Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak se liší Cyber ​​​​Monday od Black Friday? Objevte rozdíly!

cyber monday black friday 2023

Adrian Koźlik |

V dnešní době, kdy se online nakupování stalo nedílnou součástí našich životů, jsou události jako Black Friday a Cyber ​​​​Monday pro spotřebitele velmi důležité. Toto jsou dva největší nákupní dny v roce, které přitahují pozornost milionů lidí, kteří hledají nabídky a akce. Co je ale na těchto nákupních svátcích ve skutečnosti jiné? V tomto článku se blíže podíváme na Black Friday a Cyber ​​​​Monday , abychom zjistili, jaké jsou jejich základní rozdíly a které akce jsou ziskovější.

Černý pátek: Tradice nakupování po Dni díkůvzdání

Černý pátek 2023 Black Friday, neboli Černý pátek , je ve Spojených státech den po Dni díkůvzdání. Tím tradičně zahájí nákupní sezónu před Vánoci. Black Friday je známý především agresivními akcemi a výprodeji, které lákají davy zákazníků do stacionárních obchodů. Jedná se o fyzické nákupy, které často zahrnují dlouhé fronty, strkání a obrovské davy lidí. V tento den obchody nabízejí velké slevy na mnoho produktů, včetně elektroniky, oblečení, domácích spotřebičů a mnoho dalšího.

Počátky Černého pátku sahají do 60. let minulého století, kdy tento termín poprvé použila filadelfská policie k popisu chaosu, který provázel nakupování den po Dni díkůvzdání. Tento koncept se uchytil a postupně znamenal oficiální začátek nákupní sezóny.

Pokud vás zajímá, kdy je Black Friday 2023, klikněte sem !

Stacionární obchody vs. Internetové obchody

Černý pátek je tradičně dnem, kdy stacionární obchody nabízejí největší akce. Zákazníci vycházejí ze svých domovů, aby využili nabídky a našli ty nejlepší nabídky. V posledních letech se však k Black Friday přidává stále více internetových obchodů, které nabízejí atraktivní slevy a akce dostupné pouze online. To znamená, že spotřebitelé mají nyní větší výběr – mohou si vybrat, zda budou nakupovat tradičně ve stacionárních obchodech, nebo využít výhod online nakupování.

Kybernetické pondělí: Svátek nakupování online

kybernetické pondělí 2023 Cyber ​​​​Monday je online nákupní den, který se koná v pondělí po Černém pátku . Vznikl jako reakce na rostoucí oblibu online nakupování a klade si za cíl přilákat zákazníky do internetových obchodů. Na rozdíl od Black Friday se Cyber ​​​​Monday zaměřuje výhradně na online propagace.

Podobně jako v případě Černého pátku nabízejí obchody o Cyber ​​​​pondělí velké slevy a akce na různé produkty. Zde však vše probíhá online, což znamená, že zákazníci nemusí opouštět domov, aby mohli využít výhodnou nabídku. Vše, co potřebujete, je připojení k internetu a pár kliknutí k nalezení nejlepších nabídek. Internetové obchody nabízejí slevy na širokou škálu produktů, včetně elektroniky, oblečení, knih, kosmetiky a mnoho dalšího.

Pokud vás zajímá, kdy je Cyber ​​​​Monday 2023, klikněte sem !

Kde jsou nejlepší propagace?

Nyní, když známe rozdíl mezi Black Friday a Cyber ​​​​Monday , pojďme se podívat, kde najdete nejlepší nabídky. Odpověď na tuto otázku samozřejmě závisí na preferencích a potřebách každého spotřebitele. Existuje však několik trendů, které stojí za zmínku.

Pokud jste fanouškem tradičních kamenných nákupů , může být pro vás Black Friday tím pravým dnem. Stacionární obchody nabízejí obrovské slevy a mnohé z nich organizují speciální výprodeje a otevírají své dveře brzy ráno. Je však třeba si uvědomit, že takové nákupy mohou být stresující a časově náročné. Budete se muset připravit na davy lidí a dlouhé fronty, ale pokud si dobře naplánujete, můžete najít opravdu skvělé nabídky.

Pokud dáváte přednost pohodlí online nakupování, Cyber ​​​​Monday je pro vás. Internetové obchody v tento den nabízejí atraktivní slevy a akce a vše probíhá online. Nabídky můžete procházet odkudkoli a kdykoli pomocí počítače, smartphonu nebo tabletu. Najdete zde také mnoho exkluzivních nabídek, které jsou dostupné pouze online. Toto je ideální řešení pro ty, kteří nechtějí ztrácet čas stáním ve frontách a strkáním v obchodech.

Připravte se na atraktivní akce!

Černý pátek a Cyber ​​​​pondělí jsou dva nejdůležitější nákupní dny v roce. Oba svátky mají své jedinečné rysy a nabízejí různé nákupní možnosti. Černý pátek je dnem tradičního stacionárního nakupování, který přitahuje davy zákazníků do obchodů, zatímco Cyber ​​​​Monday se zaměřuje na online nakupování a nabízí pohodlí a přístup k exkluzivním nabídkám. Volba mezi těmito dvěma svátky závisí na preferencích a potřebách každého spotřebitele. Stojí však za zmínku, že mnoho obchodů nabízí akce jak na Černý pátek , tak na Cyber ​​​​​​Pondělí , takže je dobré obě události sledovat, abyste žádnou příležitost nepromeškali. Ať už si vyberete kteroukoli možnost, nezapomeňte plánovat dopředu a porovnat ceny, abyste se ujistili, že dostáváte tu nejlepší nabídku.

Zanechat komentář