Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Wednesday sezóna 2. Kdy bude premiéra?

wednesday kiedy premiera

Adrian Koźlik |

Středeční série vyšla na Netflixu 23. listopadu 2022 a na této platformě již překonala všechny rekordy. Středa ovládla nejen filmový průmysl, ale i Tik Tok, sféru módy a krásy, série byla hitem po celém světě! The Dark Addams Family vždy potěšila publikum.

Není proto divu, že hned po skončení první sezóny vyvstaly otázky o dalším osudu postav.Mnoho lidí spekulovalo o tom, která streamovací služba jej bude vyrábět. Netflix sám prolomil mlčení a nakonec potvrdil, že vznikne druhá sezóna Středa ! Srdce všech fanoušků buší rychleji a každý z nás čeká na nějakou lahůdku ze setu.

Středeční 2. sezóna je stále na Netflixu!

Středeční sérii lze snadno nazvat jednou z nejpopulárnějších sérií roku 2022. Nic neobvyklého! Díky skvělému scénáři a hlavní roli s Jennou Ortegovou si tuto sérii oblíbily miliony lidí. Do temného světa Addams Family byli vtaženi nejen děti, ale i dospělí.

Samotná série a vše, co s ní souvisí, mělo ve světě popkultury široký dopad, čehož dokonalým příkladem je středeční virální tanec na píseň Lady Gaga „Bloody Mary“. Lidé z celého světa začali vytvářet tik toky s tanečními rutinami na tuto melodii. Sama Jenna Ortega v mnoha rozhovorech zmiňovala, že jí tato choreografie nedala v noci spát!

Mnoho také nasvědčovalo tomu, že další sezóna středeční série se bude vysílat na platformě Amazon Prime, protože předchozí studio převzal Amazon. Smlouva s Netflixem na další sezónu rodinného příběhu Addmas však byla podepsána ještě před změnou labelu, což znamená, že právě zde budeme moci opět obdivovat krásnou středu.

Kdy bude mít středeční 2. sezóna premiéru? co my víme?

6. ledna tvůrci série oznámili druhou sezónu středy . Přestože přesné datum premiéry zatím není známo, tvůrci série ji chtějí natočit rychle, než vlna obliby opadne. Podle kritiků a analytiků by mohla mít premiéru na konci roku 2023 nebo v první polovině roku 2024, v závislosti na hvězdách zapojených do projektu.

Důležité! Netflix na svých zpravodajských kanálech oficiálně potvrdil 2. sezónu středy!. Jako režiséra můžeme opět očekávat slavného Tima Bartona.

ve středu, kdy je premiéra Za prvé, pracovní závazky Jenny Ortega mohou ovlivnit datum zahájení středečního natáčení. Konkrétní datum neznáme, ale 99 % smlouvy Jenny Ortega zahrnovalo natáčení pro novou, druhou sezónu. Všichni fanoušci by si měli být jisti! Nová středa se kvapem blíží.

Fanoušci se domnívají, že pokud práce na natáčení středeční série začnou v květnu 2023 a počet epizod bude stejný jako v první sezóně (tedy osm), fáze natáčení by mohla skončit v září. Postprodukce a další přípravy na první středeční sezónu trvaly Netflixu přes osm měsíců. Ale nebojte se, v případě druhé sezóny bude tato fáze mnohem kratší. Premiéra na začátku roku 2024 se zdá být nejrealističtější verzí.

O čem bude středeční 2. sezóna? Důležité změny!

Tvůrci středeční série oznamují, že v sezóně 2 určitě uvidíme více scén s dalšími členy Addams Family , která v první sezóně chyběla. Producenti se hodlají ponořit do středečního vztahu s jejími rodiči. Vše má být samozřejmě zobrazeno v temné a gotické atmosféře.

