Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kdy je kybernetické pondělí 2023? Vše, co potřebujete vědět!

Kiedy jest Cyber Monday 2023? Wszystko, co musisz wiedzieć!

Adrian Koźlik |

Mnoho z nás miluje akce a akce, a pokud jste fanouškem online nakupování, pravděpodobně jste slyšeli o Cyber ​​​​Monday . Pokud vás zajímá, kdy přesně je tento výjimečný den? Odkud pochází a co to znamená? V tomto článku na tyto otázky odpovíme a pokryjeme vše, co potřebujete vědět o Cyber ​​​​Monday 2023 . Začněme!

Co je kybernetické pondělí? Vysvětlujeme!

Cyber ​​​​Monday je marketingový termín, který zavedli online prodejci za účelem podpory online nakupování. Jde o ekvivalent Black Friday , což je jeden z největších nákupních dnů v tradičních kamenných obchodech. Cyber ​​​​Monday se koná v pondělí po Černém pátku a vždy spadá mezi 26. listopadem a 2. prosincem . Pro spotřebitele je to skvělá příležitost, jak najít atraktivní akce a slevy v internetových obchodech.

Kdy je kybernetické pondělí 2023?

kybernetické pondělí 2023 Kybernetické pondělí 2023 se bude konat 27. listopadu . Je to skvělá příležitost, jak začít s vánočními nákupy online a najít atraktivní akce. Přidejte si tento den do kalendáře a připravte se na jedinečné nabídky.

Původ kybernetického pondělí

Počátky Cyber ​​​​Monday se datují do roku 2000, kdy online prodejci zaznamenali nárůst online prodeje po Dni díkůvzdání. Všimli si, že mnoho lidí využívá volný den k zahájení vánočních nákupů, ale místo návštěv kamenných obchodů začali nakupovat online. Prodejci se rozhodli využít tohoto trendu a v pondělí po Dni díkůvzdání zavést speciální akce a slevy, aby přilákali zákazníky do svých internetových obchodů. Název „Cyber ​​​​Monday“ vymysleli Ellen Davis a Scott Silverman z National Retail Federation a Shop.org.

Cyber ​​​​Monday je doslova přeloženo jako „kybernetické pondělí“. Slovo „cyber“ označuje svět internetu a online nakupování, zatímco „pondělí“ označuje den v týdnu, kdy se tento výjimečný den každoročně koná. To je dokonalá kombinace, která vystihuje podstatu této akce - online nakupování v pondělí .

Jaké propagační akce můžete očekávat v kybernetické pondělí?

Kybernetické pondělí je skvělý čas na hledání atraktivních akcí a slev v internetových obchodech. Mnoho společností nabízí speciální slevy, dopravu zdarma, další dárky nebo jiné výhody, aby přilákaly zákazníky na své stránky. Akce se mohou vztahovat na různé kategorie produktů, jako je elektronika, oblečení, kosmetika, domácí spotřebiče, hračky a mnoho dalších. Vyplatí se sledovat vaše oblíbené internetové obchody a kontrolovat jejich nabídky během Cyber ​​​​pondělí , abyste nepromeškali příležitost.

Je kybernetické pondělí ziskové?

kybernetické pondělí 2023 Mnoho lidí si klade otázku, zda nákupy v kybernetickém pondělí opravdu stojí za to. Odpověď závisí na individuálních preferencích a potřebách. Pokud plánujete nákup produktu nebo služby, vyplatí se zkontrolovat, zda je během Cyber ​​​​pondělí v akci. Pokud najdete atraktivní nabídku, můžete ušetřit a využít výhod, které internetové obchody nabízejí. Vyplatí se však také porovnat ceny a akce s jinými nákupními obdobími nebo akcemi v průběhu roku, abyste měli jistotu, že získáte tu nejlepší nabídku.

Abyste měli lepší představu o tom, co můžete očekávat v kybernetickém pondělí , uvádíme několik příkladů akcí, které byly nabízeny v předchozích letech:

  • Sleva 50 % na vybrané elektronické produkty v prodejně Media Expert
  • Doprava zdarma na všechny objednávky v obchodě Empik
  • Další dárek při nákupu kosmetiky v Sephoře
  • Sleva 30 % na celou kolekci sportovního oblečení v Nike
  • Prodej domácích spotřebičů a elektroniky na RTV EURO AGD se slevami až 70 %
  • Sleva 20 % na všechny produkty v obchodě eobuwie

Toto je jen několik příkladů, ale mnoho obchodů nabízí během Cyber ​​​​pondělí různé akce a slevy. Vyplatí se sledovat své oblíbené obchody a být připraveni nakupovat.

Pokud vás zajímá, kdy je Black Friday 2023, klikněte sem !

Zanechat komentář