Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Návrat ikonického sendviče McDonald's v roce 2024 - Drwala Burger letos na podzim!

Kiedy powrót kultowej kanapki McDonald's w 2024? - Burger Drwala już tej jesieni!

Adrian Koźlik |

Fanoušci rychlého občerstvení v Polsku netrpělivě očekávají každoroční návrat sezónního sendviče, který se stal skutečnou ikonou v nabídce McDonald's - Drwala Burger. Tato jedinečná pochoutka známá svým originálním složením a úžasnou chutí si získala širokou skupinu příznivců, kteří netrpělivě očekávají její výskyt v podzimní nabídce řetězce. V nadcházející sezóně 2024/2025 se v restauracích McDonald's opět objeví Drwala Burger , který bude lákat zákazníky svou jedinečnou chutí a nezapomenutelným kulinářským zážitkem. Pojďme se blíže podívat na to, kdy se přesně tento ikonický chlebíček vrátí, jaké varianty budou k dispozici a kolik bude stát.

Historie a popularita Drwal Burger

Drwala burger je sezónní sendvič, který je mezi zákazníky McDonald's v Polsku již léta neochvějně oblíbený. Jeho jedinečné složení včetně obalovaného sýra, hovězího řízku, plátků slaniny, pečené cibule a čerstvého ledového salátu z něj dělá opravdovou lahůdku pro milovníky rychlého občerstvení. Jedinečná chuť tohoto občerstvení podávaného v sýrové rolce láká k pokladnám McDonald's davy zákazníků pokaždé, když se objeví v nabídce.

Návrat ikonického sendviče McDonald's v roce 2024 - Drwala Burger letos na podzim!

Sezónní a chuťové varianty Drwal Burger

Burger Drwala je sezónní produkt, který se tradičně objevuje v nabídce McDonald's na podzim a v zimě. Obvykle je k dispozici od listopadu do února následujícího roku a během chladnějších měsíců se stává mimořádně žádanou komoditou. Zajímavé je, že řetězec také často uvádí různé příchutě tohoto sendviče, čímž rozšiřuje škálu dostupných možností. V minulé sezóně si zákazníci mohli vybrat mezi klasickou verzí Drwal Burger , ale i jeho odrůdami s kuřecím masem, brusinkami nebo křenem, které se setkaly s velkým zájmem.

Ceny Lumberjack Burger v předchozích sezónách

S ohledem na jedinečnost Drwal Burger a jeho oblíbenost mezi zákazníky nejsou ceny tohoto chlebíčku nejnižší. V minulé sezóně 2023/2024 stál klasický Drwala Burger 24,90 PLN, zatímco chuťové variace jako s kuřecím masem (27,90 PLN) nebo s brusinkami a křenem (28,90 PLN) byly o něco dražší. Sada s hranolky a nápojem navíc zvýšila cenu o dalších 7-8 PLN oproti samotnému sendviči. I když se nejedná o nejlevnější položku v nabídce McDonald's, fanoušci jsou ochotni zaplatit o něco více, aby si tuto ikonickou svačinu vychutnali.

Kdy se Lumberjack Burger vrátí do nabídky McDonald's?

Podle tradice se Drwala Burger vrací do nabídky McDonald's na podzim 2024 a bude k dispozici do února 2025. Přestože řetězec ještě neoznámil své oficiální datum vydání, lze očekávat, že se ikonický sendvič objeví v restauracích v listopadu 2024. V minulých letech měl Drwala Burger na jídelníčku premiéru obvykle ve středu, mezi 6. a 27. listopadem. Vzhledem k této tradici mohou zákazníci očekávat, že si tuto sezónní svačinku vychutnají v podobném období i letošní sezónu.

Zavedení nových chuťových variant

Kromě klasické verze Drwal Burger , McDonald's také často uvádí různé chuťové varianty tohoto sendviče, aby splnil očekávání a preference stále náročnějších zákazníků. V minulé sezóně byly k dostání verze s kuřecím masem, brusinkami a křenem, které byly mezi spotřebiteli velmi oblíbené. Dá se očekávat, že i v nadcházející sezóně 2024/2025 řetězec překvapí fanoušky Drwal Burger novými, unikátními verzemi této ikonické pochoutky, které jim poskytnou na výběr ještě větší paletu příchutí.

Analýza cen Drwal Burger v předchozích letech

V předchozích sezónách byly ceny Drwal Burger v McDonald's následující:

  • Podzim 2023: Klasický Drwala Burger - 24,90 PLN, Drwala Burger s kuřecím masem - 27,90 PLN, Drwala Burger s brusinkami a křenem - 28,90 PLN
  • Podzim 2022: Klasický dřevorubecký burger - 23,90 PLN, Dřevorubecký burger s kuřecím masem - 26,90 PLN, Dřevorubecký burger s brusinkami - 27,90 PLN
  • Podzim 2021: Klasický dřevorubecký burger – 22,90 PLN, dřevorubecký burger s kuřecím masem – 25,90 PLN

Jak vidíte, ceny tohoto ikonického chlebíčku rok od roku mírně rostly, což odráží změny ve výrobních a distribučních nákladech. Navzdory těmto nárůstům je však Drwala Burger mezi zákazníky McDonald's stále velmi oblíbený.

Předpokládaná cena Drwal Burger v sezóně 2024/2025

S přihlédnutím k trendu vzestupu cen Drwal Burger v minulých letech lze očekávat, že v sezóně 2024/2025 budou i ceny tohoto sendviče mírně vyšší. Odhaduje se, že klasická verze Drwal Burger bude stát kolem 25–27 PLN, zatímco ochucené varianty, jako například s kuřecím masem nebo s přísadami, mohou dosáhnout 28–30 PLN. Přesné ceny samozřejmě McDonald's oznámí blíže k datu uvedení na trh. Přesto i při mírně vyšších cenách budou fanoušci Drwal Burger ochotni sáhnout hlouběji do kapsy, aby si tento kultovní sendvič vychutnali.

Návrat ikonického sendviče McDonald's v roce 2024 - Drwala Burger letos na podzim!

Shrnutí

Drwala burger je sezónní sendvič, který je mezi zákazníky McDonald's v Polsku již léta neochvějně oblíbený. Jeho unikátní složení, omezená dostupnost a každoroční uvádění nových chuťových variant z něj dělají opravdový hit mezi milovníky rychlého občerstvení. V nadcházející sezóně 2024/2025 se v restauracích řetězce opět objeví Drwala Burger , který bude lákat zákazníky svou jedinečnou chutí a poskytne jim nezapomenutelný kulinářský zážitek. Přestože ceny tohoto chlebíčku nejsou nejnižší, fanoušci jsou ochotni si připlatit, aby si tuto ikonickou svačinu vychutnali. Dá se očekávat, že v listopadu 2024 budou zákazníci McDonald's netrpělivě očekávat návrat Lumberjack Burger , čímž se u pokladny budou tvořit dlouhé fronty, aby svou oblíbenou pochoutku co nejdříve vyzkoušeli.

Viz také:

Zanechat komentář