Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Taylor Swift ve Varšavě - termíny, vstupenky, nejdůležitější informace

Taylor Swift w Warszawie - daty, bilety, najważniejsze informacje

Tomasz Woźniak |

Fanoušky Taylor Swift v Polsku čeká v roce 2024 opravdový hudební festival. Světová popová hvězda známá svými hity a působivými živými vystoupeními poprvé v historii zavítá do naší země. Připravte se na nezapomenutelné dny plné vzrušení, zpěvu a tance, když Taylor Swift vystoupí na legendárním PGE Narodowy ve Varšavě!

Přestože pandemie koronaviru překazila umělcovy původní plány, nyní mohou fanoušci odpočítávat dny do dlouho očekávané události. Taylor Swift , která aktuálně láme rekordy oblíbenosti po celém světě, se v rámci "The Eras Tour" objeví před polským publikem hned třikrát. Je to jedinečná příležitost zažít nezapomenutelné dojmy při vystoupeních této milované zpěvačky.

Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)


Taylor Swift se vrací na scénu

Po přestávce kvůli pandemii se Taylor Swift vrací na scénu s nářezem. Její poslední koncertní turné „The Eras Tour“ je skutečným svátkem pro fanoušky a shrnuje téměř 20letou kariéru hvězdy. Umělkyně připravila speciální program, ve kterém představí své největší hity a také písně z posledních tří alb - "Folklore", "Evermore" a "Midnights".

Fanoušci na tento okamžik čekali dlouho, protože Taylor Swift měla původně přijet do Polska v roce 2020. Bohužel pandemie COVID-19 tyto plány překazila. Nyní, po letech čekání, je konečně čas užít si koncerty této milované zpěvačky.

Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)


Kdy a kde se ve Varšavě budou konat koncerty Taylor Swift?

Taylor Swift vystoupí na Národním stadionu PGE ve Varšavě třikrát v rámci „The Eras Tour“. Plánované koncerty se uskuteční 1., 2. a 3. srpna 2024 . Jde o mimořádnou událost, protože Taylor Swift se stane prvním umělcem, který toto legendární zařízení naplní třikrát během jednoho turné.

Je třeba zdůraznit, že koncerty Taylor Swift ve Varšavě jsou na polském hudebním trhu skutečnou raritou. Hvězda světového formátu, jejíž vstupenky se rychle vyprodávají po celém světě, se rozhodla věnovat tři večery prezentaci polskému publiku. Jde o historickou událost, která zůstane v paměti fanoušků ještě dlouho

Jak získat vstupenky na koncerty Taylor Swift ve Varšavě?

Zpráva o nadcházejících koncertech Taylor Swift ve Varšavě vzbudila mezi fanoušky velký zájem. Organizátoři, společnost Alter Art, zavedli k prodeji další sadu personalizovaných vstupenek, aby se této jedinečné akce mohlo zúčastnit co nejvíce lidí.

Vstupenky na koncerty Taylor Swift ve Varšavě lze zakoupit prostřednictvím platformy ebilet.pl. Je třeba si uvědomit, že je vyžadován speciální kód, který je nutné získat před procesem nákupu. Ceny vstupenek se pohybují od... se pohybují od 349 PLN, ale měli byste počítat s omezenou viditelností na některých tribunách.

Měli byste jednat rychle, protože dodatečná zásoba tiketů zmizí během mrknutí oka. Je to opravdový závod s časem o zajištění místa na jednom ze tří nezapomenutelných koncertů Taylor Swift ve Varšavě.

Více o vstupenkách zde: https://www.ebilet.pl/muzyka/pop/taylor-swift

Co můžeme očekávat během koncertů Taylor Swift ?

Fanoušci Taylor Swift se mohou spolehnout na opravdovou show plnou energie, emocí a nezapomenutelných dojmů. Umělkyně je známá svými velkolepými performancemi, ve kterých kombinuje vynikající vokály, tanec a působivou scénu.

Během koncertů ve Varšavě Taylor Swift představí své největší hity, jako jsou "Shake It Off", "Blank Space" a "Look What You Made Me Do". Nebudou chybět ani písně z nejnovějších alb, které si získaly srdce fanoušků po celém světě.

Zpěvačka se postará i o působivý vizuál. Fanoušky čeká působivá dekorace, osvětlení a choreografie, které doplní hudební show. Bude to opravdová pastva pro smysly, která zůstane dlouho v paměti všech účastníků.

Jak vypadá "The Eras Tour"?

„The Eras Tour“ je nejziskovější a nejambicióznější koncertní turné kariéry Taylor Swift . Umělkyně naplánovala vystoupení na největších stadionech ve Spojených státech, Kanadě a Evropě, aby se představila milionům fanoušků po celém světě.

Program koncertu zahrnuje přehled hudebních úspěchů Taylor Swift, počínaje jejím debutovým albem „ Taylor Swift “ z roku 2006 až po nejnovější nahrávky. Fanoušci se mohou spolehnout na představení největších hitů i písní, které jsou méně známé, ale posluchači stejně milované.

