Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Dopisy M. 6 - kdy bude premiéra? Známe odpověď!

 Listy do M. 6 - kiedy premiera? Znamy odpowiedź!

Adrian Koźlik |

Pro mnoho Poláků je příchod prázdnin obdobím, kdy sáhnou po kultovním filmu "Dopisy M.", který se stal neodmyslitelnou součástí rodinných tradic. Dopisy M. 6 - kdy bude premiéra? Po téměř deseti letech od premiéry prvního dílu se fanoušci této zimní komedie budou moci znovu ponořit do vánočního kouzla, protože 7. listopadu vyjde šestý díl série - "Dopisy M. na rozloučenou a návraty" - bude uveden v kinech po celém Polsku.

Dopisy M. 6 - kdy bude premiéra? Známe odpověď!

Historie fenoménu "Dopisy M."

"Dopisy M." je fenomén, který začal v roce 2011, kdy byl do polských kin uveden první film z této série. Snímek v režii Mitji Okorna zaznamenal obrovský úspěch, přilákal přes 2,5 milionu diváků a obsadil druhé místo v žebříčku nejdéle uváděných filmů v našich kinech. Lepší byl jen legendární "Titanic" Jamese Camerona.

Následující části "Dopisy M." zopakoval tento úspěch a zasáhl obrazovky v letech 2015, 2017 a 2021. Tyto inscenace byly mezi diváky mimořádně oblíbené a staly se neodmyslitelným prvkem vánoční tradice Poláků. Nyní, po dvouleté pauze, se fanoušci budou moci vrátit ke svým milovaným postavám a zažít další dávku vánočního kouzla v "Dopisech M. 6".

Nová verze seriálu - "Dopisy M. Na rozloučenou a návraty"

"Dopisy M. 6" se jmenuje "Sbohem a návraty" a na velkých obrazovkách bude debutovat 7. listopadu 2024. Nejnovější díl režíruje Łukasz Jaworski, který přebírá vedení po Mitji Okorn, tvůrci prvních dvou dílů.

Ve filmu se objeví jak známé a oblíbené tváře z předchozích dílů, tak i nové postavy, které do této již kultovní série jistě vnesou svěžest a nové nitky. Vracející se herci zahrnují: Maciej Stuhr jako Mikołaj Konieczny a Roma Gąsiorowska jako Doris.

Obsazení " Dopisy M. 6 - Loučení a návraty"

Kromě Macieje Stuhra a Romy Gąsiorowské uvidíme v nejnovějším díle "Dopisy M. 6" i takové herce jako:

  • Tomáš Karolák,
  • Wojciech Malajkat,
  • Agnieszka Dygant,
  • Piotr Adamczyk,
  • Janusz Chabior.

K nim se přidávají nové tváře jako Magdalena Walach, Ina Sobala a Kirył Pietruczuk. Takto vynikající herecké obsazení zaručuje, že si fanoušci série budou moci užít vynikající herecké výkony.

Dopisy M. 6 - kdy bude premiéra? Známe odpověď!

Scénář a produkce " Dopisy M. 6 - Loučení a návraty"

Scénář nejnovějšího dílu " Dopisy M. 6 " mají na svědomí Marcin Baczyński a Mariusz Kuczewski. Film natočil Marian Prokop, scénografii navrhl Wojciech Żogała. Kostýmy navrhla Pola Gomółka, make-up připravila Jolanta Madejska Witek. O střih se postaral Jarosław Barzan a hudbu složil Łukasz Targosz.

Producentem filmu je TVN Warner Bros. Discovery, která zajišťuje vysokou kvalitu produkce a zaručuje, že si fanoušci série budou moci užít nejvyšší úroveň filmové zábavy.

Trailer k " Dopisy M. 6 - Loučení a návraty"

Nyní můžeme vidět první trailer chystané premiéry " Dopisy M. 6 - Loučení a návraty". Krátký teaser nám dává předzvěst toho, co nás čeká v nejnovějším díle této kultovní série. Vidíme známé tváře jako Santa a Doris, ale i nové postavy, které jistě přinesou spoustu emocí a nečekaných dějových zvratů.

Podívejte:

Premiéra a distribuce " Dopisy M. 6 - Loučení a návraty"

Dopisy M. 6 – Loučení a návraty“ bude mít premiéru na velkých obrazovkách po celém Polsku 7. listopadu 2024. Tato produkce bude k dispozici v kinech, ale také na streamovací platformě Max, kterou vlastní skupina Warner Bros. Discovery, vlastník TVN24.

Shrnutí

Fanoušci " Dopisy M. " netrpělivě očekávají návrat svých milovaných postav na velké plátno. Po dvouleté pauze slibuje šestý díl série dodat dávku vánočního kouzla, emocí a humoru, které se staly charakteristickým znakem této kultovní inscenace.

Splní " Dopisy M. 6 - Loučení a návraty" očekávání diváků a stane se dalším úspěchem této série? To se dozvíme 7. listopadu, kdy film vstoupí do kin. Jedna věc je jistá - pro mnoho Poláků je to "Dopisy M." jsou nedílnou součástí vánočních tradic.

Viz také:

Zanechat komentář