Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit řetěz na vánoční stromeček z hedvábného papíru? Krok za krokem

Jak zrobić łańcuch na choinkę z bibuły? Krok po kroku

Adrian Koźlik |

Víš, že…

Řetězy při předělech symbolizovaly zajetí a mučednictví polského národa, naštěstí to není jediný význam vánočního řetězu. Jeho symbolika sahá daleko do minulosti. V první řadě je to znak rodinné jednoty. Umožňoval zachování jednoty a nerozlučitelnosti vazeb mezi příbuznými a členy domácnosti.

Řetěz na vánoční stromeček z hedvábného papíru - průvodce krok za krokem

łańcuch świąteczny Řetězy na vánoční stromky vyrobené z hedvábného papíru nebo papíru jsou snadným a většinou bezproblémovým uměleckým projektem. Kde začít? Přinášíme krátký návod

1. Vyberte si papír.

V závislosti na tom, jak chcete, aby váš řetěz na vánoční stromeček vypadal, byste měli zvážit materiál, ze kterého jej chcete vyrobit. Barevný hedvábný papír nebo papír je perfektní. Nepoužívejte silné listy papíru, nebudou se snadno ohýbat. Zvažte výběr barevného papíru, který bude ladit s tématem nadcházející dovolené. V případě řetězu na vánoční stromeček se vyplatí zvolit červenou nebo zelenou. Papír nebo hedvábný papír si můžete koupit v příslušné barvě, nebo si ho vybarvit sami.Na Vánoce můžete zkusit použít i ozdobený balicí papír.

2. Čas řezat

Pomocí pravítka naznačte na kus papíru nebo hedvábného papíru stejné pruhy a poté je vystřihněte nůžkami. Každý proužek papíru tvoří jednu část řetězu vánočního stromku. Je velmi důležité, aby každý pás měl stejné rozměry.

3. Vytvoření řetězu na vánoční stromeček.

Vezměte první proužek a jeho konce slepte lepidlem, abyste vytvořili prsten. K tomu můžete použít pásku nebo konce sešít sešívačkou. Páska nebo sponky proces urychlí, protože nemusí schnout. Když se však rozhodnete použít lepidlo, držte oba konce u sebe, dokud lepidlo nezaschne. Ujistěte se, že okraje proužku jsou rovné. Jakmile je váš první kroužek připojen, protáhněte středem další proužek papíru. Poté spojte konce druhého proužku. Pokračujte v přidávání proužků stejným způsobem, dokud nebude řetěz vánočního stromku dostatečně dlouhý.Volitelně můžete také řetěz vánočního stromku otočit. V tomto případě se snažte, aby váš řetěz na vánoční stromeček měl lichý počet kroužků.

łańcuch choinkowy 4. Zavěste řetěz na vánoční stromeček.

Řetěz na vánoční stromeček zavěste na stromeček nebo s ním ozdobte stěny. Pokud jste vytvořili dva různé řetězy, můžete je zkřížit a vytvořit věnec z řetězu vánočního stromku. Stačí otočit vánoční řetěz, ozdobit ho a je hotovo! Můžete jej pověsit na dveře, zeď nebo plot.

Spropitné!

Na vánoční ozdoby použijte vzorovaný nebo lesklý papír! Budou odrážet světlo ze světel vánočního stromku a vytvářet tak jedinečnou atmosféru.

Jak skladovat řetěz na vánoční stromeček?

Řetěz na vánoční stromeček vyrobený z papíru nebo hedvábného papíru je náchylný k ohýbání. Jak ji tedy uskladnit, aby přečkala mnoho zim? Potřebovat budete obyčejnou tyč a nádobu s víkem. Ujistěte se, že vaše nádoba má otvory na obou stranách a že vaše hůl má správnou délku. Jemně navlékněte řetízkové kroužky na tyč. Poté tyčku umístěte do otvorů nádoby nebo krabičky Řetěz vánočního stromku můžete do krabičky vložit i bez navlékání na tyčku. To však nebude fungovat u dlouhých řetězců.

Chcete se dozvědět více o vánočních ozdobách? Klikněte zde!

Zanechat komentář