Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak zabalit velký dárek? Poznejte 7 zajímavých nápadů!

Jak zapakować duży prezent? Poznaj 7 ciekawych pomysłów!

Adrian Koźlik |

Jak zabalit velké dárky?

Vánoce budou brzy. Brzy začne velké pečení dortů, zdobení domů a nákupní šílenství. Stojí za to přemýšlet nejen nad tím, co koupit, ale také jak dárky zabalit. Zvláště pokud plánujeme obdarovat své blízké něčím opravdu velkým. Balení nadrozměrných věcí se může zdát jako poměrně komplikovaný úkol - samozřejmě není! Níže najdete pár tipů, jak si poradit s velkými vánočními dárky

1. Vánoční papír

papier do pakowania prezentów

Toto je velmi oblíbené a zřejmé řešení. Zároveň patří k těm těžším, protože pokud to chcete udělat esteticky, vyžaduje to extrémní přesnost. Papír se na mnoha místech trhá nebo je často pomačkaný. Abyste se tomu vyhnuli, vyplatí se na začátku změřit, co si chcete zabalit. To nám pomůže vyhnout se problémům s délkou papíru, který potřebujeme zakoupit. Pak si pořiďte oboustrannou nebo průhlednou pásku. Papír nezapomeňte pořádně natáhnout a rohy opatrně přehnout. Páska tak bude méně viditelná. Nejlepší je začít balit, když máme víc času. Rychle zabalené dárky často nevypadají esteticky, ale jde o to, aby vypadaly co nejlépe!

2. Balení dárků do „bonbónů“

Jedním z nejlepších nápadů, jak zabalit předměty nepravidelného tvaru, je vhodit předmět do kartonové krabice a zabalit do vánočního papíru. Neméně dobrou a ambicióznější alternativou je však volba tzv bonbón. Jedná se o zabalení dárku do několika vrstev papíru, aby se snadno nerozbil. Poté stuhu na obou koncích zavážeme tak, aby výsledný tvar připomínal bonbón .

3.XXL papírové sáčky

Další možností, jak zabalit velké vánoční dárky, je papírová taška XXL. V této roli nejlépe poslouží taška o velikosti 50x18x39cm ! Do tašky této velikosti se toho vejde hodně, ale pokud je váš dárek stále příliš velký, můžete použít vánoční papír a předmět z vrchu zakrýt, což vám také zabrání vidět, co je uvnitř.

stare gazety

4. Používejte staré noviny

Co takhle zabalit dárek do starých novin, které se dají jen vyhodit? To je perfektní nápad, který vašemu dárku dodá mimořádně originální vzhled a ekologický zvuk. Chcete-li zabalit velký dárek do starých novin, stačí stránky spojit páskou a je to! Forma balení záleží jen na vás, tvar balení můžete předmětu přizpůsobit nebo ho třeba zabalit jako "bonbón" :)

5. XXL látkové tašky

Velké látkové tašky jsou ideální pro balení velkých, pravidelně tvarovaných dárků . Balení je extrémně jednoduché, stačí předmět vložit dovnitř a utáhnout provázek. Dárky zabalené v látkových sáčcích skvěle doplní vánoční atmosféru, protože vypadají jako mikulášský pytel!

6. Kus látky nebo ubrusu

Při balení opravdu velkých dárků může být dobrý nápad koupit kus látky nebo použít starý ubrus. V tomto případě je možností nepřeberné množství, vybírat můžete z různých druhů materiálů a barevných variant. Při balení se může hodit provázek nebo tenký proužek materiálu, který balík zaváže.

7. Uspořádejte hledání pokladu

Pokud je dárek hodně velký , je dobré ho nezabalit... Ale jak? Nahraďte okamžik rozdávání dárků hrou! Dárek schovejte někam do domu, do garáže, do kůlny, na půdu, nebo i do sousedova domu. Připravte si obálku s nápovědou, která zavede vaše blízké k další a další nápovědou, která nakonec povede k pokladu, kterým je DÁREK!

Jak vidíte, existuje mnoho možností, jak zabalit velké dárky. Opravdu vše závisí na vaší kreativitě. Neomezujte se a nechte se unést!

#kreativitajezáklad #goodtobeeco

Zanechat komentář