Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Ponořte se do kouzelného světa! Harry Potter - kde sledovat všechny díly?

Zanurz się w magiczny świat! Harry Potter - gdzie obejrzeć wszystkie części?

Tomasz Woźniak |

Pro fanoušky série o mladém čaroději Harrym Potterovi přišla dobrá zpráva! Nyní se můžete plně ponořit do tohoto kouzelného světa! Všechny části kultovní produkce jsou dostupné online na různých platformách streamování. Sníte o tom, že znovu prožijete dobrodružství Harryho, Hermiony a Rona? Nebo možná chcete poprvé objevit tuto nezapomenutelnou ságu? Ať už jste nový nebo věrný fanoušek, tento článek vás provede sledováním celé série videí. Harry Potter, kde se dívat? Už mluvíme!

Příběh Harryho Pottera – cesta do světa kouzel

Filmová série Harry Potter je mimořádnou cestou do magického vesmíru, plného dobrodružství, výzev a nezapomenutelných postav. Vše začíná hrou „ Harry Potter and the Sorcerer's Stone “, kde se setkáváme s mladým hrdinou, který se dozví o svém magickém dědictví a vydá se na školu čar a kouzel v Bradavicích.

V průběhu osmi filmů čelí Harry Potter (hraje ho Daniel Radcliffe) spolu se svými přáteli Hermionou Grangerovou (Emma Watson) a Ronem Weasleym (Rupert Grint) četným překážkám při odhalování tajemství svého minulost a boj se zlověstným lordem Voldemortem (Ralph Fiennes). Fantastické herecké obsazení, ve kterém nechybí ani Maggie Smith, Alan Rickman a Michael Gambon, vytváří nezapomenutelné postavy a vtahuje diváky do tohoto světa plného magie a emocí.

Harry Potter – kde sledovat celou ságu?

Harry Potter – kde sledovat celou ságu? Pro ty, kteří chtějí znovu vstoupit do kouzelného světa Bradavic, je k dispozici několik možností. Všechny díly ságy jsou k dispozici prostřednictvím předplatného na HBO Max , takže je ideálním místem pro zahájení filmového maratonu.

více informací: klikněte zde

Filmy lze zakoupit nebo půjčit na Apple TV, kde můžete kdykoli najít a sledovat svá oblíbená dobrodružství. Také na Canal+ a Prime Video jsou všechny díly k dispozici ke koupi nebo pronájmu, což nabízí různé možnosti přístupu k této ikonické sérii. Každý z nich poskytuje kompletní zážitek z epického příběhu mladého čaroděje.

Jak sledovat filmy Harryho Pottera ve správném pořadí?

Abyste se mohli plně ponořit do příběhu mladého čaroděje a jeho přátel, je nejlepší sledovat filmy v pořadí, v jakém byly vydány. Můžete plynule sledovat vývoj děje a postav a porozumět všem klíčovým vláknům a událostem.

  1. Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Harry Potter a Kámen mudrců - Trailer

  1. Harry Potter a Tajemná komnata (2002)

Harry Potter a Tajemná komnata - Trailer

  1. Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

Harry Potter a vězeň z Azkabanu - Trailer

  1. Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) Oficiální upoutávka - Daniel Radcliffe Movie HD

  1. Harry Potter a Fénixův řád (2007)

Harry Potter a Fénixův řád - Trailer

  1. Harry Potter a princ dvojí krve (2009)

Harry Potter a princ dvojí krve | oficiální trailer

  1. Harry Potter a Relikvie smrti: Část I (2010)

Harry Potter a Relikvie smrti část 1 trailer PL

  1. Harry Potter a Relikvie smrti: Část II (2011)

Harry Potter a Relikvie smrti část 2 – Oficiální trailer 1 [Full HD]

Harry Potter maratony – kde se dívat a jak uspořádat?

Opravdovým fanouškům série Harry Potter , kde ji můžete sledovat na streamovacích platformách, nic nenahradí zážitek ze sledování celé ságy od začátku do konce. Organizování filmových maratonů je skvělý způsob, jak se ponořit do kouzelného světa čarodějů a znovu prožít tento nezapomenutelný příběh.

Při plánování maratonu zvažte několik klíčových prvků, které vám a vašim přátelům zajistí nezapomenutelný zážitek. Nejprve se ujistěte, že máte přístup ke všem dílům ságy na vámi zvolené streamovací platformě. Pak se mezi filmy vyplatí naplánovat přestávky na jídlo a odpočinek. Přemýšlejte o občerstvení, které může tematicky souviset s maratonem!

Dbejte na navození té správné atmosféry – příprava občerstvení, dekorací a případně oblékání do kostýmů inspirovaných filmem může zážitek výrazně obohatit. Nezapomeňte také pozvat své přátele nebo rodinu, aby si společně užili toto kouzelné dobrodružství.

Filmový maratón o Harrym Potterovi se může stát nezapomenutelnou událostí, která fanouškům umožní plně se ponořit do jejich milovaného vesmíru.

souhrn

Ať už jste novým nebo věrným fanouškem série Harry Potter , nyní máte spoustu možností, jak se ponořit do tohoto kouzelného světa. Všech osm filmů je k dispozici na různých streamovacích platformách, jako je HBO Max, Apple TV, Premiery Canal+ a Prime Video.

Plánujete uspořádat filmový maraton o Harrym Potterovi ? Nebo se možná chcete poprvé ponořit do tohoto kouzelného světa? Ať už jsou vaše plány jakékoli, nyní máte všechny nástroje, abyste si tento epický příběh mladého čaroděje mohli naplno užít.

Zanechat komentář