Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co koupit ke Dni učitelů 2022? Seznamte se se zajímavými nápady

Co kupić na dzień nauczyciela 2022? Poznaj ciekawe pomysły

Adrian Koźlik |

Víš, že...

V roce 2012 oslavila Wanda Donarska 100. narozeniny, přestože byla již dlouho v důchodu, své jubileum oslavila jedinečným způsobem, a to pozváním jako dárek ke dni učitelů k vedení mimořádné hodiny dzien nauczyciela historie na škole v Czernikówě, kde po léta předávala znalosti generacím. V lavicích se objevili studenti a absolventi školy, kterou učil stoletý učitel.

Den učitelů je za dveřmi a mnozí z nás si kladou otázku, jak oslavit práci výjimečných členů školství. Jak jim můžeme správně poděkovat za úsilí, které vkládají do našeho vzdělávání?

Příběh tohoto krásného dne

Vše začalo v roce 1773, kdy vzdělávací zařízení zřízené oddílovým Sejmem vytvořilo moderní organizační strukturu školství, realizující základní školy, nižší střední školy a univerzity.

27. dubna 1972, kdy byl zaveden zákon zvaný Listina práv a povinností učitelů, byl ustanoven Den učitelů. Toto datum připomíná výročí založení Národní školské komise, která byla zřízena z iniciativy krále Stanisława II. Augusta Poniatowského v roce 1773. Studenti po celém světě již řadu let přemýšlí, jaký dárek dát svým učitelům. Představujeme některé z našich návrhů.

Jak odměnit námahu při výuce? Poznejte osvědčené dárky ke Dni učitelů

Dar daný z upřímného srdce je velmi silný. Co tedy dát jako dárek ke Dni učitelů?

prezent na dzień nauczyciela

  • Bavlněná taška s potiskem

Velmi často vidíme učitele, jak nosí velké hromady papírů a materiálů připravených k vedení hodin zajímavým způsobem. Bude dobré je vybavit pohodlnými bavlněnými taškami s potiskem, které pomohou s pohodlnější přepravou. Bude to perfektní dárek pro děti ke Dni učitelů .

  • Zástěra

Zástěra bude vhodným dárkem ke dni učitelek ve školce . Během umělecké práce se postará o vaše oblečení. Pro přidání originality je možné jej personalizovat podle charakteru učitele.

  • Pero s rytinou

Dárek ke dni učitele matematiky je docela výzva. Proto se vyplatí k němu přistupovat s humorem a darovat mu pero, které bude sloužit k psaní pouze kladných hodnocení.

Originální dárek - udělejte to sami!

Hledáte ručně vyrobený dárek pro paní učitelku? Nebo možná hledáte jedinečný dárek ke Dni učitelů pro pedagoga? Zde je několik nápadů.

  • Dárková krabička

Vytvořte si vlastní dárkovou krabičku plnou kávy, oblíbené sušenky, různé druhy medu a personalizovaný hrnek. Určitě to učiteli vykouzlí úsměv na tváři a bude se cítit výjimečný a oceněný.

  • Květiny v papírovém sáčku

Využijte ekologické řešení a zabalte květiny jako dárek ke dni učitelů jedinečným způsobem a usnadněte mu nošení dárků. Květiny vložte do ozdobného papírového sáčku, aby vypadaly esteticky, na dno sáčku můžete umístit květinovou houbu, pomůže květinám zůstat na jednom místě

Jak se tento den slaví jinde ve světě? dzień nauczyciela

Často je datum Dne učitelů ve světě spojeno se životem významné osobnosti související se školstvím, v Litvě je to 5. říjen, tento den je pro učitele dnem volna a oslavy začínají v předvečer svátku , kdy starší žáci vedou lekce pro mladší, předávají si své znalosti.

V Thajsku se Den učitelů slaví 16. ledna. V tento den se koná mnoho velkých ceremonií. Studenti padají k nohám svých učitelů a dávají jim malé věnce jako dárky na Den učitelů . Oceňme naše vychovatele skromnými dárky, zaslouží si odměnu, že se s námi a našimi dětmi potrápili.

Zanechat komentář