Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Taška jako dárkové balení? Juta, bavlna, nebo třeba polyester?

Worek jako opakowanie na prezent? Jutowe, bawełniane, a może poliestrowe?

Adrian Koźlik |

Často se účastníme večírků. Nejtěžším úkolem, který je třeba před takovou událostí udělat, je nákup dárku pro oslavence. Abychom mu udělali radost, vybíráme mu oblíbené věci a předměty. Ale jak to zabalit? Aby dárek vypadal jedinečně a nestandardně. Papírové sáčky a dekorační papír jsou známé a často volené obaly. Je tedy na čase vybrat si něco nového. K dostání jsou tašky , mohou být z juty, bavlny nebo polyesteru.

Jakou dárkovou tašku si vybrat?

Jutový pytel

V poslední době je velmi populární. Juta je exotická rostlina pěstovaná v Číně, Pákistánu a zemích s horkým a vlhkým klimatem. Je jedlá, v mnoha zemích je upravována jako zelenina, její výška dosahuje až 3 metrů. Z něj vyrobená plátnová tkanina má přírodní šedohnědou barvu. Na trhu ji najdete v různých barvách, protože je skvělá na barvení. Můžete na ně klidně tisknout i nápisy nebo grafiku. Jutové pytle se používají k balení dárků a dárků a jsou vhodné k dekoraci interiéru. Vypadají krásně a mají velmi zajímavé balení. woreczki na prezent

Bavlněná taška

Je to skvělá alternativa k běžnému balení: papír, karton, taška nebo krabice. Bavlněné tašky jsou ideální pro balení šperků a drobných dárků. Další výhodou je možnost potisku, který může pokrýt celou plochu tašky. Jsou dostupné v mnoha barvách, vzorech a velikostech. Jsou opakovaně použitelné, po rozbalení dárku může obdarovaný sáček použít k balení nákupu nebo k jeho uložení. Většinou jsou zakončeny šňůrkami, takže se zavírají zatažením za šňůrky.

Polyesterová taška

Jedná se o syntetický materiál, tedy přirozeně se nevyskytující, uměle vyrobený. Vyrábí se také z recyklovaného nechtěného oblečení a plastových lahví. Je velmi odolný, odolný vůči skvrnám, nemačká se a polyesterové sáčky lze prát. Mají nízkou nasákavost a rychle schnou, jsou odolné proti molům, plísním a velmi důležitou vlastností jsou náchylné k barvení. To znamená, že můžete vyrobit mnoho barev materiálu, takže si můžete zakoupit polyesterové tašky ve zvolené barvě. Dodatečně je zakončena šňůrkami, které tašku uzavřou zatažením. Můžete do něj zabalit dárek, nebo může být taška dárkem sama. Později jej využijeme jako tašku na boty, gymnastický úbor, batoh na koupaliště nebo do tělocvičny.

Tašky lze použít i jako dárkové tašky pro svatební hosty jako poděkování za účast na obřadu. Pro zákazníky společnosti stačí na tašku vytisknout název společnosti a dovnitř vložit malý dárek, například čokoládu. Tím zajistíme, že naše společnost bude v očích zákazníků vnímána pozitivně a jistě si ji budou dlouho pamatovat. O svátcích si můžeme pomocí tašek vyrobit vlastní dárky pro své blízké. Vložte sušenou levanduli do jutového sáčku, vytiskněte svá přání a darujte ji svým blízkým. Zavěste si takovou tašku do skříně, bude tam viset po celý rok a bude v ní vracet pozitivní vzpomínky na člověka a hezky strávený čas. U příležitosti svátku maminek, tatínků, babiček nebo dědečků si dítě může připravit svůj dárek. Jednoduše pomocí speciálních pastelů namalujte na bavlněnou tašku něco vlastního a zažehlete. Vložte své přání dovnitř a darujte ho milované osobě. Určitě to bude vypadat krásně a obdarovaného to dojme.

Zanechat komentář