Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Bridgertons - kdy je sezóna 4? Vše, co potřebujete vědět!

bridgertonowie kiedy 4 sezon

Tomasz Woźniak |

Fanoušci série "Bridgertons" netrpělivě očekávají další sezónu této oblíbené produkce Netflix. Přestože jsou podrobnosti o sezóně 4 stále záhadou, na základě dostupných informací již můžeme učinit předpoklady o tom, co nás v nadcházejících epizodách čeká. Autorka románů, na nichž je série založena, Julia Quinn, prozradila, že práce na 4. sezóně již probíhají a showrunner Jess Brownell slibuje, že se diváci dočkají mnoha vzrušujících překvapení. Spekuluje se, že se děj může zaměřit na osud Eloise Bridgerton nebo se konečně vrátit k Benedictově příběhu. Bez ohledu na to, co budoucnost přinese, jedno je jisté – fanoušci „Bridgerton“ mají mnoho důvodů, proč se těšit na premiéru příští sezóny.

Výrobní plány a pracovní harmonogram pro sezónu 4

Přestože oficiální datum premiéry 4. řady "Bridgerton" ještě nebylo oznámeno, už víme, že práce na dalších epizodách jsou v plném proudu. Podle zpráv Production Weekly má natáčení nové série začít 10. června tohoto roku. To je informace, kterou Netflix zatím nepotvrdil, ale dříve se hovořilo o tom, že se štáb vrátí na natáčení v létě.

Showrunner Jess Brownell odhalil, že proces psaní scénáře pro sezónu 4 právě probíhá. Zároveň ujistila, že tvůrci už mají nástin zápletky na další sezóny. To naznačuje, že plány produkce sahají do docela vzdálené budoucnosti a fanoušci mohou počítat s tím, že "Bridgertons" budou na obrazovkách ještě dlouho.

Zaměří se čtvrtá řada na Eloise?

Přestože série "Bridgertons" zatím navazovala na následující díly nejprodávanější série Julie Quinnové, tvůrci se netajili tím, že si při adaptaci knih mohou dovolit jistou dávku kreativity. Proto je těžké jasně říci, na čí osud se sezóna 4 zaměří.

Jedna z hvězd inscenace Claudia Jessie, která hraje Eloise Bridgerton, přiznala, že pokud by její postava měla být v centru dění, nebyl by to pro ni problém. Herečka zdůraznila, že každá z postav má šanci zazářit v daném ročním období bez ohledu na to, zda je jejich milostný příběh hlavní zápletkou.

Showrunner Jess Brownell také prozradil, že v nadcházejících epizodách 3. sezóny se objeví náznak, který může naznačit, kdo bude hlavní postavou 4. série . Proto se vyplatí dění v Tonu pozorně sledovat.

Zpět k příběhu Benedikta?

Ačkoli 3. sezóna "Bridgerton" vynechala příběh Benedicta (hraje Luke Thompson) a zaměřila se na romantiku Penelope (Nicola Coughlan) a Colina (Luke Newton), fanoušci stále doufají, že přijde čas dozvědět se o osudu tento hrdina.

Showrunner Jess Brownell připustil, že tvůrci cítili, že je příliš brzy na to, aby se Benedict usadil ve 3. sezóně. Místo toho chtěli, aby postava zažila několik dalších dobrodružství, než dostane svůj vlastní milostný příběh.

Existují spekulace, že 4. sezóna "Bridgerton" se může zaměřit na Benedictovo hledání lásky. Přestože ještě není nic rozhodnuto, fanoušci netrpělivě očekávají vývoj v tomto vláknu.

Kreativní adaptace románu

Tvůrci série "Bridgertons" se netají tím, že se nebojí udělat změny ve scénáři ve vztahu k literární předloze. Již ve 3. sezóně se rozhodli vynechat příběh Benedicta a skočit k romanci Penelope a Colina, ačkoli právě tato nit měla být osou 3. dílu románu Julie Quinnové.

Showrunner Jess Brownell oznámil, že série může opět jít svou „vlastní cestou“, nemusí se nutně držet striktně chronologie knihy. To znamená, že fanoušci by měli být připraveni na mnohá překvapení a zvraty, které se mohou lišit od událostí zobrazených v románech.

Takto kreativní zpracování knižní ságy bezesporu dodává sérii na svěžesti a nepředvídatelnosti, což diváky jistě těší. Nezbývá než doufat, že se tvůrcům „Bridgertona“ podaří dovedně balancovat mezi věrností literární předloze a uvedením vlastních, poutavých nápadů.

Nové tváře ve 4. sezóně?

