Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak uspořádat venkovní kino na vlastní zahradě? Průvodce krok za krokem

Jak zorganizować kino plenerowe we własnym ogródku? Poradnik krok po kroku

Adrian Koźlik |

Venkovní kino na zahradě nebo na terase je skvělý nápad, jak strávit volný čas v teplých letních večerech s přáteli nebo rodinou. Takové kino bude o prázdninách také velkým lákadlem pro děti. Je to skvělá příležitost, jak společně sledovat svůj oblíbený film nebo televizní seriál. Před přípravou venkovního kina se vyplatí naplánovat pár věcí, které budou při takové atrakci nutné. Na co si dát pozor?

Jak uspořádat venkovní kino?

To správné místo

První věc, kterou bychom si měli dobře rozmyslet, je místo, které si vybereme. Pokud máme na zahradě hodně místa, uspořádejme tam kino . Pokud bydlíme v bytě, nemusíme se této myšlenky vzdávat. Terasové kino skvěle poslouží i na větší terase nebo balkonu. Vyplatí se nezapomenout zkontrolovat předpověď počasí, aby nás nepřekvapil letní déšť nebo bouřka. Pokud máme na zahradě altán nebo střechu, můžeme ji využít, pak se nás nebojí ani déšť.

Ujistěte se, že je zobrazení správné

Další volba padne na projektor. Pokud máme k tomuto účelu uzpůsobený projektor a plátno, stačí jej přemístit ven a připojit na zahradě pomocí prodlužovacího kabelu. Pokud však zástěnu nemáme, využijte stěnu našeho domu, garáže nebo stodoly, pokud je bílá. Dalším nápadem může být najít bílé prostěradlo, přehoz nebo velký kus látky. Na čtyřech místech připevníme rohy a je to hotové. Vše záleží na počtu lidí, které budeme hostit. Čím více, tím větší by měla být obrazovka, aby každý viděl, co je na ní zobrazeno. Pokud se kino odehrává na malém balkóně jen ve dvou lidech jako romantické rande, bude to fungovat dobře kino plenerowe notebook.

Důležitý zvukový systém

Filmy často využívají opravdu skvělou hudbu a zvukové efekty. Vyplatí se přesunout kvalitní reproduktory nebo bezdrátový reproduktor. Aby každý účastník dobře slyšel a nehádal, co postavy říkají.

Pohodlná sedadla

To je základ úspěšného venkovního kina. Během takového filmu nebo dokonce maratonu strávíme několik hodin sezením a sledováním. Postarejme se o to, aby se naši hosté cítili pohodlně. Můžeme použít dřevěná lehátka, která jsou velmi pohodlná a stabilní. Pokud chcete měkkost a chcete pohodlněji ležet, připravte si taštičku . Je velmi pohodlná a odolná vůči nečistotám a vlhkosti. Můžeme použít i zahradní nábytek, který již máme. Položme na ně polštáře, aby to bylo pohodlné. I deka položená na zemi a polštáře mohou poskytnout další sezení. Připravme nebo požádejme přátele, aby si s sebou vzali deky, letní večery mohou být chladné a my nechceme, aby nám byla zima.

Osvětlení venkovního kina

Kino by mělo být tmavé, aby se lépe soustředilo na film. Pro venkovní kino volíme večer a noc, ale neměla by být úplná tma. Uspořádejme nebo vyrobme ruční papírové lucerny, do kterých lze vložit žárovku. Dobře poslouží i žárovky, které lze snadno připojit na předem připravenou prodlužovací šňůru. Můžete použít i svíčky, budou krásně vypadat a vytvoří jedinečnou atmosféru.

Občerstvení a nápoje

Pro takovou příležitost si připravme stůl s chutným občerstvením, které nevyžaduje ohřívání. Měly by být vhodné i k jídlu rukama. Dobře poslouží mini tortilly, salát, dortík, sendviče, ovoce, slané pochutiny jako tyčinky, chipsy a samozřejmě popcorn . Sladkosti budou taky dobrý nápad, večer nesvítí sluníčko a není takové horko, takže se nic nerozpustí. Můžeme si vybrat čokolády, muffiny, dorty nebo bonbóny. A víme, že každý si při promítání rád něco zakousne. Nápoje je třeba také přizpůsobit počasí. Pokud je opravdu horko a dusno, měli by se ochladit, navrhněte raději vodu než sladké, sycené, lepkavé nápoje. Když je večer chladný, připravme pro naše hosty teplý čaj nebo kávu. Pokud máme chuť na chladnější večer, můžeme si v blízkosti rychle zapálit a opéct chutné klobásky. Nejlepším řešením pro podávání občerstvení budou jednorázové talíře, příbory a šálky. Ráno nebude potřeba vše smývat. Vše, co potřebujete, je pytel na odpadky a vše vyhodit, samozřejmě nejprve roztřídit.

Uspořádání takového kina není velký podnik a nevyžaduje mnoho času a peněz. Stačí dobrá organizace a pomoc přátel a venkovní kino zorganizujeme rychle a efektivně.

Zanechat komentář