Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Proč se vyplatí jít do kina? - Premiéra v kinech v říjnu 2024

Na co warto wybrać się do kina? - Premiery kinowe październik 2024

Blíží se říjen a s ním i spousta skvělých kinopremiér. Hledáte filmy na podzim? Našli jsme pět inscenací, které vás jistě zaujmou. Seznamte se s nejzajímavějšími premiérami měsíce a ověřte si, co stojí za to sledovat.

Jaké nejzajímavější premiéry se v říjnu objeví na obrazovkách? Co hrají v kinech?

Na obrazovkách se v říjnu 2024 objeví mimo jiné pokračování kultovního „Jokera“, nový horor, vysněný projekt legendárního Francise Forda Coppoly („The Godfather“, „Apocalypse Now“) a dokonce i polský kandidát pro Oscara. Sluší se dodat, že mezi hranými filmy nebude chybět ani korejská předloha, kterou budeme moci po 20 letech od polské premiéry zhlédnout v kinech znovu, tentokrát v restaurované verzi . Premiéra v kinech říjen 2024 – na co se vyplatí jít do kina?

Premiéra v kinech v říjnu 2024:

"Joker: Folie à deux" (4. října)

O filmu:

"Joker: Folie à deux" bude pokračováním ikonického prvního dílu. V roli Jokera se opět představí Joaquin Phoenix , ale tentokrát po jeho boku uvidíme i Lady Gaga , která se představí v roli Harley Quinn. Film se bude odehrávat převážně v nemocnici Arkham, kde bude Arthur Fleck (Joker) čekat na soud za dříve spáchané zločiny. Děj se zaměří na bouřlivý a bláznivý románek mezi Jokerem a jeho psychiatričkou Harleen Quinzel, známou jako Harley Quinn. Forma se změnila a film bude drama s prvky muzikálu.

Nejdůležitější:

  • Datum vydání: 4. října 2024
  • Délka: 2h 18m
  • Žánr: Drama / Muzikál

Režie: Todd Phillips

Proč se vyplatí jít do kina? - Premiéra v kinech v říjnu 2024

Film "Oldboy" (8. října)

O filmu:

Legendární film „Oldboy“ se po 20 letech opět objeví na velkém plátně, tentokrát však budeme mít možnost zhlédnout jej v restaurované verzi. Mistrovské dílo Park Chan-wooka bude vyprávět příběh Dae-su, který je unesen, poté uvězněn a shledán vinným ze smrti své ženy. Po letech je propuštěn, a tak se rozhodne zjistit, kdo ho uvěznil a zničil mu život, a poté se plánuje brutálně pomstít.

Nejdůležitější:

  • Datum vydání obnovené verze: 8. října 2024.
  • Doba trvání: 2 hodiny
  • Žánr: Thriller

Režie: Park Chan-wook

Proč se vyplatí jít do kina? - Premiéra v kinech v říjnu 2024

Film "Pod sopkou" (11. října)

O filmu:

Polský kandidát na Oscara. Film vypráví zasvěcený obraz emocionálního stavu mladé inteligentní ukrajinské rodiny Kovalenkových, která poslední den své dovolené na Tenerife zažije vypuknutí války. Jejich návrat do Kyjeva se ukazuje jako nemožný. Během okamžiku se z turistů promění v uprchlíky.

Nejdůležitější:

  • Datum vydání: 11. října 2024
  • Délka: 1h 45m
  • Žánr: Drama

Režie: Damian Kocur

Proč se vyplatí jít do kina? - Premiéra v kinech v říjnu 2024

Film "Torifier 3" (11. října)

O filmu:

Další, třetí díl slasher filmu, který je v posledních letech populární . Art the Clown rozpoutá chaos. Blíží se prázdniny. Lidé z Miles County neočekávají nic podezřelého, ale Art způsobí prolití krve. Po jeho boku uvidíme novou postavu a dvojice se jistě spokojí s utrpením a peklem ostatních . Pro fanoušky krvavých hororů to bude určitě dobrá položka .

Nejdůležitější:

  • Datum vydání: 11. října 2024
  • Délka: 2h 5m
  • Žánr: horor

Režie: Damien Leone

Proč se vyplatí jít do kina? - Premiéra v kinech v říjnu 2024

Film "Megalopolis" (25. října)

O filmu:

Legendární Francis Ford Coppola se vrací se svým novým filmem. Tentokrát to bude „Megalopolis“, režisérův vysněný projekt. Coppola to vždy chtěl udělat. Půjde o futuristický příběh o vizionářském architektovi Cesaru Catilinovi, kterého hraje Adam Driver. Po katastrofě, která zničila New York, bude chtít místo znovu vybudovat a vytvořit utopické město. Jeho vize se však postaví proti, což povede k politickým konfliktům. Film se bude zabývat problémy moderního světa. Inscenace bude epický příběh spojující drama a sci-fi.

Nejdůležitější:

  • Datum vydání: 25. října 2024
  • Délka: 2h 18m
  • Žánr: Drama / Sci-Fi

Režie: Francis Ford Coppola

Shrnutí Premiéry v kinech říjen 2024 :

Říjen nám přinese mnoho velkých, vzrušujících filmových premiér. Je to ideální příležitost odpoutat se od každodenních povinností a zajít si se svými blízkými pořádně užít do kina . Bez ohledu na to, zda hledáte krvavé horory, zajímavá dramata nebo epické sci-fi produkce, říjnový repertoár má pro každého něco. Kinopremiéry říjen 2024 – zde jsou nejdůležitější premiéry měsíce.

Proč se vyplatí jít do kina? - Premiéra v kinech v říjnu 2024

1 komentář

Polecam Oldboya

Alex,

Zanechat komentář