Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Pánská hudba 2024 - vstupenky, trasa, umělci

Męskie granie 2024 - bilety, trasa, artyści

Tomasz Woźniak |

Męskie Granie , jedna z nejvíce vzrušujících a očekávaných koncertních sérií v Polsku, se vrací v roce 2024 s další unikátní edicí. Jedná se o 15. ročník tohoto mimořádného turné, které již léta formuje polskou hudební scénu a spojuje nejvýraznější umělce různých generací a stylů. Připravte se na hudební hody, které vám dlouho zůstanou v paměti.

15 Years of Men's Play - Jubilejní turné

Męskie Granie letos slaví zvláštní výročí – 15 let na polské scéně. Tato událost v průběhu let zanechala nesmazatelnou stopu ve vývoji polské hudby, inspirovala umělce ke stále odvážnějším experimentům a nečekaným spolupracím. Letošní turné slibuje, že bude mimořádně vzrušující, za účasti vynikajících hudebníků zastupujících různé trendy a generace.

Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Męskie Granie (@meskie_granie)

Koncertní turné Męskie Granie 2024

Męskie Granie 2024 navštíví sedm měst po celém Polsku a fanouškům poskytne nezapomenutelný hudební zážitek. Zde je plán prohlídky:

  • 28.-29. června - Żywiec, Amfiteátr Pod Grojecem,
  • 12. až 13. července - Štětín, Aeroklub EPSD Štětín,
  • 19.–20. července – Gdaňsk, Polsat Plus Arena,
  • 26.–27. července – Poznaň, Cytadela Park,
  • 2. až 3. srpna - Wrocław, Champs de Mars,
  • 9.-10. srpna - Krakov, Letecké muzeum,
  • 23. – 24. srpna – Varšava, Fort Wola – zóna letního postupu.

Stejně jako v minulých letech se budou koncerty konat v pátek a sobotu a fanoušci tak získají dva dny plné nezapomenutelných zážitků.

Umělci Męskie Granie 2024

Męskie Granie 2024 shromáždí na svém pódiu skutečnou plejádu hvězd polské hudební scény. Mezi nimi budou významní interpreti jako Nosowska, Zalewski, Mruzu, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Kwiat Jabłoni, Igo, Błażej Król a Ørganek. Nebudou chybět ani nová, nadějná jména, která fanoušky jistě potěší svou energií a svěžestí.

Vstupenky na Męskie Granie 2024

Vstupenky na Męskie Granie 2024 vzbuzují mezi fanoušky velký zájem. Předprodej vstupenek byl zahájen 6. února, prodej pro širokou veřejnost začal 7. února. Jednodenní vstupenky stojí 249 PLN a dvoudenní 449 PLN (ceny nezahrnují servisní poplatek).


Druhá skupina vstupenek na Męskie Granie 2024

Pro ty, kteří si nestihli zakoupit vstupenky v prvním kole, organizátoři vyhlašují další zásobu vstupenek, která se objeví v květnu. Je to skvělá příležitost získat vytoužené vstupenky na tuto hudební událost roku.

Atrakce Męskie Granie 2024

Kromě skvělých koncertů si Męskie Granie 2024 pro své fanoušky připravilo mnoho dalších atrakcí. Pořadatelé mimo jiné oznamují: online přenosy vybraných koncertů a také nová vzrušující překvapení, která budou oznámena v následujících měsících. Není pochyb o tom, že zažijeme nejvyšší úroveň hudebních emocí. Nebude chybět ani chill-out zóna s dobrým pitím, jídlem alehátky, která jsou skvělým doplňkem této akce.

souhrn

Męskie Granie 2024 slibuje, že bude jedinečnou událostí, která oslaví 15 let tohoto legendárního koncertního turné. Fanoušky polské hudby čekají nezapomenutelné zážitky, fascinující spolupráce a debuty nadějných umělců. Vstupenky se těší velké oblibě, ale pořadatelé ujišťují, že ještě bude šance je zakoupit. Připravte se na hudební hody, které vám dlouho zůstanou v paměti.

 

Viz také: Męskie Granie Orkiestra 2024 (Daria Zawiałow, Mrozu, Kacperczyk) - Free Spirits

    Zanechat komentář