Akce středeční série se bude odehrávat v Nevermore, která před námi stále skrývá mnoho záhad a tajemství. To bylo signalizováno jedním ze spisovatelů série, Miles Millar. V rozhovoru pro Netflix se podělil o své emoce a myšlenky o budoucnosti seriálu:

Bylo úžasné vytvořit sérii, která dokázala zaujmout tolik lidí po celém světě. Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat ve středeční zamotané cestě ve druhé sezóně. Nemůžeme se dočkat, až se ponoříme do nové sezóny a prozkoumáme děsivý a děsivý svět Nevermore.

Producent a showrunner středeční série Alfred Gough řekl, že série je především o přátelství a Enid a Wednesday se staly jejími hlavními postavami. Diví se, že se dívky staly mezi diváky tak oblíbené, ale přiznává, že z toho má velkou radost. A zdůrazňuje, že celý tým je nadšený z dalšího zkoumání jejich vztahu. Dodává také, že v nové sezóně bude určitě pozornost věnována vztahu Wednesday a její matky Morticie, která si je vědoma toho, jakou moc její dcera ovládá. Bude to mít nějaký dopad na jejich vztah? To se dozvíme ve středeční druhé sezóně.

Vraťme se k Addams Family

Tuto sérii režíroval Tim Burton a je spin-offem příběhů Addams Family. Vše začalo komiksy karikaturisty Charlese Addamse, který ve svých dílech zesměšňoval obraz ideální americké rodiny. Komiksy se staly populárními a v roce 1938 se postavy, tehdy nepojmenované, objevily na obálce časopisu The New Yorker. Titul "rodina" získala až v 60. letech 20. století. V roce 1964 vyšla první série o Addamsově rodině - neobvyklé rodině, která má ráda to, čeho se ostatní bojí.

Skutečnou oblibu si však Rodina Addamsových získala v roce 1991 premiérou filmu Barryho Sonnenfelda. Film se stal skutečně kultovní klasikou a postavy se staly součástí pop kultury. Každý Halloween by nemohl být úplný bez dětí oblečených jako postavy z Addams Family.

Tim Burton byl již způsobilý režírovat film, ale v roce 1990 to odmítl, protože pracoval na filmu o Batmanovi. Burton, známý svou láskou ke gotickým příběhům, se později pokusil ztvárnit Addams Family na plátně, ale podařilo se mu to až letos. Tento projekt byl první sérií v Burtonově kariéře.

ve středu, kdy je premiéra

O čem je středeční seriál?

Podle děje seriálu je 15letá Wednesday, která byla během jednoho roku vyloučena z několika škol (v jedné z nich pustila piraně do školního bazénu), poslána do Nevermore Academy, kterou kdysi navštěvovali její rodiče. a kde sám Edgar Poe vystudoval.

ve středu, kdy je premiéra Tohle je škola pro lidi, kteří se těžko orientují v běžných školách pro normální lidi. Můžete tam potkat vlkodlaky, upíry a další podivná stvoření přírody. Říkají si vyděděnci. Podle středečních rodičů by se mezi těmito studenty cítila jako doma a mohla by se s nimi i přátelit. Samotná hlavní hrdinka však názor rodičů nesdílela.

V nedalekém městě dojde k sérii vražd, které v ní probudí zvědavost a touhu přijít věci na kloub. Dívka navíc musí čelit tajemstvím o svých rodičích.

Kdo je samotná Wednesday?

středa, kdy je sezóna 2? Wednesday je nejstarší dcerou Gomeze a Morticie Addamsových. Hrdinka má depresivní povahu, téměř nikdy se neusměje a ráda šikanuje svého mladšího bratra Pugsleyho. Navzdory tomu je ochotná udělat cokoliv, aby ochránila svou rodinu.

Středa také vypadá úplně jinak, s bledou pletí a tmavými vlasy spletenými do dvou dlouhých, dokonale rovných copů. Většinu času nosí černé šaty s bílým límečkem a černé boty.

