Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Den žen 2021

Dzień kobiet 2021

Adrian Koźlik |

Den žen, trochu historie...

Mezinárodní den žen vznikl v dělnických hnutích, která se odehrávala v Severní Americe a Evropě. 8. března 1908 pochodovalo ulicemi New Yorku 15 000 lidí. dělnice v oděvních továrnách požadující politická a ekonomická práva pro ženy. První Den žen se slavil 28. února 1909 ve Spojených státech amerických. Tento den byl zamýšlen jako připomínka newyorské stávky proti špatným pracovním podmínkám. V roce 1910 Socialistická internacionála v Kodani ustanovila Den žen, který se slaví po celém světě. Jeho cílem bylo podpořit myšlenku ženských práv a vybudovat sociální podporu pro všeobecné volební právo pro ženy. 19. března 1911 se v Rakousku, Dánsku, Německu a Švýcarsku poprvé slavil Mezinárodní den žen.

Jak dnes vypadá Den žen?

Den žen je nyní v mnoha zemích oficiálním svátkem. Každá země má jiné zvyky. Například v Číně mají ženy v tento den půl dne volna. V Rusku je den pracovního volna. V Portugalsku a Rumunsku ženy přijímají dárky a přání od mužů, ale nejraději tráví tento den s přáteli mezi ženami. Ve většině zemí je zvykem, že muži dávají svým kamarádkám květiny a drobné dárky. V tento výjimečný den se chce každý muž odvděčit ženě, která v jeho životě hraje důležitou roli. Jde o babičky, matky, manželky, partnerky a kamarádky.

Co můžete dát své ženě v tento výjimečný den? Prezenty na dzień kobiet

Na pomoc přicházejí potištěné látkové tašky . Jsou praktickým a užitečným dárkem pro každého . Využijete je každý den, na nákupy, do práce, do školy a dokonce i na setkání s přáteli. Jedinečná grafika osloví každou ženu. Na bavlněnou tašku si navíc můžete umístit vlastní personalizovanou grafiku, která ji učiní jedinečnou.

Další unikátní nabídkou jsou hrnky s potiskem. Naše nabídka zahrnuje široký výběr hrnků, které budou perfektní jako dárek ke Dni žen . Z již připravené grafiky si můžete vybrat takovou, která vám zpříjemní den a zlepší náladu. Stejně jako u většiny našich produktů můžete na hrnek umístit vlastní grafiku šitou na míru osobě, které jej chcete darovat.

Možná si říkáte, že hrnky jsou tak trochu klišé a chtěli byste, aby se tento dárek lišil od ostatních. Co si myslíte o kuchyňské zástěře? Myslíte si, že obyčejná zástěra nemůže být jedinečným dárkem? Není pravda! Vyberte si zástěru s potiskem . Speciálně pro tuto příležitost jsme pro vás připravili grafiku. Žádný nezaujal vaši pozornost? Pak si vytvořte svou vlastní, originální a jedinečnou zástěru. To je další praktický tip na dárek. Jedinečná grafika vám bude každý den připomínat toho, kdo dárek dává. Zástěru lze používat každý den. Z tohoto dárku budou mít neuvěřitelnou radost zejména milovníci vaření.

Nebo snad sadu ? Na našem webu najdete mnoho nádherných setů pro tuto speciální příležitost. Můžete si vybrat sadu skládající se z: dvou polštářů; z polštáře a hrnku s grafikou; z bavlněné tašky, polštáře a hrnku; vyrobeno z kuchyňské zástěry, polštáře a chňapky. V každé sadě si o grafice rozhodujete sami.

Už víte, co dáte svým ženám v tento krásný den?

Každý dárek ke Dni žen lze přizpůsobit a přizpůsobit vašim potřebám. Prožijte tento výjimečný den se ženami, bez kterých by váš život nebyl stejný. Dejte jim malý dárek a řekněte jim, jak jsou pro vás důležití. Ať se v tento den cítí výjimečně a milovaní.

Zanechat komentář