Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

S čím jít nakupovat? S bavlněným pytlíkem, samozřejmě.

Z czym na zakupy? Oczywiście z bawełnianą torbą.

Adrian Koźlik |

V dnešní době není třeba nikomu vysvětlovat, že látková bavlněná nákupní taška není jen módní vychytávka. Používání bavlněné nákupní tašky generuje úspory v domácím rozpočtu a je také výrazem proekologického přístupu, díky kterému snižujeme používání plastových tašek. Výhody látkové tašky jsou četné - je levná, lehká, opakovaně použitelná a může být používána několik let. V současné době je však kladen velký důraz na estetiku výrobků každodenní potřeby, takže další výhodou eko tašek je fakt, že jsou módní, často elegantní a nezpůsobují nepříjemný šustění, jako je tomu u igelitových tašek.

Nákupní tašku z bavlny si můžeme koupit, dát si ji do každodenní kabelky nebo do kufru auta a využít ji při každodenních nákupech. Můžeme zkusit koupit i prémiové eko tašky . Taková taška je vyrobena z látek vyšší gramáže, často má doplňky jako podšívku, kapsu, zip, zdobí ji originální potisk. Nebudeme se stydět nosit takovou tašku jako klasickou kabelku, naopak bude prvkem zdůrazňujícím náš každodenní styling.

Ekologie v módě torba bawełniana na zakupy

Ekologické vychytávky, mezi které patří i nákupní tašky z bavlny, jsou stále více v módě. Doporučují je blogerky, fashionista bloggerky, které s hrdostí nosí látkové tašky jako každodenní prvek stylingu i jako praktickou vychytávku, která nám umožňuje eliminovat škodlivé a nevzhledné igelitky z našeho okolí. Taška z ekolátky se ve světě módy dostala do povědomí díky Anje Hindmarch a k její oblibě na přehlídkových molech přispěl i Karl Lagerfeld, věděli jste?

Módní a stylový kousek oblečení za málo peněz

Další významnou výhodou látkových tašek je jejich cena. Vzhledem k tomu, že přírodní bavlněná surovina - klasický materiál používaný při výrobě tohoto typu tašek - je velmi levná, není ani konečná cena výrobku přemrštěná. Mnoho výrobců nabízí i možnost personalizace vlastní tašky, díky čemuž máme možnost vytvořit individuální, nadčasovou a jedinečnou látkovou tašku , která bude nejen módní vychytávkou, ale i prvkem vyjadřujícím naši osobnost.

Osvědčený dodavatel látkových tašek

Na trhu je mnoho dodavatelů bavlněných tašek , ale řada z nich dováží hotové tašky s potiskem přímo od výrobců z východních zemí. Allbag má vlastní šicí dílny v Polsku, takže šije výrobky lokálně v šicí továrně ve Wadowicích, čímž podporuje polskou ekonomiku. Jejich nabídka zahrnuje i tašky z dovozu, jedná se však o velkoobchodní variantu pro řetězce s potravinami a zákazníky objednávající větší množství. Je třeba zdůraznit, že Allbag spolupracuje pouze s prověřenými dodavateli tašek ve východních zemích, kteří dbají na kvalitu, Fairtrade a pracovní etiku.

Zanechat komentář