Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak bezpečně zabalit a odeslat skleněné výrobky? Osvědčené metody!

Jak bezpiecznie zapakować i wysłać produkty szklane? Sprawdzone sposoby!

Adrian Koźlik |

Hlavním problémem skleněných výrobků je, že je třeba je velmi dobře zabalit, aby se nepoškodily. Ne každý dopravce je schopen zaručit, že náš balík dorazí neporušený. To může ovlivnit mnoho faktorů. I když je kurýr velmi opatrný. To je také často důvodem, proč kurýrní společnosti upouštějí od přepravy skleněných předmětů. Jednoduše raději nepřebírají zodpovědnost, když se něco stane. Někdy však, když se dopravce rozhodne takový balík převzít, zahrne do svých předpisů, že nenese odpovědnost za jeho zničení. Co tedy dělat, když nemáme jinou možnost než dopravu? Je třeba dbát na vhodné balení.

Přeprava skleněných lahví nebo alkoholu

Když chcete někoho obdarovat, není někdy snadné vybrat pro něj to pravé. Vše závisí na preferencích narozeninové osoby. Co tedy dělat, když úplně nevíme, co dát? Nejlepší způsob je koupit si svůj oblíbený nápoj. Dobrá whisky, víno nebo třeba vodka budou perfektní volbou. Bude to fungovat jak jako doplněk, tak jako hlavní věc pro oslavence. Někdy se tam však nemůžeme dostat, abychom předali dárek osobně. Ten se pak rozhodneme expedovat, vybrat ten správný obal na alkohol není jednoduché. Co tedy udělat, abyste měli stoprocentní jistotu, že se zásilka při přepravě nepoškodí? K tomu je potřeba zakoupit bublinkovou fólii. Dostatečně hustě zabalená láhev se určitě nepoškodí. wysyłka produktów szklanych

Neméně dobrým způsobem ochrany je plastový polštářek naplněný vzduchem, který svým tvarem dokonale zapadá do láhve. Má uzavřený vršek, který zabraňuje vypadnutí obsahu. Tímto způsobem však láhev pouze bezpečně zabalíme. Pořád to musí vypadat krásně. Na pomoc nám může přijít dřevěná bedna. Skvěle vypadá s lahví vystlanou slámou, která navíc chrání alkohol před poškozením. Na trhu je mnoho barev, vzorů gravírování a dřeva, ze kterého jsou krabičky vyrobeny. Někteří lidé si mohou myslet, že alkohol je obyčejný dárek. Díky dřevěné krabičce se stane opravdovým unikátem! Po vypití obsahu lze krabici snadno umístit na mnoho míst po domě a znovu použít!

Obal obsahující jiné skleněné předměty

K ochraně ostatních předmětů je nejlepší použít karton. Je však důležité, aby neměl žádné poškození, jako jsou trhliny, díry nebo polití. To zvyšuje riziko poškození obsahu. Je také špatný nápad používat použitý nebo opotřebovaný obal. Kromě toho musíte přibližně odhadnout hmotnost, abyste vybrali vhodnou tloušťku lepenky. Pokud to neuděláme, může se roztrhnout a obsah balení se zničit. Měl by být také tuhý a mít několik vnitřních vrstev, díky kterým nebude tak náchylný k poškození. Další věcí, která nám pomůže ochránit obsah, je plnění krabice. Když řádně vyplníme prázdná místa mezi krabicí a zasílaným zbožím, zvýšíme bezpečnost jeho zásilky. Pokud se chcete dozvědět, jak naplnit balík pro přepravu, podívejte se prosím na položku související s touto problematikou.

Patří mezi ně airbagy, bublinkové fólie, pěna a zbytky nařezaných kartonů. Všechny tyto věci jsou levné, ale velmi dobře se plní. Zejména nakrájejte kartonové kusy. Když však máme poškozené nebo použité kartonové krabice, které nám nejsou žádným způsobem k ničemu, stojí za to jim dát druhý život. Stačí je nakrájet na proužky ručně nebo použít stroj. Díky němu ušetříme spoustu času a práce!

Vhodné označení

Při zasílání skleněných výrobků dobře víme, co je uvnitř balíku. Kurýr však nemusí. Cestou projíždí mnoha třídírnami, kurýry atd. Za pár zlotých si můžete koupit pásku nebo samolepky s nápisem "Buďte opatrní na sklo". Tyto informace budou užitečné pro kurýry. Budou vědět, že nemají balíček vyhodit. Pamatujte však, že vhodné označení nás nezbavuje povinnosti zajistit zásilku vhodným způsobem. Většina třídicích center jsou automatické třídiče, které nečtou obsah zásilky a s každým balíkem zacházejí stejně. Poslední věc, kterou musíme udělat, abychom zajistili náš balík, je zalepit ho. Minimalizuje riziko otevření zásilky a tím poškození zboží. Vyplatí se vybrat ten s co největším množstvím lepidla, protože budeme mít jistotu, že se obal nebude snadno otevírat.

Zanechat komentář