderní lehátka nabízejí komfort a funkčnost, dřevěná lehátka jsou stále velmi oblíbená pro svou tradiční krásu a nostalgické kouzlo.

Dřevěná plážová lehátka jsou dnes k dispozici v různých stylech a provedeních, což umožňuje návštěvníkům pláže vybrat si model, který nejlépe odráží jejich preference a vyhovuje svému okolí. Bez ohledu na to, zda se jedná o klasické, rustikální lehátko nebo moderní design, připomínají nám historii a tradici plážových výletů a zároveň nám poskytují pohodlné a příjemné místo k odpočinku na pobřeží.

Nejmódnější vzory potisků na dřevěném plážovém lehátku

Pokud chcete, aby vaše dřevěné plážové lehátko vyniklo nad ostatními, vyplatí se přidat módní a stylový potisk. Připravili jsme pro vás ty nejmódnější designy, které jistě dodají vašemu lehátku charakter.

  • Tropické listy - vzor, ​​inspirovaný bujnou vegetací tropů, jsou extrémně módní volbou. Palmové listy, monstery a kapradiny dodají exotické kouzlo a navodí atmosféru dovolené na rajské pláži. Nechte se unést a vytvořte si lehátko s tropickým motivem!
  • Geometrické vzory – jsou v současnosti velmi oblíbené v mnoha oblastech módy a designu. Různé tvary jako kosočtverce, trojúhelníky nebo čtverce budou na lehátku vypadat skvěle.
  • Mořské motivy - motivy, jako jsou mušle, ryby, vlny nebo kotvy, se dokonale hodí k přenesení atmosféry mořského dobrodružství na vaše dřevěné plážové lehátko .
  • Květiny – květinové motivy jsou nadčasové a vypadají vždy dobře.
  • Abstrakce – někdy stojí za to se zbláznit a vytvořit si lehátko s abstraktními vzory. Barevné skvrny, linie a tvary upoutají pozornost a vytvoří jedinečný vzhled.
  • leżak plażowy drewniany Etnické vzory - Aztécké, indické nebo africké vzory dodají plážovému lehátku jedinečný styl a charakter.

Proč se vyplatí mít dřevěné plážové lehátko?

Existuje mnoho důvodů, proč byste měli mít vlastní dřevěné plážové lehátko . Shromáždili jsme ty nejdůležitější a uvádíme je níže.

  • Pohodlí a relaxace – plážová lehátka jsou navržena tak, aby poskytovala optimální komfort a pohodlí. Nelze upřít, že to, že se do nich můžete „ponořit“, umocňuje pocit uvolnění.
  • Přírodní vzhled - plážová lehátka vyzařují přirozenou krásu a teplo. Jejich přírodní povrch a textura dřeva dodávají okolí kouzlo a eleganci a vytvářejí příjemnou atmosféru prázdninového odpočinku.
  • Odolnost – Dřevo je známé svou odolností a pevností, díky čemuž jsou plážová lehátka pevným kusem nábytku. Mohou přežít vystavení slunci a dešti. Je však třeba pamatovat na správnou péči. Pokud se chcete dozvědět, jak chránit dřevěné lehátko po sezóně, klikněte zde !
  • Ekologické - jsou především ekologické, což znamená, že jejich výroba ani následné použití nemá negativní dopad na životní prostředí.
  • Personalizace - díky tomu, že si na své dřevěné plážové lehátko můžete udělat jakýkoli potisk, získají jedinečný styl a charakter.
  • Univerzální - skvěle se hodí nejen na pláž, ale také na zahradu, terasu nebo k bazénu. Můžete je také snadno přenášet z jednoho místa na druhé, protože jsou lehké a skladné.

Zanechat komentář