Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit mašle na vánoční stromeček? Průvodce krok za krokem

Jak zrobić kokardki na choinkę? Poradnik krok po kroku

Adrian Koźlik |

kokardy na choinkę Věděli jste, že... Luky ve světě mají mnoho významů. V lidovém podání se zvířata zdobila červenou mašlí, aby „nezačarovala“, která měla zvíře ochránit před očarováním, způsobením nemoci nebo dokonce smrti.

Mašle na vánoční stromeček má také svůj příběh. Stejně jako u zvířátek měla chránit vánoční stromeček před zlými kouzly, aby si zachoval svůj krásný vzhled a přinesl do domácnosti štěstí.Vánoční mašle se zpočátku objevovala jako ozdoba vánočního stromku, ale postupem času byla používá se ke zdobení věnců, svíček a dokonce i ubrusů. Poté se začal používat jako ozdoba vánoční stuhy k ozdobení dárků. Postupem času se mašlička na vánočním stromku stala nepostradatelným prvkem svátků.

Luk na vánoční stromeček - udělejte to sami!

Červené mašle na vánočním stromku jsou spojeny s vánoční "Betlémskou hvězdou", tato rostlina, také známá jako Euphorbia díky uspořádání svých okvětních lístků, připomíná červenou stuhu uvázanou ve tvaru vánoční mašle . Jak tedy vyrobit perfektní mašle na vánoční stromeček ? K výrobě mašle budete potřebovat: Barevné stuhy, nůžky a drát.

  • Krok 1. Přeložte stuhu na dvou místech
  • Krok 2. Uchopte stuhu oběma rukama na těchto dvou místech
  • Krok 3. Svažte tato dvě místa k sobě a poté je přitlačte k sobě zatažením za očka.

Naučte se další způsoby vázání mašle prezentované v tomto videu.


Mašle na vánoční stromeček se hodí i ke zdobení vánočních ozdob. Použijte červenou stuhu k ozdobení dárkové tašky, dárkové krabičky nebo středového prvku.

Kde koupit mašle na vánoční stromeček? Dáme vám nápovědu.

kokarda świąteczna Internet je plný nabídek vánočních mašliček z různých materiálů. Stojí za zvážení, které vybrat, které přežijí i další prázdniny. Navíc stojí za to zvážit barvu a velikost, aby dokonale zapadly do estetiky vánočního stromku. Velur je krásný materiál, který se často používá k výrobě vánočních mašlí , a je také tuhý, takže se nemačká. Satén díky mašličkám mají vánoční stromky perleťový lesk, který je ještě viditelnější, když je doprovázen teplým světlem vánočních stromečků.

Jutové vánoční mašle jsou ideální pro rustikální estetiku vánočního stromku. K zeleni větví vánočního stromku se hodí přírodní hnědá Bílé šifonové mašle na vánoční stromeček jsou elegantním doplňkem často používaným k ozdobení exteriéru domů. Vzhledem k materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, je můžete bez obav vystavit vnějším podmínkám, mašle na vánoční stromeček se vyplatí pořídit před Vánoci kvůli většímu výběru a dostupnosti.

Chcete se dozvědět více o vánočních ozdobách? Klikněte zde!

Zanechat komentář