Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak renovovat dřevěné lehátko? Naučte se pár tipů

Jak odnowić drewniany leżak? Poznaj kilka wskazówek

Adrian Koźlik |

Dřevěné lehátko je velmi častou volbou pro relaxaci. Zabere málo místa a můžeme na něm pohodlně odpočívat a relaxovat. Proto musí být pohodlné a stabilní. Rozkládáme na pláži, na zahradě, terase nebo balkonu. Používáme od jara do podzimu. Proto, abychom si pořídili dřevěné lehátko, které vydrží roky, musíme vědět, jak se o něj starat

Renovace dřevěného lehátka, na co si dát pozor?

Základem lehátka je dřevo i materiál.Zahradní nábytek je vystaven povětrnostním vlivům, dešti a silnému slunečnímu záření. Postupem času způsobuje znehodnocení tkaniny. I ten nejodolnější materiál po nějaké době vykáže stopy používání.

Materiál - vyměnit nebo sešít

Při výběru materiálu na dřevěné lehátko dbejte na to, aby látka byla nepromokavá, rychleschnoucí, odolná, odolná vůči nečistotám a povětrnostním vlivům. Po určité době používání je známo, že se může poškodit nebo ušpinit. Za prvé, nečistoty by měly být odstraněny co nejrychleji, než zaschnou a budou obtížně odstranitelné. Pokud již materiál není vhodný k použití, snadno jej vyjmeme a nasadíme zpět impregnacja drewna Nový. Po odstranění poškozené látky ji jednoduše změřte a nainstalujte novou o stejné délce.

Impregnace rámu je nezbytná

I velmi poškozený dřevěný nábytek lze renovovat. Často najdeme staré dřevěné lehátko v garáži, sklepě nebo na půdě a přemýšlíme, jestli se s tím dá ještě něco udělat. Samozřejmě s trochou snahy tomu dáme nový život. Prvním krokem, který byste měli udělat, je očista. Povrch je třeba odmastit, odstranit nečistoty a poté lehce obrousit pomocí hrubozrnného papíru. Dalším krokem bude zabezpečení dřeva, aby bylo chráněno před zářením nebo vlhkostí. K tomuto účelu použijte stávající impregnační prostředky na dřevo. Můžeme malovat akrylovou barvou, sprejem nebo lazurou. Výběr je obrovský a rozhodnutí je jen na nás. Aplikujte přípravek dvakrát, když první vrstva zaschne. Lehátko natírejte nejlépe na stinném místě, ne při vysokých teplotách, protože to může mít za následek méně odolnou krytinu.

Plánujete nákup dřevěného lehátka? Jak se o něj starat, aby vám sloužil co nejdéle?

  • průběžně odstraňovat veškeré nečistoty, používat čistou vodu, vlhký hadřík nebo houbu, důkladně osušit
  • v zimě se vyplatí uskladnit ve sklepě nebo na půdě, nezakrývat fólií, zakrýt prodyšným materiálem
  • když víme, že ho nevyužijeme v létě, když jsme pryč nebo v deštivých dnech, vyplatí se ho schovat pod střechu, na stinné místo, zakrýt nebo dát do interiéru
  • neustále chránit před vlhkostí, udržovat
  • Nejlépe je škrábanec ihned obrousit a překrýt impregnací a barvou
  • Pokud zvlhne, důkladně jej osušte, aby se zabránilo tvorbě plísní a hub

Zanechat komentář