Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kde si můžete koupit kurýrní slevy? Podívejte se na to hned

Gdzie można zakupić przylgi kurierskie? Sprawdź już teraz

Adrian Koźlik |

Kurýrní rabaty, známé také jako klokaní kapsy, foliové kapsy nebo docufix, vám umožní rychle a bezpečně umístit faktury, historii objednávek nebo uživatelské příručky bez obav, že se mohou během přepravy pohnout. Jedná se o pohodlnou alternativu, kterou využívají velké společnosti, ale i jednotlivci.

przylgi kurierskie Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, je odolný vůči všem povětrnostním jevům. Jedna strana falcu je zcela pokryta lepidlem, které pevně přilne ke stěně obalu. Tenká a průhledná LDPE průhledná fólie je materiál odolný proti roztržení a umožňuje skenovat kódy bez nutnosti jejich odstranění z falcu. Do kategorie bezpečných obálek patří díky svému výjimečně těsnému uzavření, díky kterému jsou naše data přepravována bez rizika. Kurýrní slevy lze nalézt na mnoha místech a jejich využití výrazně zlepšuje práci ve skladech a prodejnách.

Typy kurýrních slev.

Kurýrní slevy lze rozdělit na: vzhledem k velikosti. Různé varianty rozhodně usnadňují jejich použití. Mezi mnoha velikostmi je nejmenší formát C7, vejde se do něj malý papírek s údaji našeho klienta, ale pokud nám záleží na estetice, najdeme kurýrní rabaty ve formátu, který odpovídá i listu papíru A4, takže tam nebude potřeba to ohýbat. Jejich výhodou je také odolnost, proto se skvěle hodí pro zasílání nejrůznějších katalogů a letáků.

  • DL kurýrní rabaty, rozměry 235x125 mm,
  • C4 kurýrní rabaty, rozměry 325x235 mm,
  • C5 kurýrní rabaty, rozměry 235x175 mm,
  • C6 kurýrní rabaty, rozměry 175x132 mm,
  • Kurýrní rabaty C7, rozměry 125x115 mm.

Liší se také barvou nebo potiskem, nejoblíbenější jsou transparentní/bílé falcované , mohou mít natištěné logo výrobce nebo informační a výstražné cedule.

Kurýrní rabaty jsou z velké části vyrobeny z recyklovaných materiálů, což pomáhá chránit životní prostředí bez obav o informace v nich uložené. Existují i ​​rabaty ve speciální ekologické verzi, říká se jim kurýrní rabaty z ekofólie, jsou vyrobeny z přírodních makroskopických vláken, díky nimž lze celou obálku recyklovat.

Kde koupit kurýrní slevy?

przylgi kurierskie Rozvoj kurýrního průmyslu přispěl k tomu, že se na trhu objevila nová řešení, která mají usnadnit balení a přepravu balíků. Dnes jsou kurýrní slevy široce dostupné a nabízí je stále více společností, což zaručuje bezpečnost.

Internet je plný různých druhů kurýrních slev , nabízí je mnoho kurýrních společností. Proto je najít na internetu není těžké. Stačí zadat do prohlížeče frázi kurýrní slevy a vyhledat velkoobchody, abyste našli nejlepší cenu.Pokud si chcete koupit slevy stacionárně, věc je trochu složitější, je nejlepší najít velkoobchod v okolí a kontaktovat ho ohledně prodeje stacionárních. Je to ideální volba pro lidi, kteří si chtějí kvalitu rabatů ověřit osobně. I takové služby poskytuje obchod Allbag, přijďte k nám a přesvědčte se sami!

Kurýrní slevy přijímá jakýkoli dopravce. Když posíláte balíky, vytiskněte si štítek nebo fakturu a vložte je do rabatu, nalepte a předejte svému kurýrovi. Je to tak jednoduché!
Chcete se dozvědět více o balení a dopravě? Klikněte zde!

Zanechat komentář