"The Eras Tour" je také příležitostí vidět Taylor Swift v nových, velkolepých outfitech navržených speciálně pro toto turné. Zpěvačka je proslulá svými působivými kostýmy, které doplňují její energická vystoupení.

Jak vypadá PGE Narodowy, kde se budou konat koncerty Taylor Swift ?

PGE Narodowy je největší stadion v Polsku, který je schopen pojmout až 58 000 diváků. Toto zařízení je dějištěm mnoha prestižních sportovních a kulturních akcí a nyní se k nim přidávají koncerty Taylor Swift.

Fanoušci Taylor Swift budou moci umělce obdivovat na několika typech tribun – od sektorů s omezenou viditelností až po místa poskytující nejlepší výhled na pódium. Bez ohledu na zvolené místo si každý účastník koncertu odnese nezapomenutelný zážitek.

PGE Narodowy má také rozsáhlou infrastrukturu, která usnadní organizaci akce. Na stadionu je mnoho prodejen potravin, toalet a parkovacích míst, což usnadní logistiku koncertů Taylor Swift.

Jaká je historie vystoupení Taylor Swift na největších stadionech?

Taylor Swift je umělkyně, která se natrvalo zapsala do historie koncertování na největších stadionech světa. Její koncertní turné už roky láme rekordy popularity a přitahuje miliony fanoušků.

Jedním z nejpozoruhodnějších vystoupení Taylor Swift byl koncert na MetLife Stadium v ​​New Jersey v roce 2018. Zpěvák tehdy překonal rekord v návštěvnosti, na tribunách se sešlo přes 82 000 diváků. Jde o působivý výsledek, který potvrzuje umělcovu obrovskou oblibu.


Koncerty Taylor Swift na londýnském stadionu Wembley v roce 2018 byly stejně působivé. Hvězda zaplnila toto zařízení třikrát a poskytla fanouškům nezapomenutelný zážitek. To je důkaz, že Taylor Swift dokáže na svá vystoupení přitáhnout davy fanoušků bez ohledu na místo.

Nyní je čas, aby Taylor Swift dobyla také Polsko. Její koncerty v PGE Narodowy ve Varšavě se jistě zapíšou do historie jako nezapomenutelná událost pro všechny fanoušky pop music.

Jak vypadá nabídka ubytování ve Varšavě během koncertů Taylor Swift ?

Návštěva Taylor Swift ve Varšavě je událostí, která do hlavního města přiláká tisíce fanoušků z celého Polska. To se promítá do obrovské poptávky po ubytování ve městě, což se bohužel může projevit vyššími cenami.

Hotely ve Varšavě zvyšují ceny během koncertů Taylor Swift, aby se přizpůsobily rostoucí poptávce. Ceny pokojů mohou dosáhnout až několika stovek zlotých za noc, což je výrazný odklon od standardních cen.


Ubytování se vyplatí rezervovat s dostatečným předstihem, abyste předešli nepříjemným překvapením. Alternativou může být také ubytování v soukromí nebo pronájem bytu na platformách jako je Airbnb. Díky tomu můžete počítat s o něco příznivějšími cenami.

Bez ohledu na zvolenou možnost by fanoušci Taylor Swift měli pamatovat na to, aby si ubytování ve Varšavě zajistili s dostatečným předstihem. To vám umožní užít si koncerty bez stresu s hledáním ubytování na poslední chvíli .

Jak se dostat na koncert Taylor Swift ve Varšavě ? Užitečné aplikace

Lidé z Varšavy a okolí se na koncert Taylor Swift v PGE Narodowy snadno dostanou různými dopravními prostředky. Nejpohodlnější variantou je veřejná doprava – metro, autobusy a tramvaje, které jezdí pravidelně a mají zastávky v blízkosti stadionu. Stanice metra Národní stadion (trasa M2) se nachází přímo u Národního stadionu. Pro ty, kteří cestují autobusem, zastávky Rondo Washington a Al. Zieleniecku obsluhují linky 102, 123, 146, 147, 166, 202, 507, 509 a 517. Tramvaje č. 6, 7, 8, 9, 22, 24 a 25 zastavují také na kruhovém objezdu Washington a Al. Zieleniecka, která umožňuje pohodlný přístup na stadion. Můžete také využít Rychlou městskou železnici (SKM) a Koleje Mazowieckie, které mají stanici Warszawa Stadion v bezprostřední blízkosti PGE Narodowy.

Podívejte se také: https://jakdojade.pl/warszawa

Pro ty, kteří cestují autem, jsou k dispozici parkoviště v blízkosti stadionu, ale doporučuje se rezervovat místa předem. Alternativně mohou cyklisté využít četné cyklistické stezky vedoucí ke stadionu a dostupná parkoviště pro kola. Díky široké škále možností veřejné dopravy a silniční infrastruktuře je cesta na koncert Taylor Swift pohodlná a bezproblémová.

souhrn

Abych to shrnul, návštěva fanoušků Taylor Swift ve Varšavě je nejen příležitostí vidět představení idolu, ale také šancí objevit jedinečné atrakce, které toto dynamické město plné života nabízí. Vyplatí se proto naplánovat si více času, abyste si pobyt v hlavním městě Polska užili na maximum.

Zanechat komentář