Neobvyklé jméno postavy pochází z dětské říkanky, ve které se používá fráze „Dítě ve středu je plné běda“ – což znamená, že dítě narozené ve středu je plné neštěstí. Byl navržen výrobcem hraček, který vyráběl řadu panenek před premiérou první série „Addams Family“ v roce 1964. Zajímavé je, že hrdinka má i druhé jméno – Pátek.

Diváci středeční série si všimli, že hrdinka téměř nikdy nemrká. Podle Jenny Ortega jí nápad vnukl náhodou Tim Burton, který sledoval pilotní díl, ve kterém ani jednou nemrkla a požádal ji, aby v tom pokračovala. Herečka se přiznala, že ji tento požadavek při natáčení štval, protože epizody, ve kterých se omylem mrkla, musela být přetočena.

Taneční středa

ve středu, kdy je premiéra

O středečním slavném tanci slyšeli i ti, kteří představení neviděli nebo to dotáhli až sem. Video se stalo virálním na sociálních sítích.

Choreografii vytvořila sama Jenna Ortega. Herečka říká, že když se podíváte na její pohyby v záběru, mělo by být zřejmé, že tanec nebyl choreografován profesionálním choreografem. Byl to opravdu skvělý nápad, protože tanec se díky svému projevu a charismatu trefil do noty a odpovídal trendům. Pravidelní uživatelé i známé osobnosti se snaží zopakovat středeční tanec.

Zajímavé je, že Jenna Ortega byla při natáčení taneční scény nemocná koronavirem. Později navrhla epizodu znovu natočit, protože si myslela, že by to mohla udělat lépe, ale tvůrci odmítli.

Jenna Ortega si získala srdce diváků

Hlavní roli ve středeční sérii ztvárnila herečka Jenna Ortega, která se již dříve objevila v hororových filmech, ale skutečnou oblibu si získala až po odvysílání série. Od té doby, co se objevila na Netflixu, získala mladá herečka na Instagramu přes 10 milionů sledujících.

Herečka říká, že středa je blízká jejímu srdci. Jennu Ortegu vždy přitahovaly podivné věci, které ostatním obvykle připadají vyloženě odpudivé.

Styl hlavního hrdiny

ve středu, kdy je premiéra Gothcore inspirovaný gotikou před rokem převzal módní trendy a tvůrci série toho neopomněli využít. Středa však trend zjemnila. Zatímco příznivci Gothcore volí nedbalé oblečení a make-up, Wednesday nastavuje nové standardy. Její hrdinka přitahuje pozornost stylovým, ale elegantním make-upem a její oblečení je romantické a aristokratické s nádechem typickým pro studentku elitní školy. Její oblečení vždy vypadá esteticky a elegantně.

Na začátku série se Wednesday objevuje v černých šatech se špičatým bílým límečkem. To kontrastuje se způsobem oblékání studentů v běžné americké škole, kterou hrdinka navštěvovala. Její oblečení má zdůraznit rozdíl mezi ní a jejími vrstevníky.

Není to jen o outfitu. Hrdinka má během celé série dokonalý styl. Dodává se ve vrstvených stylech s použitím vest, bund, bomberů a roláků. To vše je vždy v tmavých barvách, protože středa je „alergická na barvy“.

Středeční make-up zdůrazňuje její charakter a doplňuje její outfity inspirované gotikou. Hrdinka se vzdává růžové a volí tmavší odstíny. Její lícní kosti jsou zvýrazněny chladivým bronzerem.

Popularita středeční série

ve středu, kdy je premiéra Série si během krátké doby po premiéře dokázala získat neuvěřitelnou oblibu, překonala i čtvrtou sezónu Strange Things a aktuálně ji předčila pouze Squid Game.

Napadá mě otázka, čím zaujalo mladé diváky, především dynamický děj, gotická atmosféra a boj jednoho člověka se zlem ve světě.

Všichni doufáme, že středeční pokračování bude ještě lepší show!

1 komentář

Już nie mogę się doczekać kolejnego sezonu

Emilka ,

Zanechat komentář