Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Sun Festival 2024 – kdy? kdo bude hrát? Kde koupit vstupenky? Nejdůležitější informace

ludzie na festiwalu

Tomasz Woźniak |

Představte si dlouhé letní dny plné pulzujících rytmů, radostné atmosféry a setkání s přáteli – to je podstata Sun Festivalu Kołobrzeg, jedné z nejzajímavějších hudebních událostí v Polsku. Každý rok na konci července proudí k Baltskému moři davy hudebních fanoušků, aby zažili tento mimořádný svátek zvuků a vjemů. Jste připraveni stát se součástí tohoto jedinečného dobrodružství?

Proč je Sun Festival Kołobrzeg jedinečný?

Sun Festival Kołobrzeg je mimořádná událost, která spojuje vášeň pro hudbu, komunitního ducha a neuvěřitelnou energii. Je to místo, kde se prolínají žánry jako hip-hop, rap, elektronika a pop a vytvářejí jedinečný mix. Bez ohledu na to, zda jste skalní fanoušek nebo dáváte přednost tanečním zvukům, na Sun Festivalu Kołobrzeg si jistě najdete to své.

Ale není to jen hudba, co přitahuje davy k Baltskému moři. Sun Festival je také platformou pro mladé, talentované umělce, kterým dává příležitost představit svou tvorbu širokému publiku. Je to skutečná oslava hudby, kde hvězdy a debutanti spojí své síly, aby vytvořili nezapomenutelné okamžiky.

Kdy a kde se Sun Festival Kołobrzeg koná?

V roce 2024 je Sun Festival Kołobrzeg naplánován na 26. až 28. července. Akce se tradičně uskuteční v Nadmorski Park Kultury v Kołobrzegu, na letišti Kołobrzeg Podczele (Bagicz). Jedná se o ideální místo, které poskytuje prostor a infrastrukturu nezbytnou pro uspořádání tak velké akce.

Pořadatelé, společnost MDT Production, známá výbornou organizací Sunrise Festivalu, opět překvapí fanoušky skvěle připraveným festivalem. Festivalové město SunCity bude pulzovat životem a nabídne nejen hudební pódia, ale i četné doprovodné atrakce.

Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sun Festival (@sunfestivalpl)

Kdo vystoupí na Sun Festival Kołobrzeg 2024?

Sun Festival Kołobrzeg 2024 slibuje, že bude opravdovým hudebním svátkem. Organizátoři již oznámili několik hvězd, které se objeví na festivalových pódiích. Mezi headlinery patří jména jako G-Eazy, French Montana, Swae Lee a také polští umělci jako Taco Hemingway, Szpaku a PRO8L3M.

Nebudou chybět ani přední představitelé tuzemské hiphopové scény jako Guzior, Kukon, Malik Montana, Paluch, Słoń, Young Multi či Zeamsone. Fanoušci se mohou spolehnout i na vystoupení umělců jako Paktofonika, Polska Version, Sarius, Oki, KęKę, Grubson, Vkie, Trill Pem a Bambi.

Pořadatelé dbají na to, aby každý den festivalu byl naplněn jedinečnými představeními na té nejvyšší úrovni. Chybět nebudou ani překvapení a nová oznámení, takže se vyplatí sledovat oficiální kanály Sun Festivalu Kołobrzeg.

Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sun Festival (@sunfestivalpl)

Atrakce a infrastruktura Sun Festivalu Kołobrzeg

Sun Festival Kołobrzeg to není jen hudba, ale také celá řada doplňkových atrakcí, díky kterým bude váš festivalový pobyt nezapomenutelný.

Street Food zóna

Festivalové městečko SunCity bude mít Street Food zónu, kde budete moci ochutnat nejrůznější pokrmy a delikatesy. Bohatá gastronomická nabídka uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Herní zóna

Pro milovníky počítačových her a e-sportů pořadatelé připravili speciální Gaming zónu. Bude to příležitost soutěžit, testovat nové produkty a trávit čas s dalšími nadšenci.

Módní zóna

V SunCity bude také Fashion zóna, kde budete moci poznat polské streetwearové značky. Je to skvělá příležitost, jak osvěžit svůj šatník a najít jedinečné, stylové oblečení.

Chillout zóna

Po intenzivním dni plném hudby a zábavy si budete moci odpočinout ve speciálně určené Chillout zóně s dřevěnými lehátky a houpacími sítěmi. Je to ideální místo, kde nabrat síly před dalšími festivalovými večery.

