Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

5 základních výhod používání papírových sáčků

5 podstawowych zalet korzystania z toreb papierowych

Adrian Koźlik |

Naučte se 5 základních výhod používání papírových tašek

V dnešní době při nákupu v supermarketu slýcháme od prodejce otázku: "Plastový nebo papírový sáček?" Stále častěji bez váhání volíme tuto ekologickou variantu a tou je samozřejmě papírová taška. Může za to zvýšené povědomí o ochraně životního prostředí a škodlivosti plastových obalů. Místo oceánů plných života stále častěji vidíme děsivé fotky, tuny plastu, které je zaplňují až po okraj. Jsme si proto vědomi, že zdánlivě prozaická volba papírového sáčku místo tradiční „igelitové tašky“ může skutečně zlepšit stav naší planety. Pokud však nejste přesvědčeni, zda má výběr papírových tašek smysl, po přečtení bodů níže budou všechny vaše pochybnosti zapomenuty.

1. Papír je biologicky odbouratelný.

Existuje důvod, proč byla tato výhoda uvedena jako první. Biologická rozložitelnost je hlavní výhodou papírových sáčků. V tomto srovnání je plast velmi nepříznivý. Podle posledních zpráv není tento materiál biologicky rozložitelný a proces jeho úplného zničení trvá minimálně 500 let. Tato doba rozhodně přesahuje délku našeho života, proto se vyplatí volit pro budoucí generace výrobky z „Eco friendly“ materiálů. Oproti tomu papír se biologicky rozloží za méně než půl roku a co je důležité, tento odpad nepoškozuje struktura půdy, ale mění ji na žilný substrát pro rostliny.

2. Papírové sáčky jsou určeny k opakovanému použití. torby papierowe z własnym nadrukiem

V době, kdy znečišťování životního prostředí znepokojivě narůstá. Ekologové varují před jeho negativními dopady, které radikálně mění život, jak jej známe. Četné anomálie počasí jsou reakcí naší planety na nárůst znečištění. V rámci šetření přírody se tedy na trhu objevuje stále více výrobců, kteří nabízejí nákupní tašky z ekologických materiálů. Vysoká dostupnost tohoto typu tašek znamená, že stále více firem a zákazníků používá pouze tento typ nosičů. Jsou určeny k opakovanému použití, díky stabilní konstrukci a vysoké odolnosti a při správném skladování nám mohou sloužit opravdu dlouho.anomálie

3. Papír šetří energii

Výběrem papírového sáčku ušetříte energii. Jsi překvapený? K výrobě papírových sáčků se používají přírodní materiály, takže jejich zpracování nevyžaduje obrovské množství energie. Tyto materiály jsou dostupné i lokálně, což také šetří energii spojenou s dovozem potřebných surovin.

4. Jsou levné.

Papírové tašky jsou nejen extrémně ekologické, ale také velmi levné. Cena jednoho pytle je jen pár centů kvůli chybějícím recyklačním poplatkům a vysokému přístupu k surovinám. Nedostatek nákladů spojených s dovozem materiálů umožňuje výrobcům ušetřit značné množství peněz, což přímo ovlivňuje jednotkovou cenu tašky. Při odběru papírových tašek ve větším množství můžete počítat i s dalšími slevami!

5. Papírové tašky jako marketingový nástroj

Papírové tašky jsou totiž ve srovnání s igelitovými taškami vnímány jako elegantnější. Před několika lety byly papírové tašky vyhrazeny pouze prémiovým značkám, což bylo způsobeno touhou dodat značce prestiž a vykreslit ji jako pečující o každý detail. Mnoho podnikatelů si všimlo výhod používání papírových tašek, což výrazně zvýšilo zájem o nákup tohoto typu médií. Velmi důležitou výhodou, kterou si všimnou především lidé odpovědní za marketing, je možnost tisku vybrané grafiky, což umožňuje získat další reklamní médium s nízkými náklady. Používání reklamních tašek má přímý dopad na zvýšení povědomí o značce.

Jak vidíte, papírové tašky mají mnoho výhod. Plní marketingovou funkci, generují úspory a hlavně šetří životní prostředí. Pokud tedy stále používáte igelitové tašky, nyní je ideální čas změnit své návyky!

Pamatujte na #WELLBEECO! :)

Zanechat komentář