Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Lehátka s potiskem - jako vychytávka na firemní akce? Objevte 5 výhod

Leżaki z nadrukiem- jako gadżet na eventy biznesowe? Poznaj 5 zalet

Adrian Koźlik |

Při pořádání venkovní akce musíte nejen najít to správné místo a zajistit pro účastníky atrakce, ale hlavně vybrat místo, kde si budou moci posedět a odpočinout si. Ideálním nápadem může být lehátko s vytištěným logem vaší společnosti . Bude dobře fungovat na akci, bude sloužit jak reklamní, tak praktické funkci. Přitáhne pozornost potenciálního zákazníka.

5 výhod výběru lehátek s potiskem

FUNKČNÍ GADGET

Na výrobu lehátka je použit odolný a voděodolný materiál Oxford Adventure . Díky tomu nám bude dlouho sloužit. Je odolný vůči nečistotám, poškození, mechanickému poškození a povětrnostním vlivům. Je příjemný na dotek a nemačká se. Skvěle se proto hodí jako sedačka na akce a venkovní akce. Je ekonomický a odolný vůči intenzivnímu používání. Pokud se však stane něco nečekaného a materiál na lehátku se poškodí nebo vytištěná grafika již není aktuální, stačí vyměnit jen prostěradlo, aniž byste museli vyměňovat celé lehátko.

POHODLNÁ REKLAMA SEDADLA

Reklamní lehátko je velmi pohodlné, takže se skvěle hodí jako místo k odpočinku a relaxaci. Je pozitivně spojena s odpočinkem, blaženým lenošením, dovolenou a krásným počasím. To neznamená, že jej lze používat pouze na pláži. Lehátko s potiskem skvěle poslouží také v pokojích, halách, barech, kavárnách, sjezdovkách a samozřejmě na pláži i venku. Používáním reklamního lehátka se naše značka stane velmi dobře rozpoznatelnou a bude pozitivně asociována. lezaki z nadrukiem

REKLÁMNÍ MÉDIA

Díky velké tiskové ploše nemáme žádná omezení při plánování tisku. Lze použít a potisknout celý povrch listu. Větší plocha znamená větší možnosti prezentace vaší nabídky. Můžete na něj umístit své logo nebo grafiku v plné barvě. Stane se skvělým nástrojem pro propagaci značky a podporu reklamních kampaní. Díky pevným materiálům se dá používat dlouhodobě.

NÍZKÉ NÁKLADY

Dřevěné lehátko s potiskem je levné ve srovnání s dřevěnými nebo plastovými židlemi. Ani při objednávce jednotlivého a velkoplošného tisku nejsou náklady vysoké. Pamatujte prosím, že není použit jednou, ale bude nám sloužit dlouho, můžeme jej použít na více akcí.

VELKÁ MOŽNOST VÍCENÁSOBNÉHO VYUŽITÍ

Reklamní lehátka se skvěle hodí na firemní akce, lze je potisknout firemními reklamními prvky, čímž se stanou mobilní reklamou. Je lehký a přemístění není problém. Po akci je můžeme nabídnout klientům nebo zhotovitelům, aby si je mohli odnést domů a používat soukromě. Po schůzce mohou dodavatelé využít lehátka ve svých firmách jako koutek, kde si klienti mohou na chvíli odpočinout. Vytvořením komfortního koutku, kde si čekající zákazník může odpočinout, relaxovat a popíjet kávu, nebude jeho čekání dlouhá.

Zanechat komentář