Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kuchyňské zástěry 2v1 - perfektní dárek a marketingový nástroj

2w1 Fartuchy kuchenne -doskonały prezent i narzędzie marketingowe

Adrian Koźlik |

Zástěra s vlastním potiskem je skvělý tip na dárek!

Nemáte nápady na zajímavý dárek? Chcete překvapit své blízké, ale nevíte jak? Už vás omrzely klišovité dárky? Zástěra může být skvělý nápad. Asi si říkáte, jak může být obyčejná kuchyňská zástěra dárkem? Vytvořte si tedy vlastní neobvyklou zástěru s vlastním textem, grafikou nebo fotografií. Zde je několik důvodů, proč je to skvělý tip na dárek pro každého, zejména pro milovníky vaření.

Neobvyklý dárek

Nemyslíte, že se hrnky staly tak trochu klišé? Jsou prakticky všude. Tisíce nabídek na internetu a plné regály v obchodech. Pokud chcete, koupit něco jedinečného není vůbec jednoduché. Tady se hodí zástěra. Jedná se o trochu neobvyklý dárek, díky kterému je jedinečný. S personalizovaným potiskem je téměř nemožné napodobit dárek. Je jediný svého druhu, jedinečný a praktický.

Praktický dárek Fartuch kuchenne okazjonalne

Toto je dárek, který nebude ležet v koutě zaprášený. Dá se použít každý den jako praktický dárek! V kuchyni je velmi užitečná zástěra a personalizovaná grafika vám bude dárce každý den připomínat. Skvěle poslouží v každé kuchyni, dokonce i na grilu. Milovníci vaření a grilování budou mít z takového dárku velkou radost.

Humorný tón

Vtipná grafika na zástěře rozesměje každého a zpříjemní den. Vtipný text, grafika nebo fotografie vykouzlí obdarovanému úsměv na tváři. Může to být fotografie pěkně stráveného času nebo přání z různých příležitostí.

Zástěra jako pracovní prostředek

Provozujete restauraci, bar nebo kavárnu? Kuchyňské zástěry poslouží skvěle. Kuchyňská zástěra s logem zvýší prestiž vaší provozovny. Zaměstnanci budou vypadat stylově, což se bude dobře odrážet na vaší společnosti. Kromě kuchařů, kteří mají přímý kontakt s jídlem, se vyplatí vybavit číšníky zástěrami. Jde o skvělý marketingový tah, který zvyšuje prestiž restaurace. Zástěry však lze použít i mimo gastronomický průmysl. Budou dobře fungovat jako doplněk šatníku pro potravinářské a průmyslové pracovníky v supermarketech.

Zástěra jako reklamní vychytávka

Zástěra jako dárek... ale jak bude fungovat jako reklamní vychytávka? Je to skvělý tip na dárek pro vaše zákazníky. Zástěra s logem vaší firmy jistě osloví vaše zákazníky. Může být použit jako reklamní předmět přidaný k produktům nebo jako gadget při různých akcích. Jak to ovlivní vaše podnikání? Kvalitní vychytávky zvyšují prestiž společnosti a stávají se synonymem činnosti společnosti. Solidní kvalitní gadget znamená solidní společnost. Rozdávání dárků od firmy zlepší image firmy, ale i vztah „Společnost – zákazník“. Taková společnost se stává přítelem zákazníka.


Fartuch kuchenny z własnym logotypem

Proč si vybrat naše kuchyňské zástěry?

Naše zástěry jsou vyrobeny z ekologicky šetrného materiálu, který je biologicky odbouratelný a vyznačuje se vysokou pevností a odolností. Výběrem takových zástěrek pro vaši firmu ji lépe vnímají zákazníci a zvýšíte jejich důvěru ve společnost.

Jak vidíte, zástěru s personalizovaným potiskem lze použít v mnoha situacích. Je to skvělý tip na dárek pro vaše blízké a klienty vaší společnosti. Nezapomínejme, že se budou skvěle hodit jako doplněk šatníků zaměstnanců. Vykonat
zástěru šitou na míru vašim potřebám s vaším textem, grafikou, logem nebo fotografií. Udělejte radost svým blízkým tím, že jim dáte osobní dárek.

Zanechat komentář