Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Tip na dárek ke Dni babičky a dědečka od předškoláka

Dzień babci i dziadka pomysł na prezent od przedszkolaka

Adrian Koźlik |

Bill Cosby přemýšlel: „Co je to s prarodiči, že je tak milují? Chtěl bych říci, že prarodiče jsou Božím darem pro děti. A pokud děti vidí, slyší a cítí, co tito lidé mohou nabídnout, mohou dospět rychlým tempem.“

Tato krásná slova nás úžasně naladila na oslavu Dne babičky a dědečka. Velmi často se tento svátek ve školách a školkách slaví s velkým nadšením. Co ale v tento významný den obdarovat své blízké? Nejlepším řešením jsou vlastnoručně vyrobené dárky ke Dni babičky a dědečka , do kterých můžete vy i vaše děti vložit celé srdce.

Dárky k babičce a dědečkovi od předškoláků.

prezenty na dzień babci i dziadka Předškolní děti si život bez těchto krásných prázdnin nedokážou představit. Připravují se na to od začátku nového roku a starají se o to, aby se babičky a dědečkové cítili doceněni (pokud možno) než v kterýkoli jiný den. Představujeme vám tedy pár nápadů na dárek pro předškoláka k babičce nebo dědečkovi , který bez problémů vyrobíte se svým dítětem.

1. Srdce na špejli.

Srdíčka na špejli jsou jednoduchým nápadem na rychlý a originální dárek pro předškoláky ke Dni babičky a dědečka . Ze slaného těsta můžete vyrobit srdíčka, nechat děti vykrojit tvar srdce a do spodní části pak zapíchnout špejli. Jakmile je slané těsto suché, ozdobte ho třpytkami, barvami nebo flitry dle vlastního výběru.

2. Zdobené svíčky

K výrobě tohoto dárku ke Dni prarodičů pro předškoláka budete potřebovat: svíčky, voskový papír, list papíru, papírový kapesník, barevná pera, nůžky, lepicí pásku a fén. Nechte své dítě nakreslit na papír, co chce říct svým prarodičům, pak obrázek nalepte a nastavte sušičku tak, aby se obrázek přenesl na svíčku a je to!

3. Záložka

Jsou vaši prarodiče knihomolové? Nebo snad rádi odpočívají u dobrého čtení? Máme pro vás perfektní nápad. Vytvořte pro ně zábavné záložky. Vyfoťte své děti, jako by držely šňůru záložek, pak je vystřihněte a užijte si zábavný efekt.

prezent na dzień babci  i dziadka 4. Ručně zdobené tašky.

Jakýkoli dárek , který ukazuje váš příspěvek a odhodlání, je skvělým dárkem ke Dni babičky a dědečka . V Allbag si vážíme všech kreativních nápadů, a proto jsme vytvořili speciální nabídku tašek s pastely na zdobení. Vytvořte na taškách jedinečné vzory, které dokážou srdce vložené do jejich přípravy.

5. Vavřín

Velmi oblíbená forma poděkování ke Dni babičky a dědečka. Jediné, co vás drží zpátky, je vaše vlastní představivost. Hledáte inspiraci? klikněte zde

6. Certifikát nejlepší babičky a dědy.

Poctěte své prarodiče jedinečným certifikátem největšího dědečka nebo největší babičky. Vyzdobte jej s dětmi pomocí výřezů, pastelek, fixů nebo jiných malířských technik. Dobrou alternativou k certifikátům může být medaile nebo řád. Použijte papírové talíře a barevný papír, přidejte vtipný nápis a věnujte oficiálně jako dárek ke Dni babičky a dědečka .

7. Sladkosti

Babička s dědou jsou známí tím, že často nabízejí sladkosti, i když o tom rodiče nejsou přesvědčeni. Pojďme se jim za to odvděčit tím, že od předškoláka připravíme k babičce a dědečkovi výborné cupcaky nebo jiné sladkosti jako dárek . Můžete je ozdobit s dětmi, bude to určitě skvělá zábava!

Chcete se dozvědět více o oslavě Dne babičky a dědečka? klikněte zde

Zanechat komentář