Přestože je obsazení "Bridgerton" fanouškům již dobře známé, můžeme jistě očekávat, že se ve 4. sezóně objeví i nové postavy. Bylo tomu tak ve 3. sérii, kde se k ní přidali mj. Rupert Young jako Jack Featherington a Hannah New jako Lady Tilley.

Jess Brownell oznámil, že tvůrci mají zmapovaný vývoj událostí na další sezóny, a proto můžeme očekávat, že se k Tonovi přidají noví obyvatelé. Snad se dozvíme osud nové rodiny nebo potkáme postavy, které se zatím objevovaly jen epizodicky.

Nové tváře jistě přinesou do sériového vesmíru další dávku svěžesti a nepředvídatelnosti. Fanoušci "Bridgerton" se proto mohou těšit na to, jaká překvapení si pro ně tvůrci přichystali.

Odkazy na předchozí sezóny

Přestože se každá sezóna "Bridgerton" zaměřuje na jiný pár, série dbá na to, aby propojila jednotlivá vlákna a zachovala kontinuitu vyprávění. Proto můžeme očekávat, že sezóna 4 bude obsahovat četné odkazy na události předchozích dílů.

Snad se dozvíme osudy postav, které se dosud objevovaly v pozadí, a nyní budou více odhalené. Je také možné, že vlákna, která byla dříve pouze naznačena, se vrátí a nyní budou plněji rozvinuta.

Taková opatření nepochybně usnadní divákům sledovat složitou síť vazeb mezi postavami a zároveň udělají sérii ještě ucelenější a pro fanoušky uspokojivější.

Pokračování populárních vláken

Přestože se "Bridgertons" zaměřuje každou sezónu na jiný pár, některé dějové linie jsou natolik oblíbené, že je tvůrci v dalších dílech nemohou úplně vynechat.

Jedním z takových příkladů je příběh Penelope Featheringtonové a jejího alter ega Lady Whistledown. Toto vlákno bylo klíčové v sezónách 1 a 2 a poté se vrátilo v sérii 3. Nic nenasvědčuje tomu, že by zmizel z obrazovky, takže můžeme očekávat, že i sezóna 4 bude věnovat velkou pozornost Penelopiným dobrodružstvím.

Stejně tak je pravděpodobné, že v nadcházejících dílech budeme moci sledovat další osud Eloise Bridgerton a její kamarádky Cressidy Cowper. Jejich vztah se stal jedním z hlavních bodů zájmu v sezóně 3 a určitě bude pokračovat.

Tento typ pokračování oblíbených zápletek je způsob, jak udržet zájem diváků a zároveň vybudovat ucelený, vícevláknový svět „Bridgertona“.

Odkazy na Knižní ságu

Přestože se tvůrci série "Bridgertons" nebojí zavést změny ve vztahu k literární předloze, fanoušci románů Julie Quinnové stále doufají, že série bude odkazovat na události prezentované v knihách.

Adaptace knižní ságy je zatím celkem věrná, až na drobné výjimky, jako je vynechání Benediktova příběhu ve 3. sezóně. Proto můžeme očekávat, že 4. díl bude obsahovat četné odkazy na čtvrtý díl série „Romancing Mister Bridgerton“.

Možná se dozvíme osud Francescy Bridgerton, jejíž společenský debut byl jednou z nejdůležitějších nití v sezóně 3. Nebo se možná série konečně zaměří na Benediktovo hledání lásky, jak tomu bylo v knize.

Bez ohledu na to, na co se sezóna 4 zaměří, fanoušci jistě ocení všechny odkazy na původní ságu, díky nimž se budou světu série cítit ještě blíže.

Očekávání fanoušků

Fanoušci série "Bridgertons" bezpochyby netrpělivě očekávají premiéru 4. sezóny. Přestože jsou detaily o chystaném dílu stále zahaleny tajemstvím, diváci už mají svá vlastní očekávání a teorie o tom, co by se mohlo stát.

Mnoho fanoušků doufá, že nadcházející epizody se konečně zaměří na příběh Benedicta Bridgertona. Tato postava je mezi diváky extrémně oblíbená a její vynechání v sezóně 3 způsobilo velké zklamání. Proto fanoušci sní o tom, že uvidí Benedykta hledat svou druhou polovičku.

Stejně tak mnoho diváků spekuluje, že sezóna 4 se může zaměřit na osud Eloise Bridgerton. Její vztah s Cressidou Cowper se stal jedním z hlavních dějů 3. série a samotná Eloise je extrémně charismatická postava. Fanoušci by proto tento vývoj uvítali s nadšením.

Bez ohledu na to, na co se 4. sezóna "Bridgertons" nakonec zaměří, fanoušci jistě očekávají, že je tvůrci série překvapí novými, zajímavými dějovými řešeními. Očekávání od nadcházejícího dílu jsou opravdu velká.

Zanechat komentář