Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit přání ke Dni babičky a dědečka? Nápady, které vás překvapí

Jak zrobić laurkę na dzień babci i dziadka? Pomysły, które Cię zaskoczą

Adrian Koźlik |

Víš, že…

Číňané začali rozdávat vavříny. Posílali blahopřání svým blízkým u příležitosti Nového roku. Tato tradice byla tak populární, že přežila dodnes. Babiččin a dědečkův den je za dveřmi a mnoho z nás je často tak zabrané do každodenního života, že na tento den, který je pro nás a naše blízké tak důležitý, zapomínáme. Letos vám představujeme jednoduché a příjemné nápady, jak oslavit svátek babičky a dědečka .

Vavříny existují v naší kultuře po staletí, dáváme je ze soucitu, ale také jako poděkování za jejich útrapy. Navíc je to perfektní dárek ke Dni babičky a dědečka, který, když je darován přímo od srdce, bude jistě pozitivně přijat. Ve škole každý z nás bojoval s vytvořením dokonalého přání pro naše prarodiče, když teď máme vlastní děti , bojujeme s pomocí a kreativními nápady na dárky ke Dni babičky a dědečka .

Jak vyrobit přání ke Dni babičky a dědečka?

prezent na dzień babci i dziadka Dejte svým prarodičům najevo, jak moc je máte rádi, pomocí ručně vyrobeného přání! Barevné vzory, výřezy, fotografie obličeje nebo třeba hodně třpytek? Jen vaše představivost vás drží zpátky. Zde je několik inspirativních nápadů.

  • 1. Foto cyklista

Pravděpodobně jste s prarodiči zažili mnoho krásných chvil, využijte Den prarodičů k zavzpomínání na tyto krásné časy. Vystřihněte své oblíbené, vtipné a sladké fotografie a vložte je do karty, bude to překvapivý a velmi originální dárek ke Dni babičky a dědečka.

  • 2. Karty s motivem zvířátek

Babička a dědeček jsou často velmi starostliví medvídci nebo hrdličky. Použijte tyto asociace k ozdobení karty hravým způsobem.

  • 3. Květiny.

Květiny jsou nepostradatelným prvkem svátku babičky a dědečka, darujte jim svou kartičkou ještě více. Jsme si jisti, že na takové květiny budou ještě dlouho vzpomínat a nebudete se muset bát, že by mohly uvadnout.

  • 4. Karikaturní postavy babičky a dědečka

Den babičky a dědečka je svátek, na který bychom se měli především usmívat, a proto dbejme na to, aby z vtipných postaviček umístěných na přední straně přání měli radost i naši blízcí.

  • 5. Skládané karty s motivy origami

Složené karty mohou být někdy velmi komplikované, proto uvádíme jednoduchý, ale velmi účinný nápad.

  • 6. Barvy

Udělejte si radost vytvářet přáníčka ke Dni babičky a dědečka . Potiskněte si ruce na papír barvou. Jakmile zaschne, napište na každý orazítkovaný prst důvod, proč milujete své prarodiče, pak přáníčko ozdobte dle libosti a předejte.

Do každé karty můžete vložit dojemná nebo vtipná přání, která se postarají o vnitřek vaší karty.

Nevíte, jaké přání si vybrat? klikněte zde

Dárek pro babičku a dědečka na dálku.

laurka na dzień babci i dziadka Spousta našich babiček a dědečků bydlí daleko nebo jim zdraví už nedovoluje je navštěvovat. V takových případech bychom si měli dát ještě větší pozor, aby cítili naši lásku. Technologie a přenos dat se naštěstí vyvinuly natolik, že můžeme být vedle nich i přes kilometry, které nás dělí.

  • Vytvořte si virtuální kartičku ke Dni babičky a dědečka – internet je pokladnice vědění, a tak po zadání fráze virtuální kartičky ke Dni babičky a dědečka vidíme spoustu tvůrců, kteří nám s tím pomohou.
  • Připojení na webkamerách - babička a děda mohou mít zpočátku problém se s připojením, ale po nějaké době, spolu s trpělivostí, kterou s námi měli již mnoho let, se s nimi budete moci spojit online, to jim jistě vykouzlí úsměv na tváři tvář .

Važte si svých blízkých za pomoc, dobré rady a především za lásku, kterou k vám mají stůj co stůj.

Hledáte inspiraci na jedinečné dárky ke Dni babičky a dědečka ? Klikněte zde!

Zanechat komentář