Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co koupit dospělým dětem ke Dni dětí? Podívejte se na to hned!

Co kupić na dzień dziecka dorosłym dzieciom? Sprawdź już teraz!

Adrian Koźlik |

Víš, že...

První zaznamenaná oslava Dne dětí v Polsku pochází z roku 1929? V té době byl tento svátek spojen s katolickou církví. Ráno před školou se děti a rodiče sešli na mši a po ní se všichni odebrali do škol, kde probíhala vystoupení a volné, spíše žertovné lekce za přítomnosti rodičů.

Dětský den je svátek spojený především s dárky pro nejmenší. Stále častěji se však dárky rozdávají dospělým dětem, tedy lidem, kteří již dávno překročili školní věk. Je tedy na zvážení, co koupit dospělým dětem ke Dni dětí, aby jim udělalo radost.

Technologické vychytávky

prezenty na dzień dziecka

V dnešní době snad neexistuje člověk, který by nepoužíval elektronická zařízení. Proto může být technologická vychytávka dobrým tipem na dárek pro dospělé děti. Může to být například moderní smartphone, tablet nebo notebook. Pokud však za taková zařízení nechcete utrácet majlant, vyplatí se zvážit další vychytávky, jako jsou chytré hodinky nebo bezdrátový reproduktor.

knihy

Knihy jsou vždy dobrým tipem na dárek, zvláště pokud obdarovaný rád čte. Stojí za zvážení bestsellerů, které jsou oblíbené mezi dospělými.

Desková hra

Není nic lepšího, než trávit čas se svými sourozenci nebo přáteli u dobré hry. Proto může být desková hra dobrým tipem na dárek pro dospělé děti. Mezi oblíbené tituly patří například „Dixit“ a „Azul“.

Voucher na výlet nebo do restaurace

Pokud chcete udělat něco víc, než jen darovat věcný dárek, vyplatí se zvážit poukaz na výlet nebo do restaurace. Díky tomu bude mít obdarovaný možnost trávit čas se svými blízkými, což mu jistě přinese mnoho radosti.

Hobby

Pokud má obdarovaný nějaké zájmy, vyplatí se uvažovat o hobby setu. Může to být sada na výrobu šperků, barev nebo sada na pečení cukroví.

Personalizované dárky

Často je nejlepší dárek ten, který je jedinečný a personalizovaný. Proto stojí za zvážení dárky, které lze personalizovat, jako jsou hrnky s potiskem, polštářky se jménem nebo klíčenky s fotkou. Takový dárek bude jistě oblíbený a bude se na něj dlouho vzpomínat.

Kurz nebo školení

prezenty na dzień dziecka Pokud se příjemce rád rozvíjí a získává nové dovednosti, stojí za zvážení pořízení kurzu či školení, které mu pomůže nové kompetence získat. Může se jednat o jazykový kurz, kuchařské školení nebo taneční kurz.

Sportovní pomůcky

Pokud je obdarovaný fyzicky aktivní a rád sportuje, stojí za zvážení sportovní vychytávky, jako jsou moderní chytré hodinky s funkcí sledování fyzické aktivity, nebo domácí cvičební zařízení, jako je fitness míč nebo činky.

Předplatné streamovací služby

Pokud obdarovaný rád sleduje filmy a seriály, může být dobrým tipem na dárek předplatné streamovací služby, jako je Netflix nebo HBO GO. Díky tomu bude mít obdarovaný přístup k široké nabídce filmů a seriálů, které mu jistě přinesou spoustu radosti.

Gadgety pro domácnost

Pokud obdarovaný rád tráví čas doma, mohou být dobrým tipem na dárek domácí vychytávky, jako je moderní robotický vysavač nebo zařízení na přípravu kávy v baristickém stylu. Díky tomu si bude moci obdarovaný užívat pohodlí a pohodlí ve svém domově.

Pokud přemýšlíte, co koupit menším dětem, klikněte sem a podívejte se na spoustu návrhů!

Zanechat komentář