Pořadatelé se postarali i o kvalitní ubytovací infrastrukturu. Účastníci budou moci využít kempy, kempy či jiné nabídky ubytování v okolí. Bez ohledu na vaši volbu si každý najde něco vhodného pro sebe.

Proč stojí za to jít na Sun Festival Kołobrzeg?

Sun Festival Kołobrzeg je absolutní nutností v kalendáři každého hudebního fanouška. Je to jedinečná příležitost zažít kouzlo festivalu, naučit se nové zvuky a vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky.

Bohatá sestava umělců, různé atrakce a vysoký standard infrastruktury dělají Sun Festival Kołobrzeg jednou z nejzajímavějších hudebních událostí v Polsku. Ať už jste fanouškem hip-hopu, rapu, elektroniky nebo popu, určitě najdete něco, co se vám bude líbit.

Sun Festival Kołobrzeg ale není jen o hudbě. Je to celodenní, víceetapová akce, plná radosti, energie a přátelství. Je to místo, kde můžete zapomenout na každodenní starosti a věnovat se okamžiku, užívat si společnosti blízkých a nových lidí.

Jak koupit vstupenky na Sun Festival Kołobrzeg 2024?

Vstupenky a vstupenky na Sun Festival Kołobrzeg 2024 jsou nyní k dispozici k zakoupení. Zakoupit je můžete na oficiálních stránkách festivalu.

K dispozici jsou různé varianty vstupenek – můžete si vybrat permanentku na celý víkend nebo jednotlivé vstupenky na jednotlivé dny. Ceny vstupenek se liší podle kategorie, obsazenosti míst a možností ubytování.

Je třeba si uvědomit, že počet vstupenek je omezený, takže čím dříve si zarezervujete, tím větší máte šanci na lepší nabídku. Tak neváhejte a zajistěte si účast na této jedinečné akci již nyní.

Kde se ubytovat během Sun Festival Kołobrzeg?

Sun Festival Kołobrzeg nabízí různé možnosti ubytování, přizpůsobené potřebám a preferencím účastníků. Pro milovníky kontaktu s přírodou organizátoři připravili kempy vysokého standardu.

Dáváte-li přednost komfortnějšímu ubytování, můžete využít nabídky kempů nebo jiných nabídek ubytování v blízkosti areálu festivalu. Organizátoři dbali na to, aby všechna ubytovací místa zajistila dostatečnou regeneraci po náročných dnech festivalu.

Bez ohledu na variantu, kterou si vyberete, Sun Festival Kołobrzeg vám dává možnost vytvořit si vlastní, pohodlnou základnu, ze které můžete každý den vyrážet za hudebními dobrodružstvími.

Co můžete očekávat na Sun Festival Kołobrzeg?

Sun Festival Kołobrzeg je víc než jen koncerty. Je to opravdová oslava hudby, kde emoce dosahují svého zenitu a atmosféra radosti a svobody se šíří na všechny účastníky.

Již od vstupu do areálu festivalu na vás dýchne jedinečná atmosféra a energie. Davy lidí s úsměvy na tvářích, praskající zvuky z reproduktorů, světla blikající do rytmu hudby – to vše rozbuší vaše srdce a vaše smysly budou stimulovány na hranici možností.

Zapomeňte na chvíli na všední starosti a povinnosti Během Slunečního festivalu v Kołobrzegu se zastaví čas, takže se můžete zcela ponořit do okamžiku. Tato mimořádná akce nabízí nejen skvělou hudbu, ale také setkání s přáteli a novými lidmi, tanec až do rána a společné prožívání emocí.

Proč se vyplatí rezervovat vstupenky na Sun Festival Kołobrzeg již nyní?

Pokud chcete hudební požitek a nezapomenutelné zážitky, nezapomeňte si do kalendáře označit Sun Festival Kołobrzeg. Nenechte si ujít tuto šanci na jedinečný hudební zážitek, který vám zůstane navždy v paměti.

Vstupenky na Sun Festival Kołobrzeg 2024 jsou velmi oblíbené, proto se vyplatí zarezervovat si je co nejdříve. Čím dříve nákup provedete, tím větší máte šanci získat výhodnější nabídku a lepší místa.

Neváhejte tedy a navštivte oficiální stránky Sun Festivalu Kołobrzeg již nyní, abyste si zajistili svou účast na této jedinečné akci. Připojte se k největší hudební akci v Polsku a užijte si atmosféru, hudbu a skvělou společnost. Sun Festival Kołobrzeg je festival, který prostě musíte zažít!

Viz také: Oficiální aftermovie Sun Festival 2023

Zanechat komentář