Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Taška na posezení na terase. Seznamte se s nejmódnějšími vzory pro sezónu jaro/léto 2023

Worek do siedzenia na taras. Poznaj najmodniejsze wzory na sezon wiosna/lato 2023

Adrian Koźlik |

Většina z nás ráda tráví čas venku. Pobyt venku je tak prospěšný našemu zdraví. Slunce nám dodává vitamín D, který nám dodává více energie na jiné věci.

Blíží se jaro, a tak se vyplatí postarat se o to, abychom měli příznivé podmínky pro trávení času venku. I malý balkon nebo terasu lze zařídit tak, že bude vaším oblíbeným místem v celém domě. Pohodlné sedací vaky jistě umocní pocit relaxace.V dnešním článku se dozvíte více o sedacích vacích na terasu . Představíme vám také ty nejmódnější designy pouffe pro jarní a letní sezónu.

Kde lze sedací vaky využít?

worki do siedzenia Sedací vaky lze umístit prakticky kamkoli. Vše záleží na tom, kde je potřebujeme. To může být jak uvnitř, tak venku.

Podívejme se, kde ještě sedací vak najdete:

  • Doma: Sedací vaky se často používají v domácnostech, zejména v obývacích pokojích, ložnicích, dětských pokojích a na terasách či balkonech.
  • V kanceláři: V kancelářích jsou stále oblíbenější jako alternativa k tradičním židlím. Pomáhají zlepšovat ergonomii práce a zvyšují pohodlí.
  • Na veřejných místech: Jsou také stále oblíbenější na veřejných místech, jako jsou kavárny, restaurace, noční kluby a knihovny.
  • Outdoor: Sedací vaky jsou ideální pro venkovní použití, na terase, na pláži, v parku nebo na pikniku.
  • V komerčních prostorách: Sedací vaky se používají v mnoha komerčních prostorách, jako jsou konferenční místnosti, hotelové lobby a prostory pro akce. Často tam plní reklamní funkce.

Terasové sedací vaky – jaký materiál zvolit?

Při hledání sedacího vaku na terasu se vyplatí zvolit materiál odolný vůči povětrnostním vlivům a snadno se čistí.

Níže jsou uvedeny některé materiály, které budou skvělé pro venkovní použití:

  • Polyester - Jedná se o oblíbený materiál používaný u venkovních sedacích vaků . Je odolný vůči povětrnostním vlivům a snadno se čistí. Obvykle je voděodolný a nebojí se UV paprsků.
  • Nylon - to je další materiál, který je perfektní pro venkovní použití.Nylon je velmi odolný a voděodolný, což z něj dělá dobrou volbu na terasu.
  • Akryl : Jedná se o materiál, který je velmi odolný vůči slunečnímu záření a vodě, což znamená, že jej můžete v horkém dni snadno ponechat poblíž bazénu. Akryl se také snadno udržuje v čistotě a lze jej snadno umýt.

Stojí za připomenutí, že bez ohledu na materiál byste se o své sedací vaky měli starat . Pokud je správně ochráníme před nepříznivými povětrnostními vlivy, jistě nám budou sloužit mnoho let.

Módní design sedacích vaků 2023

Jarní a letní sezóna má svá pravidla. Vzhledem k tomu, že bude slunečno a příroda ožije, každý sní o šťavnatých a energických barvách nasedacích vacích . Za připomenutí stojí i rostlinné motivy, které nám budou připomínat zelenou přírodu.

Speciálně pro vás jsme sesbírali ty nejsilnější trendy, pokud jde o sedací vaky v sezóně jaro/léto 2023, zde jsou:

  • Květinové vzory – květiny jsou klasika, která nikdy nevyjde z módy. Na jaře a v létě jsou v módě především pestrobarevné květiny jako růže, tulipány, sedmikrásky a karafiáty.
  • Tropické vzory - vzory s motivy rostlin a zvířat z tropických zemí jsou skvělou volbou na léto. Mohou to být například palmové listy, papoušci nebo plameňáci. Takové vzory jsou ideální pro párty u bazénu.
  • Geometrické vzory – pokud dáváte přednost něčemu abstraktnějšímu, vyplatí se věnovat pozornost geometrickým vzorům, jako jsou čáry, trojúhelníky, kruhy, čtverce nebo kosočtverce.
  • Etnické vzory – pokud chcete svému interiéru dodat trochu exotiky, dobrou volbou budou vzory inspirované kulturami Asie, Afriky nebo Jižní Ameriky. Mohou to být například mandaly nebo geometrické indické vzory.
  • Mořské vzory - vzory inspirované mořem se skvěle hodí na léto, např. mušle, ryby, mořští koníci, hvězdice nebo kotvy.
  • Pamatujte však, že nejdůležitější je vybrat si vzory, které odpovídají našemu vkusu a životnímu stylu. 🙂

Zanechat komentář