Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Zelená je dobrá

Zielony jest dobry

Adrian Koźlik |

ekologia

Všudypřítomné ekologické trendy nutí (nebo možná povzbuzují) spotřebitele k vědomým rozhodnutím, která mají pozitivní dopad na přírodní prostředí. Stále více lidí věnuje pozornost produktům, které kupují, obalům a materiálům, ze kterých jsou vyrobeny. Neustále také roste počet spotřebitelů, kteří chtějí podporovat ekologické procesy, volí opakovaně použitelné obaly, používají opakovaně použitelné sáčky, vzdávají se plastových brček, objednávají si kávu s sebou do vlastního termohrnku a podnikají další podobné akce, aby se nám i ostatním žilo lépe. generace.

Je snadné usoudit, že v současnosti je největší poptávka po gadgetech, které sledují ekologické trendy. Nevíte, co by to mohlo být za vychytávku? Samozřejmě ekologická taška! Eko tašky jsou skvělým reklamním prostředkem, a protože jsou mnohonásobně použité, budou dlouhodobou reklamou. Gadgety a reklamní dárky, které dáváme našim zákazníkům, musí být především funkční. Bez této základní funkce nebudou zákazníci chtít náš gadget používat a s největší pravděpodobností ho jednoduše vyhodí do koše. Ekologická reklamní taška je maximálně funkční. Je malý, takže si ho zákazník může zabalit do kabelky nebo auta a použít při každém nákupu, čímž se vzdá igelitových tašek.

Eko taška s potiskem je reklamou na dlouhou dobu

Při výběru reklamní vychytávky se snažíme, aby to byla reklama, která se k zákazníkovi dostane co nejdéle. V Allbag vyrábíme ekologické, papírové a látkové reklamní tašky. Našim zákazníkům nabízíme možnost ušít si vlastní eko tašku v libovolné velikosti, barvě a gramáži již od 100 ks.Na tašky vyrábíme i potisky, takže je můžeme označit např. logem značky. Módní eko vychytávka s firemním potiskem jistě osloví i ty nejnáročnější zákazníky a díky její užitečnosti si můžete být jisti, že bude dlouho sloužit.

Módní povinnost Zielony jest dobry

Kvůli směrnici Evropské unie jsou od roku 2019 supermarkety a obchody povinny účtovat recyklační poplatek za prodej plastových tašek pod 50 mikronů. Ideální alternativou pro spotřebitele je nákup ekologické tašky. Díky tomuto jednorázovému výdaji bude moci ušetřit na zaplacených igelitkách. Zavedením ekologických tašek do oběhu se supermarkety mohou vyhnout nutnosti vybírat recyklační poplatek a přilákat tak zákazníky s image odpovědného, ​​ekologicky zaměřeného podnikání. V Allbag jsme schopni plnit objednávky ekologických tašek jak pro velké potravinářské řetězce, tak pro individuální zákazníky. Bohatý sortiment a široká nabídka strojního vybavení nám umožňuje vyhovět požadavkům každého zákazníka.

Zanechat komentář