Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kde koupit papírové kelímky? Podívejte se na to hned

Gdzie kupić kubki papierowe? Sprawdź już teraz

Adrian Koźlik |

Papírové kelímky jsou skvělým řešením, když si kupujeme nápoje s sebou nebo při větších akcích, jako jsou speciální akce, kde počet hostů znamená, že s běžnými kelímky bychom mytím nádobí strávili půl dne. Jsou bezpečné a hygienické, takže je nemusíte po každém použití mýt.

V dnešním článku se dozvíte, kde je nejlepší koupit papírové kelímky . Řekneme vám také o jejich historii a další důležité informace, které byste o nich měli vědět.

Krátce o historii papírových kelímků

kubki papierowe Historie papírových kelímků sahá až k počátkům kopírovacího papíru, který vynalezli Číňané kolem 2. století př. n. l. V Číně se používaly různé druhy nádob a kelímků na pití, které byly vyrobeny z papíru, hlíny nebo bambusu.

Moderní papírové kelímky se však objevily až ve 20. století. První papírový kelímek vynalezl v roce 1907 Američan Jack Knight. Bohužel tento kelímek ještě nebyl dostatečně odolný a nebyl příliš oblíbený.V roce 1930 vyvinul americký vynálezce Lawrence Luellen papírový kelímek s voskovým povlakem, který zabránil prosakování tekutin papírem. V roce 1942 se začaly ve velkém vyrábět papírové kelímky s voskovým povlakem.

V 50. a 60. letech se objevily papírové kelímky s polyetylenovým povlakem, které jsou trvanlivější a odolnější vůči vysokým teplotám. Díky tomu se papírové kelímky staly velmi oblíbenými v kavárnách, rychlých občerstveních a dalších místech, kde se prodávají nápoje s sebou.

V dnešní době jsou papírové kelímky extrémně běžné a jsou nedílnou součástí populární kultury. Jsou pohodlné, praktické a zajišťují hygienu při pití nápojů.

Proč jsou papírové kelímky ekologické?

Většina z vás asi neustále slyší, že papírové kelímky jsou ekologické. Co to ale vlastně znamená a co tento pojem ovlivňuje?

Papírové kelímky jsou považovány za ekologické, protože jsou 100% biologicky rozložitelné a lze je recyklovat. To znamená, že po použití je lze recyklovat na nové produkty, čímž se sníží odpad a sníží se negativní dopad na životní prostředí.

Navíc stojí za zmínku, že výroba papírových kelímků vyžaduje méně energie a přírodních zdrojů než výroba kelímků z jiných materiálů, jako je plast nebo sklo. Výroba papírových kelímků také nevyžaduje použití chemikálií, které jsou škodlivé pro životní prostředí, což pomáhá snižovat emise chemikálií do ovzduší a vody.

Nemělo by se zapomínat, že papírové kelímky jsou ekologické pouze tehdy, pokud jsou správně recyklovány. Nesprávná likvidace papírových kelímků může vést ke znečištění životního prostředí, zejména pokud jsou vhazovány do řek, moří a oceánů.

Pokud se chcete dozvědět více o ekologických papírových kelímcích , klikněte zde

papierowe kubki Papírový kelímek - perfektní reklamní nástroj

Papírový kelímek je oblíbenou formou reklamy, protože se jedná o předmět, který denně používá mnoho lidí, zejména v kavárnách, cukrárnách, restauracích a místech, kde se prodávají nápoje s sebou. Vlastní potisk na papírovém kelímku je výbornou příležitostí k propagaci značky a zvýšit její známost a oslovit široké spektrum potenciálních zákazníků.

Kde koupit papírové kelímky?

Papírové kelímky jsou opravdu běžným a snadno dostupným zbožím. Lze je nalézt jak ve stacionárních, tak v internetových obchodech.

Níže je několik míst, kde můžete najít papírové kelímky:

  • Obchody s potravinami a průmyslem
  • Prodejny papírnictví a kancelářských potřeb
  • Internetové obchody nabízející ekologické produkty
  • Velkoobchodní prodejci jednorázových výrobků

Pokud už víte vše o papírových kelímcích , proč neuspořádat ekologickou párty? 🙂

Zanechat komentář