Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak ozdobit vánoční dárek? Seznamte se se zajímavými nabídkami

Jak udekorować prezent świąteczny? Poznaj ciekawe propozycje

Adrian Koźlik |

Jmenovky na vánoční dárky jsou nezbytným prvkem při balení dárků. Mají informativní funkci a umožňují zjistit, který dárek je pro koho určen. Navíc jsou navrženy ve vhodném stylu winietki świąteczne dárková dekorace.

Zpočátku v tašce sv. Mikuláši, žádný z dárků neměl visačku na vánoční dárek , což způsobilo velký zmatek, a tak začali dárky podepisovat. Tím byl zajištěn pořádek a dárky podepisujeme dodnes.Pomocí dárkového poukazu se navíc rozlišuje, komu je dárek určen. Tento dárek je speciálně pro ni, protože je na něm její jméno.

Vánoční dárkové poukazy - jak vybrat?

Virtuální zdroje vám umožní najít perfektní dárkovou krabičku ve správném stylu. Vyberte si tvar, barvu a dokonce i grafiku. Čím originálnější nápad, tím lepší je použít silnější karton s vánočním vzorem.Při výběru grafiky je důležité určit místo věnované jménu, aby si obdarovaný mohl snadno přečíst, co je na dárku napsáno Kartu .

Na internetu najdete mnoho bezplatných vzorů, které si můžete stáhnout a vytisknout. Můžete si je vyrobit i sami!

  • Kartonové rukavice a čepice

Ze starých krabic vystřihněte tvary rukavic a čepic, poté je ozdobte bílou fixou a nakonec napište jméno toho, kdo dárek dostane.

  • Poznámky

Pomocí starých not vystřihněte zajímavé tvary dárkových karet a pomocí provázku je přivažte k dárku.

  • Arašídový sob

Použijte arašídové skořápky k vytvoření soba na dárkových kartách , nalepte arašíd na papír a nakreslete jeho oči, nos, uši a rohy.

  • Tlačítko sněhulák

Pomocí bílých tlačítek vytvořte sněhuláka. Nalepte je na karton, poté vystřihněte válec a nakreslete oči a mrkvový nos.

  • Krajkové ozdoby

Z kartonu vystřihněte kolečka a krajku nalepte na cetku. Nezapomeňte na zadní stranu uvést své jméno, ale když vás tlačí čas, vybírejte osvědčené dárkové poukazy , které najdete na odborných stránkách.

Dárkový poukaz a dárek. Jak je sladit dohromady? bileciki na prezenty

Ani ta nejhezčí dárková karta, pokud je špatně sladěná s dárkem, nebude vypadat dobře. Proto se vyplatí dbát na to, aby karta odpovídala vnějšímu vzhledu dárku. Vyplatí se nejprve zvážit, v jakém stylu chceme dárky letos zabalit, teprve poté se rozhodnout, jaké barvy k sobě budou ladit.

Použijte analogickou metodu kombinace hlavní barvy se dvěma sousedními barvami na barevném kruhu nebo použijte doplňkovou metodu a vyberte barvy, které jsou na barevném kruhu proti sobě. Je čas na grafiku, ujistěte se, že jsou také sladěny, například dárková krabička má na sobě kresby sobů, takže vaše dárkové karty by měly mít také lehký akcent, který zahrnuje sobů. Umístěte dárkovou visačku za stuhu nebo ji přivažte k dárku. Když si sami vybíráte písmo nebo píšete jména, dbejte na to, aby byly napsány čitelně a úhledně. Postarejte se o vizuální vzhled svého dárku pomocí dárkových karet.

Zanechat komentář