Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kdy začnou letní výprodeje 2024? Podívejte se, kde nakupovat!

wyprzedaże letnie 2024

Tomasz Woźniak |

Letní výprodeje jsou jednou z nejočekávanějších nákupních příležitostí roku. Do obchodů proudí živé davy zákazníků, kteří hledají nejlepší nabídky módního oblečení, stylových doplňků a praktického vybavení. Ale kdy přesně tyto horké akce začínají? Vyplatí se čekat až do konce sezóny, abyste získali největší slevy? Vítejte u komplexního průvodce letním prodejním maratonem 2024!

Kalendář letních výprodejů 2024 – Kdy začínají největší slevy?

Sezónní výprodeje jsou nedílnou součástí módy a maloobchodu. I když se jejich načasování může u jednotlivých značek mírně lišit, můžeme očekávat určité konzistentní vzory. Pojďme se podívat, kdy začínají letní výprodeje 2024 .

První náznaky nadcházejících prodejů můžeme pozorovat v polovině června. Tehdy většina oblíbených obchodních řetězců, jako je Zara, H&M, Reserved nebo Mohito, začíná postupně snižovat ceny svých jarních a letních kolekcí. Výběr je stále široký a slevy běžně dosahují 30-50%. Je ideální čas na doplnění šatníku před nadcházejícími svátky.

Největší zlevnění, dosahující až 70-80 %, se však objevuje až v červenci a srpnu. Právě tehdy obchody zintenzivňují své prodejní aktivity a chtějí se co nejrychleji zbavit zbývajícího sezónního zboží. Výběr může být trochu omezený, ale právě v tomto období můžete najít ty nejlepší nabídky.

S příchodem září pomalu končí letní výprodeje. Obchody začínají představovat nové kolekce pro nadcházející sezónu, ale stále najdeme atraktivní slevy až 50 %. Je to poslední šance, jak si doplnit šatník před nadcházejícím podzimem.

Klíčová data letních výprodejů 2024

Abychom vám usnadnili plánování nákupů, připravili jsme podrobný kalendář nejdůležitějších termínů letní sezóny 2024:

datum událost
Polovina června 2024 Začátek letních výprodejů - slevy až 50%
Červenec–srpen 2024 Špičkové letní výprodeje – slevy až 80 %
září 2024 Konec letních výprodejů – slevy až 50 %

Pamatujte, že výše uvedená data jsou orientační a mohou se lišit v závislosti na konkrétní značce nebo prodejně. Nejlepší je sledovat komunikaci jednotlivých obchodních řetězců, abyste nepropásli ty nejlepší příležitosti.

Nejlepší značky pro letní výprodej 2024

Ne všechny obchody nabízejí během letních výprodejů stejně atraktivní slevy. Některé značky vynikají obzvlášť velkorysými slevami. Zde je seznam nejlepších míst k nakupování v letní sezóně 2024:

  • Zara - Řetězec Zara je proslulý svými perfektně naplánovanými a vedenými prodeji. V roce 2024 můžeme očekávat slevy až 60 % na vybrané kolekce oblečení, obuvi a doplňků. Vyplatí se sledovat komunikaci značky, protože oblíbené produkty rychle mizí z regálů.
  • H&M - Švédská značka H&M připravuje na letní sezónu 2024 také atraktivní akce Kromě standardních výprodejů, ve kterých slevy dosahují 50 %, nabízí obchod také speciální slevové víkendy s dalšími bonusy pro členy věrnostního programu.
  • Reserved - Reserved je další obchodní řetězec, který láká zákazníky výjimečnými slevami. V roce 2024 můžeme počítat se slevami 40-50% na vybrané kolekce oblečení, obuvi a doplňků. Vyplatí se přihlásit k odběru newsletteru, abyste nepromeškali ty nejlepší příležitosti.
  • Mohito - Mohito je značka, která vyniká především svou štědrostí během letních výprodejů. V roce 2024 můžeme očekávat slevy až 70 % na vybrané produkty. Vyplatí se také sledovat speciální propagační kampaně pořádané ve spolupráci s bankami.
  • Massimo Dutti - Přestože je Massimo Dutti špičkovou značkou, nabízí také atraktivní slevy během letních výprodejů. V roce 2024 můžeme počítat se slevami až 50 % na vybrané kolekce oblečení a doplňků.

Jak se připravit na letní výprodeje 2024?

Abyste z letních výprodejů v roce 2024 vytěžili maximum, stojí za to věnovat nějaký čas řádné přípravě. Zde je několik tipů, které vám pomohou získat nejlepší nabídky:

  • Vytvořte si seznam žádoucích produktů – než půjdete nakupovat, dobře si rozmyslete, co chcete koupit. Udělejte si seznam nezbytných věcí, abyste se vyhnuli impulzivním rozhodnutím a nadměrnému utrácení.
  • Sledujte komunikaci oblíbených značek – Sledujte webové stránky, sociální média a zpravodaje svých oblíbených značek. Díky tomu budete mít aktuální informace o připravovaných akcích.
  • Porovnejte ceny a nabídky – Nenechte se zmást zdánlivě atraktivní slevou. Porovnejte ceny před prodejem i během něj, abyste se ujistili, že skutečně dostáváte tu nejlepší nabídku.
  • Buďte flexibilní – Pamatujte, že nejžhavější produkty mohou rychle zmizet z regálů. Buďte otevření alternativním možnostem, které se mohou ukázat jako stejně atraktivní.
  • Používejte aplikace a vyhledávače – aplikace a vyhledávače výprodejů vám usnadní hledání nejlepších nabídek na jednom místě. Vyplatí se je používat.

Zanechat komentář