Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak ozdobit dárkovou krabičku? Máme pár návrhů!

Jak ozdobić pudełko na prezent? Mamy kilka propozycji!

Adrian Koźlik |

Vánoce se kvapem blíží. Je to kouzelné období, kdy obdarováváme své blízké. Vyjadřují naši vděčnost za jejich přítomnost po celý rok. Snažíme se, aby vypadaly co nejlépe a zároveň obsahovaly personalizovaný doplněk na míru přímo obdarovanému. Na pomoc nám mohou přijít dárkové krabičky – jsou výborným výchozím bodem pro vytvoření dokonalého obalu na vánoční dárek. Mašlička, seno, proutěný/jutový provázek nebo samolepky jistě vylepší vzhled obalu!

Vánoční dárková krabička s proutěným/jutovým provázkem

Jedním z nejjednodušších a nejlevnějších způsobů, jak ozdobit vánoční krabičku, je proutěný/jutový provázek. Za málo peněz ho seženete doslova všude. Jakmile budete mít krabičku s vánočním vzorem , stačí provázek protáhnout po její délce a šířce a uvázat mašli. Obyčejná krabička tak bude vypadat jako skutečný dárek! Pokud chcete balení ještě více zpestřit, můžete přidat kartonový štítek s vaším jménem . Dobrý nápad je přidat na provázek sušený pomeranč nebo větvičku vánočního stromku.

Seno nejen na ubrus

Dávat seno pod ubrus je v mnoha domácnostech dlouholetou tradicí. To má přinést do domácnosti prosperitu. Zajímavým nápadem na zdobení vánoční dárkové krabičky je přidat dovnitř seno. Pak předmět vložíme a máme krásně nazdobený dárek! Nejen, že krásně vypadá, ale také dokonale zapadne do sváteční nálady! opakowanie świąteczne

Vánoční papír

Co dělat, když nemáme krabici s vánočním vzorem ? Stačí koupit vánoční papír, vzít obyčejnou krabici od bot a zabalit do ní dárek. Navíc můžete dovnitř dát bonbóny, abyste to trochu okořenili. Pamatujte, že čím silnější papír, tím snazší bude jeho uspořádání. Tenký papír se velmi snadno trhá a na mnoha místech je zmačkaný. Nevypadá to moc esteticky, ale jde o to, aby byl dárek krásně zabalený!

Stuha jako zakončení

Krabičku jsme již vybrali a dárek do ní zabalili, ale stále nám něco chybí. Nějaký doplněk, který ještě více podtrhne krásný vzhled krabice . Pokud vám nestačí ani seno, papír ani provázek, stojí za zvážení stuha. Skvěle se hodí nejen na zdobení obalů, ale také na ozdobu vánočního stromečku nebo domu. Pro zkrášlení dárku můžete ze stuhy vyrobit mašli a připevnit ji lepidlem na horní stranu obalu. Druhým, stejně dobrým způsobem je táhnout ji podél a přes krabici a poté ji zavázat, aby vznikla mašle. Bez ohledu na to, kterou metodu zvolíte, každá bude stejně dobrá!

Běžné a dřevěné samolepky

Pro velmi snadné zdobení dárkové krabičky je skvělý nápad vybrat samolepky s vánočním motivem . V obchodech najdete mnoho zajímavých designů, mezi kterými si jistě vybereme ten pravý pro nás. Samolepky nám nejen pomohou ozdobit dárky, ale také nám usnadní oblepení krabičky vánočním papírem. Dřevěné samolepky jsou zajímavou možností, spolu s ekologickou krabičkou se budou pod vánočním stromečkem skvěle vyjímat!

Nezbývá mi než popřát hodně zábavy a kreativity při zdobení dárků!

Zanechat komentář