Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Taška s potiskem a různými možnostmi využití

Torba z nadrukiem i różne możliwości zastosowania jej

Adrian Koźlik |

Taška s potiskem a různými možnostmi využití

Nejběžnějším a zcela samozřejmým způsobem využití reklamních tašek v marketingové kampani je jejich použití k zamýšlenému účelu – k balení produktů. Zákazníci si velmi často pořizují potištěné reklamní tašky s úmyslem zabalit dárky a dárkové pomůcky, které zákazníci rozdají na veletrzích. Za zmínku stojí, že ekologické papírové tašky mají v tomto případě rozhodující výhodu oproti igelitkám nejen proto, že jsou eko-vychytávkou, ale především kvůli své estetice. Veletržní stánek, který je mimochodem výkladní skříní firmy, vypadá mnohem lépe, pokud jsou na výstavě vystaveny estetické a rovnoměrně uspořádané papírové tašky s potiskem. Igelitový sáček tuto podmínku nijak nesplňuje, neumožňuje estetické vystavení. Díky tomu, že je vyrobena z tuhého materiálu jako je papír, papírová taška s potiskem elegantně stojí na výstavě nebo v obchodě.

Bavlněná taška s potiskem - módní a odolný nosič

Torba bawełniana z nadrukiem

Často se stává, že zákazníci hledají unikátní tašku, kterou budou hostesky používat k nošení dalších vychytávek či letáků, které pak jdou přímo od hostesky k zákazníkovi. Nemůže to však být obyčejný typ tašky. Nejlepší je, aby to byl gadget, který je poutavý, odolný a estetický. Dostat i ten nejluxusnější a nejhodnotnější produkt od hostesky přímo z levné nevábné igelitky si nás zákazník bude pamatovat negativně. Jako estetická, originální a odolná ekologická vychytávka nejlépe poslouží látková taška s potiskem. Vzhledem k tomu, že takové tašky lze vyrobit u výrobce s minimální objednávkou 100 kusů, může si většina firem úspěšně dovolit takovou vychytávku pořídit i s malým rozpočtem pro marketingové účely.

Bavlněná taška z ekologického materiálu s potiskem.

Spotřebitelé rádi dostávají dárky. Není divu, každý z nás má rád dárky. Vyplatí se však pečlivě zvážit, jaký dárek chceme našemu potenciálnímu či současnému zákazníkovi věnovat. Pokud se jedná o firmu, kterou opravdu chceme získat, nebo klienta, kterému chceme poděkovat za dlouhodobou spolupráci, musíme se opravdu snažit. Aktuálně mají navrch všelijaké vychytávky z kategorie eko Bavlněná taška s potiskem s logem vaší firmy se skvěle hodí jako dárek bez eko Jedná se o mimořádně praktickou vychytávku, protože díky látkové tašce s potiskem mohou výrazně ušetřit v našem domácím rozpočtu tím, že je použijeme při nakupování, čímž se vzdáme drahých, nevzhledných a neekologických plastových tašek. Používáním personalizované eko tašky v našich marketingových aktivitách a šité na míru povaze našeho podnikání a dáváme ji jako dárek našemu klientovi – současnému nebo potenciálnímu – budujeme pozitivní image naší společnosti jako značky zaměřené na péči o přírodní prostředí, tedy společensky odpovědné podnikání.

Dlouhodobá reklamní kampaň využívající ekologické tašky

Reklamní tašky s potiskem z přírodních materiálů jako je bavlna nebo papír jsou opakovaně použitelné. Výzkumy ukazují, že spotřebitelům slouží několikanásobně déle než běžné jednorázové. Bavlněné sáčky lze použít až několik setkrát. Investicí do opakovaně použitelné tašky s potiskem vlastně jednou zaplatíme za předmět, který bude vícenásobnou reklamou na naši značku. Vyplatí se vynaložit jednorázovou útratu na kvalitní výrobek, který bude dlouhou dobu výkladní skříní naší společnosti a navíc potěší zákazníka.

Zanechat komentář