Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Hledáte prémiový obal pro svůj produkt? Podívejte se na naši nabídku

Poszukujesz opakowania premium dla Twojego produktu? Sprawdź naszą propozycję

Adrian Koźlik |

Pro mnohé z nás se ekologie již stala životním stylem. Jeho výrazný dopad na ekonomiku si můžeme všimnout prostřednictvím měnícího se prostředí kolem nás. Mnoho společností se rozhodlo opustit používání plastů ve svých výrobcích a obalech.

Největší světové značky využívají ekologii ve svůj prospěch a dodávají svým obalům prestiž. To je případ exkluzivní značky Hermès, která mimo jiné používá: bavlněné sáčky na ochranu svých tašek při dodávkách, je tento způsob balení spojen s luxusem, a proto se jej rozhoduje stále více firem.

Bavlněná taška – Vyplatí se investovat do tohoto typu balení?

worki bawełniane Nelze si nepřipustit, že bavlněná taška je jednou z dražších variant používaných pro balení produktů. Vzhledem k výhodám, které nabízí, však stojí za zvážení. Představte si, co cítí zákazník při otevření úhledně zabaleného obalu, ve kterém je produkt chráněn bavlněným sáčkem , dobře víte, že nebyl vystaven poškrábání, slunečním paprskům a takto zabalený si uvědomuje prestiž vaší společnosti. Jeho pocit nelze zkazit ani s přihlédnutím k tomu, že balík měl dorazit už před týdnem. Nyní vidíte sílu prémiového balení vašeho produktu.

Bavlněné sáčky se budou hodit i při balení drobností, šperků nebo dárků zdarma vkládaných do obalů, které jsou stále oblíbenější.Dejte si záležet na zkušenostech svých zákazníků s vůněmi. Namočte bavlněný sáček esenciálním olejem a poskytněte další smyslovou stimulaci. Výzkumy potvrzují, že čichová paměť může mít pozitivní vliv na emoce a náladu a navíc po umístění loga vaší společnosti na bavlněnou tašku vytváří příležitost, aby si vaši značku všimli zákazníci, když ji používají.

Další využití bavlněné tašky.

Co když chcete používat bavlněné tašky nejen pro přepravu vašich produktů?

Vaši zákazníci jistě ocení praktické využití sáčků na zeleninu nebo ovoce . Umožní vám vzdát se jednorázových plastových tašek. Výrobky v tomto typu sáčků dýchají, což jim umožňuje zůstat déle čerstvé. Jsou určeny pro opakované použití, takže pokud se zašpiní, lze je snadno vyprat. Styl, hygiena a ekologie jsou slova, která dokonale vystihují bavlněné sáčky na ovoce a zeleninu. Dalším pozitivním aspektem jsou velikosti, které plní specifické funkce:

  • woreczki bawełniane Malé bavlněné pytlíčky - ideální na šperky nebo drobné dárky, např. svatební dary pro hosty
  • Střední bavlněné sáčky v univerzálních velikostech jsou skvělé obaly na kosmetiku, oblečení, chléb, zeleninu a ovoce.
  • Velké bavlněné pytle - používané v prádelnách a hotelech, jsou perfektní pro uložení ložního prádla nebo prádla.

Jak se starat o bavlněné tašky?

Výhodou bavlněných tašek je především hygiena, která je mnohem jednodušší na údržbu než kabelka nebo batoh. Vzhledem k vlastnostem vlákna nevyžaduje bavlna zvláštní péči, ale zde je několik pravidel, díky kterým nám bude sloužit dlouhá léta.Při praní můžete v závislosti na barvě používat teploty od 40 stupňů Celsia až po 90 stupňů Celsia. Sušení se nejlépe provádí venku nebo na dobře větraném místě. Většina bavlněných výrobků nevyžaduje žehlení, ale to závisí na vazbě a typu. Doporučuje se používat napařovací žehličky.

Chcete se o tomto typu balení dozvědět více? Podívejte se na náš blogový příspěvek

Zanechat komentář