Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co sledovat na Netflixu? Zajímavé tipy na letní večery

Co obejrzeć na netflix? Ciekawe propozycje na letnie wieczory

Tomasz Woźniak |

Přišly horké letní dny a s nimi i nové možnosti trávení času. Přestože se mnoho lidí těší na možnost relaxace venku, najdou se i tací, kteří ocení pohodlí domova. Ať už kvůli nevlídnému počasí nebo prostě preferenci, dlouhé letní večery v pohodlí vašeho domova mohou být stejně příjemné. Jen je potřeba je vhodně uspořádat – třeba s pomocí Netflixu , který nabízí opravdové bohatství filmových a seriálových skvostů. Jaké návrhy zvláště stojí za zvážení?

Co stojí za to sledovat na Netflixu ? Originální produkce pro letní večery

Streamovací služba Netflix je známá nejen svou bohatou knihovnou filmů a seriálů, ale také vlastní produkcí, která je kvalitní. Najdeme mezi nimi jak blockbustery, tak intimní, specializované tituly, které jistě osloví milovníky různých žánrů.

Thrillery a horory

Pokud jste fanoušky atmosférických thrillerů a hororů, Netflix má pro vás celou řadu nabídek. Jedním z nich je "Don't Open Your Eyes" - film o apokalyptické realitě, ve které tajemná stvoření zabíjejí lidi pouhým pohledem na ně. Hrdinka Malorie musí se svými dětmi procházet nebezpečnými oblastmi a spoléhat se pouze na sluch. Tato inscenace poskytuje nejen dávku strachu, ale i hlubokých emocí.

 

Dalším významným titulem v této kategorii je „Killer Voyage“ – kriminální komedie, ve které se manželský pár Nick a Audrey Spitzovi zaplete do mezinárodního únosu jejich přítele maharádže, uneseného z vlastní svatby. Tento film kombinuje prvky thrilleru, krimi a komedie a poskytuje divákům nezapomenutelný zážitek.

Akční filmy

Pro fanoušky adrenalinových a dynamických scén nabízí Netflix mimo jiné sérii „Tyler Rake“. Jeho hlavní hrdina Tyler Rake (hraje Chris Hemsworth) je žoldák, který má za úkol zachránit uneseného syna mezinárodního zločince. Temný svět pašování, korupce a násilí představuje mnoho výzev a divák se může spolehnout na extrémně intenzivní akční scény.

Dalším návrhem v tomto žánru je „Uncharted“ – filmová adaptace populární série počítačových her. Tom Holland hraje Nathana Drakea, výjimečně talentovaného zloděje, který je naverbován, aby se zúčastnil mise hledat poklad Ferdinanda Magellana. Inscenace plná humoru a dobrodružství je skvělou zábavou na letní večer.

Drama a komedie

V nabídce Netflixu nechybí ani skvělá dramata a komedie. Jedním z nejzajímavějších titulů je „Dva papežové“ – příběh o mimořádném setkání papeže Benedikta XVI. s budoucím papežem Františkem. V době velkých změn v Církvi sdílejí dva duchovní vůdci své obavy, pochybnosti a vize do budoucna.

Milovníci komedií zase jistě ocení „My Name Is Dolemite“ – životopisný příběh o životě Rudyho Raye Moorea, komika a „otce rapu“, který se stal kultovní postavou 70. let. Titulní roli ztvárnil nedostižný Eddie Murphy.

Klasika kina na Netflixu

Netflix nabízí nejen původní produkci, ale také skutečné klenoty kinematografie, které stojí za to objevit nebo si je znovu připomenout. Patří mezi ně tituly jako:

Gangsterské a kriminální filmy

"The Irishman" - epický příběh Martina Scorseseho o organizovaném zločinu v poválečných Spojených státech, viděný očima veterána druhé světové války Franka Sheerana.

"Gad" - kriminální příběh, ve kterém otrlý detektiv Tom Nichols vyšetřuje vraždu realitního makléře.

westerny

"Psí drápy" - klasický western vyprávějící příběh dvou bratrů, majitelů velkého ranče v Montaně, jejichž vztah se dramaticky změní.

Dramata

"Manželský příběh" - dojemné drama o rozpadajícím se manželství, ve kterém hrají Scarlett Johansson a Adam Driver.

"Na západě žádná změna" - protiválečný projekt podle románu Ericha Maria Remarqua, ukazující brutální realitu první světové války očima mladého německého vojáka.

Komedie

"Nedívej se nahoru" - apokalyptická černá komedie s hvězdným obsazením, včetně Leonarda DiCapria a Jennifer Lawrence, vyprávějící příběh dvou astronomů, kteří se snaží varovat lidstvo před blížící se kometou.

Shrnutí – co stojí za to sledovat na Netflixu ?

Ať už jste fanouškem thrillerů, komedií, dramat nebo klasických filmů, Netflix má pro vás určitě něco na letní večery. Bez ohledu na vaše filmové preference jistě najdete něco, co vám zpříjemní dlouhé letní večery. Už víte , co sledovat na Netflixu? Vezměte sedací pytel , udělejte si popcorn a užijte si atmosféru letního kina.

Co sledovat na Netflixu?

Thrillery a horory

  1. „Neotvírej oči“ („Bird Box“)
  2. "Záhada vraždy"

Akční filmy

  1. "Tyler Rake" ("Extrakce")
  2. “Nezmapované”

Drama a komedie

  1. "Dva papežové"
  2. „Jmenuji se Dolemite“ („Dolemite je mé jméno“)

Gangsterské a kriminální filmy

  1. "Ir"
  2. "Gad" ("Gad")

westerny

  1. "Psí drápy" ("Síla psa")

Dramata

  1. "Manželský příběh"
  2. „Na západní frontě klid“

Komedie

  1. Nedívej se nahoru ("Nedívej se nahoru")

 

Zanechat komentář