Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit papírový sáček na dárky? Pokyny krok za krokem

Jak zrobić torbę papierową na prezenty? Instrukcja krok po kroku

Adrian Koźlik |

Dávat dárky, když vidíte na tváři obdarovaného široký úsměv, je mnohem příjemnější než je dostávat. Příležitostí, jak obdarovat někoho blízkého speciálním dárkem, je v průběhu roku mnoho, ale jaký vybrat, který bude vyhovovat vkusu a udělá radost členům rodiny nebo přátelům, a hlavně, do čeho to zabalit, popř. papírové dárkové tašky byste si měli vybrat nebo možná vyrobit sami?

Vybrat ten správný dárek a balení může být docela problém, vybírejte proto osvědčené nápady, které obdarovaného překvapí.

Udělejte svým dárkem pozitivní první dojem.

Podle výzkumů nedobrovolně soudíme knihu podle obalu, takže dobrý dojem závisí na vnějším vzhledu dárku, v tomto případě papírové dárkové tašky - rychlý, snadný a efektivnější způsob balení dárků. torby papierowe świąteczne

Otázkou tedy zůstává, kde papírové dárkové tašky koupit?

Internetový i stacionární trh je plný různých variant, od malých papírových sáčků přes velké až po plastové dárkové tašky . Při odběru většího množství budou fungovat nabídky dostupné v internetových obchodech s velkým výběrem tašek.Papírových dárkových tašek je vzhledem k jejich oblíbenosti mnoho druhů, barev a tvarů. Vypadají úhledně, mohou mít nejrůznější vzory, jsou rychlé, univerzální a ekologické. Co když tedy chcete do balení dárku vložit více ze sebe?

Vyrobte si vlastní papírovou dárkovou tašku. Pokyny krok za krokem

Použijte své manuální dovednosti a vytvořte dokonalé dárkové tašky za méně než 10 minut!

Potřebujete: metr, nůžky, děrovačku, lepicí pásku, kousek stuhy (délka závisí na velikosti sáčku), papír (nebo noviny, dárkový papír)

  • Krok 1 . Dárek změřte a připravte si vhodnou velikost papíru (měl by být obdélníkový, čím blíže čtverci, tím užší bude taška)
  • Krok 2 . Pásku přilepte ke krátkému okraji papíru a nalepenou roli zploštěte tak, aby byl spoj uprostřed.
  • Krok 3 Přeložte kratší stranu na úměrnou délku a rozprostřete vrstvy.
  • Krok 4 . Přeložte okraje směrem ke středu a poté přehněte zbývající dva okraje k okrajům prvního přehybu.
  • Krok 5 . Složená křídla přilepte páskou k základně a delší strany tašky ohněte na délku rovnající se polovině šířky základny na obou stranách.
  • Krok 6 . Pomocí děrovačky propíchněte otvory do sáčku a vložte do nich stuhu.
  • Krok 7. Ozdobte dle libosti a máte hotovo!

Jak ozdobit dárkové tašky? torby papierowe świąteczne

Už máte tašku, teď přemýšlíte, jak ji ozdobit? Zde jsou některé z našich nápadů, které vás mohou inspirovat.

Použijte barvy a razítka na brambory, vystřihněte útržky novin nebo použijte techniku ​​decoupage! Nebo možná dáváte přednost tradičním metodám v podobě pastelek a fixů? Nezapomeňte na třpytky, peříčka a krystaly, které jsou tuto sezónu tak módní. Bez ohledu na to, jakou techniku ​​zvolíte, nejdůležitější je dát do toho celé srdce! HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Zanechat komentář