Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit ekologický papírový adventní kalendář? Postarejte se o naši planetu

Jak zrobić ekologiczny kalendarz adwentowy z papieru? Zadbaj o naszą planetę

Adrian Koźlik |

Víš, že…
První adventní kalendář, který byl kdy vyroben, vznikl v roce 1851 a byl kompletně ručně vyroben.Advent je obdobím čekání na Vánoce. Mnozí z nás dychtivě sní o Vánocích s rodinou, doprovázené vánočními koledami a teplým sezónním čajem v ruce. Než se tak ale stane, čeká nás ještě spousta příprav, jak si tento čas zpříjemnit, vyplatí se myslet na adventní kalendář.

Adventní kalendář je krásná tradice, která nás provází již po generace. Vánoční čas se bohužel často mění v závody mezi konkurenčními firmami bez ohledu na stav naší planety a ekologii produktů, které nabízejí.Udělejte letos o Vánocích něco dobrého pro naše životní prostředí a postarejte se o něj v této těžké době!

Eko adventní kalendář – udělejte si sami!

kalendarz adwentowy Existuje několik způsobů, jak vytvořit tradiční adventní kalendář , který vám umožní být tuto zimu Eco, zero waste je jednodušší, než si myslíte! Podívejte se na našeho podrobného průvodce.
Budete potřebovat: 24 papírových sáčků, barevný papír, ozdoby, fix, nůžky, provázek, lepicí pásku a místo na zavěšení adventního kalendáře.

  • Krok 1. Ozdobte 24 papírových sáčků barevnými vánočními vzory a fixem na ně nalepte čísla 1 až 24.
  • Krok 2. Vložte do nich malé zero waste dárky.
  • Krok 3. Uzavřete sáčky.
  • Krok 4. Na vybrané místo zavěste 4 řady provázku.
  • Krok 5. Umístěte 6 sáčků do jedné řady v jiném pořadí. Přilepte je páskou nebo použijte sešívačku.
  • Krok 6. Adventní kalendář je připraven! Užijte si odpočítávání do prázdnin!

Kupte si jutové pytle a užijte si adventní kalendář , který vydrží mnoho zim! Každý rok můžete do tašek vložit nové věci, abyste narušili rutinu!

Dárky s nulovým odpadem.

Určitě se ptáte, co jsou zero waste dárky. Myšlenkou „nulového odpadu“ je především zajistit, aby byl odpad po nebo dokonce během používání produktů omezen na minimum. Zde je několik nápadů.

  • Sladkosti - jsme si jisti, že o svátcích v adventních kalendářích nic sladkého nezbude, a proto stojí za zvážení tento zero waste nápad.
  • Vánoční kadidlo a svíčky - do každého okna vložte svíčky se sezónními vůněmi a užívejte si atmosférické prostředí vůně skořice a cukroví.
  • Směsi koření - do sáčku s adventním kalendářem vložte sadu koření a přiložte kartičky s vysvětlením, čím je lze okořenit nebo v jakém receptu je lze použít.

Eko adventní kalendáře na dosah ruky.

kalendarz adwentowy Naštěstí se některé firmy staraly o životní prostředí až po uši a nabízejí Eko adventní kalendáře . Jsou vyrobeny z biologicky rozložitelných materiálů a jsou plněny zero-waste ekologickými produkty.Adventní kalendáře s čaji najdeme na každý den, ale nejen to!Mnoho kosmetiky obsažené v kalendářích má obaly, které lze následně recyklovat. Mnoho adventních kalendářů v těchto případech zajišťuje, že i ozdobná stuha je vyrobena ze 100% recyklovaných materiálů.

Pro milovníky zahradničení se bude skvěle hodit adventní kalendář se semínky a pro příznivce slaného občerstvení na filmové večery nabízíme kalendáře s malými balíčky popcornu v různých příchutích!
Nejmenší jistě potěší sladkosti, ale proč nepřidat také malé kartonové postavičky k sestavení, které podnítí jejich fantazii.

Chcete se dozvědět více o ekologických řešeních? Podívejte se na naše další příspěvky.

Zanechat komentář