Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Výbavička do školky - co koupit? Koukni na to!

Wyprawka do przedszkola - co kupić? Sprawdź to!

Adrian Koźlik |

Nástup do školky je důležitou etapou v životě dětí a jejich rodičů. Při zahájení nového dobrodružství ve školce je nutné sestavit vhodnou výbavičku pro předškoláka . Výbavička by měla být funkční, přizpůsobená potřebám dítěte a přispívat k jeho pohodlí a nezávislosti. V tomto článku si představíme seznam nezbytných věcí, které by měla výbavička předškolního dítěte obsahovat .

Předškolní výbavička - kompletní seznam

výbavička do školky Výbavička pro mateřskou školu by měla obsahovat různé prvky, které umožní dítěti zapojit se do činností školky, zajistí pohodlí a naplní jeho potřeby. Níže je uveden seznam věcí, které by měly být součástí výbavičky pro předškoláky :

  1. Batoh pro předškoláky

Prvním prvkem výbavičky je batůžek pro předškoláka . Při výběru batohu se vyplatí věnovat pozornost jeho velikosti, pohodlným popruhům a praktickým kapsám. Batoh by měl být dostatečně velký, aby se do něj vešly všechny potřebné věci. Může mít veselé vzory a zdobit jej oblíbené pohádkové postavičky, které dítěti udělají z nošení ještě větší radost.

  1. Sada psacích potřeb

výbavička do školky Výbava předškolního dítěte musí obsahovat sadu psacích potřeb. Podle preferencí a požadavků školky si můžete vybrat tužky, pastelky, fixy nebo fixy . Je důležité poskytnout vašemu dítěti různé barvy a příležitost vyjádřit svou kreativitu prostřednictvím kreslení a malování.

  1. Hrnek na pití

Předškoláci mají často přestávky na pití a je nezbytné mít vlastní kelímek na pití. Hrnek by se měl snadno udržovat v čistotě, s vhodným uzávěrem, který zabrání rozlití nápoje. Můžete si vybrat hrnek zdobený vaší oblíbenou pohádkovou postavičkou, díky kterému bude pití pro vaše dítě ještě atraktivnější.

  1. Hygienické náčiní

Výbavička předškolního dítěte musí obsahovat hygienické doplňky, jako je zubní kartáček, zubní pasta, mýdlo a ručník. Je důležité naučit své dítě dbát na hygienu a návyky zdravého životního stylu. Hygienické pomůcky by měly být praktické a pro batole snadno použitelné.

  1. Změna oblečení

Pro případ nehody nebo znečištění během vyučování se vyplatí mít dítě převlečené. Souprava oblečení by měla obsahovat kalhoty, halenku, ponožky a kalhotky. Důležité také je, aby veškeré oblečení bylo pro dítě pohodlné a snadno se obléklo a svléklo.

  1. Hrnek na svačinu

Předškoláci mají často přestávky na svačinu a je dobré zajistit, aby dítě mělo svůj vlastní kelímek na svačinu. Kalíšek by měl být snadno čistitelný a pohodlný pro batole. Můžete si vybrat hrnek zdobený vaší oblíbenou kreslenou postavičkou, díky kterému bude jídlo pro vaše dítě ještě atraktivnější.

  1. Obědová krabička

Pokud mateřská škola vyžaduje, aby rodiče poskytli druhou snídani, vyplatí se poskytnout odpovídající potravinový box.

  1. Krabička na drobnosti

Ve výbavě pro předškoláka se také vyplatí mít krabičku na drobnosti, jako jsou gumičky do vlasů, sponky do vlasů, drobné hračky nebo jiné předměty, které má dítě rádo u sebe.

  1. Taška na boty

Pokud školka vyžaduje přezouvání pro přechod z venku dovnitř, vyplatí se mít připravenou tašku na boty .

První velké dobrodružství

Výbava předškolního dítěte je důležitým prvkem přípravy na zahájení dobrodružství ve školce. Doplnění vhodných věcí, jako je batoh , sada psacích potřeb, kelímek na pití, hygienické potřeby, převlečení, kelímek na svačinu, krabička na oběd, krabička na drobnosti a taška na boty, umožní aby se dítě ve školce cítilo pohodlně a bezpečně. Je důležité, aby výbavička pro předškoláky byla přizpůsobena potřebám a preferencím dítěte, což ještě více zpříjemní zážitek z aktivit v mateřské škole.

Zanechat komentář