Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Nápady na vánoční dekorace 2021

Pomysły na dekoracje świąteczne 2021

Adrian Koźlik |

Vánoce jsou nádherně strávený čas s rodinou – čas odpočinku, radosti a dárků. Jedinečný zážitek samozřejmě doplňují jedinečné vánoční ozdoby, které najdete všude - na stěnách, stolech, dveřích a dokonce i na dárkových krabičkách! Ale počkat... chcete sváteční náladu doplnit dekoracemi a sníte o tom, že budou jedinečné? Nic těžkého! Seznamte se s našimi návrhy na ručně vyráběné dekorace – jak ty, které dodají vašemu domovu ducha Vánoc, tak ty, které navíc zkrášlí vánoční papírové tašky.

Podívejte se na pár nápadů na vánoční dekorace 2021!

1. Vánoční věnec

Najdete ho na vánočním stole snad v každé domácnosti – ale vyrábí si ho každý sám? Vše, co potřebujete, je pár větviček, drát na připevnění a dekorace! Na ozdobení můžete použít papírovou vánoční tašku - po pár tahech z ní uděláte mašličky nebo řetízek - to vašemu věnci určitě dodá kouzlo , dobře poslouží i saténové nebo jutové stuhy .

wieniec świąteczny wieniec świąteczny

2. Vánoční stromeček z papírové vánoční tašky

Nechcete mít i další rok standardní vánoční stromeček jako všechny ostatní? Vyrobte je z papírové dárkové tašky – Nejprve vytvořte jádro stromečku srolováním dárkového papíru do ruličky; Poté podle svého uvážení vytvořte větve (také z papírové vánoční tašky) - připevněte je oboustrannou páskou - přidejte ozdoby a je to!
Níže je krátké instruktážní video :)

3. Dekorace květináče

Nechcete zase hrnec přikrýt obyčejným pytlíkem? Máme řešení! Kupte si jutový obal na květináč ! To dodá vašemu vánočnímu stromku charakter a styl. Můžete jej ozdobit párátkovými hvězdičkami – stačí je naaranžovat do správného tvaru, přilepit a nakonec připevnit k taštičce – je to tak jednoduché! Dalším nápadem by mohlo být připevnění dárkové punčochy na přední stranu krytu - můžeme zaručit, že se bude jednat o velmi unikátní dekoraci.

osłonka z juty osłonka z juty

4. Barevné vánoční punčochy

Už vás nebaví tradiční červené ponožky visící na krbu? Vyrobte si ho podle vlastní představy - kupte si velké, bílé ponožky a barvy na oblečení - tak vytvoříte jedinečné vánoční ponožky. Barvete je v různých vzorech a tvarech. K ozdobení ručně vyrobeného díla můžete použít například stuhy, které jeho vzhled ještě zpestří a učiní jedinečným.

skarpeta jutowa na prezenty jutová ponožka

5. Personalizované štítky na dárkové krabičky

Každý dárek - jak zabalený ve vánočním papíru, tak v dárkové krabičce - si nakonec najde svého majitele. K tomu musí být dárek popsán, komu je určen. Vyrobte si jmenovky podle své vlastní umělecké vize místo kupování hotových! Použijte pro tento účel cokoli, co vás napadne – může to být jméno vystřižené z papíru písmeno po písmenu, vyrobené pomocí lepidla a třpytek nebo dokonce ze stuhy. Jediným limitem provedení je vaše představivost!

pudełka prezentowe pudełko na prezenty

Není to tak těžké? Příjemným, levným a hlavně rychlým způsobem můžete z běžně dostupných předmětů vytvořit malá umělecká díla, která ozdobí váš domov o prázdninách. Musíme také pamatovat na to, že ozdoby dokážou potěšit oko i při připevnění na dárkové krabičky nebo dokonce papírové vánoční tašky!

Zanechat komentář