Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak správně zabezpečit a odeslat oblečení? Naučte se pár tipů

Jak odpowiednio zabezpieczyć i wysłać odzież? Poznaj kilka wskazówek

Adrian Koźlik |

V dnešní době existuje mnoho společností prodávajících oblečení online. Tyto prodeje zahrnují zasílání produktů. Umíme prodávat nové oblečení online, jako obchod, ale i použité. V současné době existuje mnoho webových stránek a aplikací, které prodávají použité oblečení . Stala se velmi populární, nejenže dává oblečení druhý život, ale také šetříme peníze. Doprava je většinou bezproblémová a je velmi jednoduchá. Obaly jsou lehké a nevyžadují speciální a složité zabezpečení. Zde je několik tipů, jak zabalit a odeslat oblečení.

5 pravidel pro bezpečné balení a přepravu oblečení

Správná příprava

Je velmi důležité, aby věci, které prodáváme, byly správně smontovány. Dávejme pozor, aby nebyly pomačkané, špinavé nebo poškozené. Při zasílání použitého oblečení pamatujte, že je podle popisu, vyprané, čisté a bez poškození a skvrn. Obecně naše výrobky vypadají hezky. Správné skládání oblečení zvyšuje efektivitu balení , chrání před pomačkáním a šetří místo.

Další vrstva ochrany

Pokud jde o oblečení, jsou většinou lehké a v případě pádu se nerozbijí, nezlomí a nepoškodí. Vyplatí se je ale zajistit dodatečně. Zabalte do fólie, bublinkové fólie nebo hedvábného papíru. Budou vypadat velmi elegantně a elegantně. V dnešní době je velmi módní, aby balíček vypadal co nejúhledněji a nejhezčí. Butiky mají často firemní výplň nebo hedvábný papír s vlastním logem nebo samolepkou. Působí velmi profesionálně a upoutá pozornost zákazníka. Díky tomu jej rádi znovu využijí a objednají znovu. Pamatujte tedy na další zabezpečení.

jak zabalit oblečení pro přepravu

Vhodné balení

Obal by měl odpovídat produktu, věnujte pozornost velikosti, typu balení , folii nebo kartonu. Pokud posíláte drobnosti, můžete použít bublinkovou obálku. Skvělým řešením pro balení oblečení je balený karton, vypadá perfektně a snadno se používá, nevyžaduje další ochranu páskou. Vyplňte volné místo v balení výplní tak, aby se předmět uvnitř nepohyboval. Bez ohledu na to, jakou formu balení zvolíte, stojí za to se ujistit, že v něm není žádné volné místo.

Správné uzavření

Správné uzavření obalu je velmi důležité. Ujistěte se, že je váš balíček pečlivě uzavřen. To ochrání zasílané položky před poškozením, navlhnutím, znečištěním nebo roztržením. Pak budeme mít jistotu, že balík dorazí bez problémů, jako je ztráta balíku, vracení a nespokojenost zákazníků.

Správné umístění nákladního listu

Přepravní list by měl být nalepen na viditelném místě. V celém rozsahu, bez poškození a poškození, aby byly všechny údaje dobře viditelné. Na balíku již nemohou být žádné přepravní listy, například z předchozí objednávky. Nalepte ji naplocho, bez ohybů, aby kód na ní mohl kurýr správně naskenovat

Zanechat komentář