Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kde koupit papírové talíře? Dáme vám nápovědu

Gdzie kupić talerzyki papierowe? Podpowiadamy

Adrian Koźlik |

Víš, že…

Papírové talíře vznikly proto, že na narozeninové oslavě nebylo žádné nádobí pro podávání dortu. Bez ohledu na typ podniku najdou papírové talíře mnoho využití, od každodenních obědů až po podávání občerstvení na firemních piknikech. Papírové talíře jsou spojeny s jednoduchostí a příjemnými událostmi ve společnosti.přátelé a nedostatek hory špinavého nádobí po večírku. Ale napadlo vás někdy, odkud se vzali? Na tuto a mnoho dalších otázek najdete odpověď v tomto příspěvku.

Příběh jistých revolučních zrodů

talerzyki papierowe Za vynález papírových talířů vděčíme muži z New Hampshire, Martinu Keyesovi. Byl to on, kdo přišel s nápadem papírových talířů během narozenin své dcery. V roce 1903 pak založil společnost s názvem Keyes Fiber Company a přišel s nápadem vyrábět dortové talíře z lisované buničiny. První papírové talíře se objevily v roce 1904, ale jejich výroba byla daleko za Keyesovým rozpočtem. Postupem času však objevil způsob, jak vyrobit papírové talíře levněji. Postupem času začal uvádět na trh další jednorázové produkty a jeho značka je dnes známá po celém světě.

Nyní, když jste se seznámili s historií papírových talířů, možná vás zajímá, jakou velikost zvolit.

V dnešní době se můžete setkat s mnoha druhy papírových talířů , které se liší prakticky ve všem, od velikosti přes odolnost až po biologickou rozložitelnost. Papírové talíře mohou být podlouhlé, kulaté nebo hranaté, skvěle se hodí do bufetů na drobné občerstvení a sladkosti. Některé papírové talíře se dodávají také s oddělenými přihrádkami pro pohodlné oddělení potravin a snadnější určení porcí, díky čemuž jsou ideální pro nemocnice a zdravotnická zařízení.

Kde koupit papírové talíře?

Nyní, když jsou papírové talíře běžné, najdeme je téměř v každém obchodě a internet velmi usnadňuje hledání. Různé barvy a vzory vám umožní vytvořit jedinečné dekorace. Internetové obchody vám umožní snadno najít to, co hledáte, navíc poskytují širší výběr a přehledný pohled, aby vám nic neuniklo.

Při hledání papírových talířů ve stacionárních prodejnách přemýšlejte, k čemu je plánujete použít, a vyberte si z mnoha druhů takové, které vám i vašim hostům umožní pohodlně se najíst.

Proč zvolit papírové talíře?

talerzyki papierowe Tento produkt má mnoho výhod, zde jsou ty nejdůležitější:

  • 1. Papírové talíře šetří čas a energii, kterou plýtváme při mytí nádobí. Oproti opakovaně použitelným talířům jsou velmi pohodlné, papírový talířek můžete po dojídání jednoduše vhodit do příslušného koše.
  • 2. Nemusíte se bát, že by se někdo zranil o ostré kousky kvůli rozbití talíře, to je u papírových talířů nemožné!
  • 3 . Papírové talíře poskytují hygienické výhody. Když se talíře dotkne a jí pouze jedna osoba, je menší pravděpodobnost růstu bakterií nebo šíření nemocí.
  • 4. Vzhledem k tomu, že papírové talíře jsou tenké a kompaktní, lze je snadno přenášet. Navíc to můžete udělat bez obav z poškození, kterému jsou desky vystaveny během přepravy.

Chcete se dozvědět více o papírových talířích? Klikněte zde!

Zanechat komentář