Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaké obaly na zeleninu a ovoce si mám vybrat? Dáme vám nápovědu

Jakie opakowanie na warzywa i owoce wybrać? Podpowiadamy

Adrian Koźlik |

Víš, že..
Banány jsou bobule, ale jahody ne! Podle definice mají borůvky semena uvnitř, zatímco jahody mají semena venku. Semena v banánech jsou však tak malá, že si jich nevšimneme, což silně potvrzuje přesvědčení, že patří do čeledi bobulovité.Je pro nás těžké si představit, že banán je bobule, ale bez ohledu na to, z jaké čeledi plodů patří, je důležité jej vhodně uložit.

Bavlněné sáčky jsou často užitečné pro skladování určitého ovoce a zeleniny. Zde je několik způsobů, které vám pomohou udržet vaše produkty déle čerstvé.

Jak skladovat zeleninu a ovoce?

woreczki materiałowe Jedním z nejjednodušších způsobů, jak omezit plýtvání potravinami v domácnosti, je správné skladování. Bavlněné tašky , plastové nádoby s otvory a mnoho dalšího! Naučte se osvědčené metody.

  • 1. Jablka

Ideálním místem pro skladování jablek je sklep, protože má správnou teplotu. Vložte jablka do bavlněného sáčku , který umožní ovoci dýchat. Nezapomeňte nechat okno mírně otevřené. Jablka uvolňují etylen, který by měl být odvětráván venku.

  • 2. Ocet a bobule

Vlhkost obvykle způsobuje, že se produkty rychle kazí. Jejich čerstvost prodloužíte octem. To funguje velmi dobře u borůvek a jahod. Ocet zabíjí všechny bakterie a neovlivňuje chuť ovoce.

Do misky nalijte 1/3 octa a zbytek zalijte studenou vodou. Přidejte bobule, promíchejte je, přendejte do cedníku a opláchněte vodou. Osušte kuchyňskou utěrkou a uložte do nádoby vyložené suchými papírovými utěrkami, víko nechte pootevřené.

  • 3. Brambory a bavlněný sáček

Pro správné skladování potřebují brambory dostatečnou cirkulaci vzduchu, nízkou teplotu a tmu. To vše obstará bavlněný sáček . Skladujte na místě chráněném před slunečním zářením, aby brambory nezezelenaly. Příliš mnoho této barvy může způsobit výskyt toxických látek. Ideálním místem pro bavlněný sáček s bramborami je sklep nebo odvětrávaná kuchyňská linka.

  • 4. Prořezávání mrkve

Chcete, aby vám mrkev vydržela až 2 týdny? Zastřihněte jejich konce a vložte je do uzavíratelného sáčku. Sáček uchovávejte v lednici a v případě potřeby mrkev opláchněte studenou vodou. Zabráníte tak jejich změknutí a vráskám, než se nadějete.

  • 5. Kukuřičné klasy srolujte.

Kukuřice je známá tím, že se poměrně rychle kazí. Proto se vyplatí jej skladovat na správném místě a správným způsobem. Použijte k tomu bavlněné sáčky , které zajistí optimální cirkulaci vzduchu potřebnou k tomu, aby kukuřice zůstala déle čerstvá. Kukuřici neloupejte, můžete ji zabalit i do vlhké kuchyňské utěrky. Uchovávejte v bavlněném sáčku po dobu až 4 dnů.

Kde koupit vhodné nádoby a bavlněné sáčky?

Stacionární sklady jsou vybaveny mnoha nádobami vhodnými pro skladování potravin. Pro nákup vhodných bavlněných tašek se však vyplatí hledat ty nejlepší nabídky na internetu. Navíc na internetu najdeme nádoby s hermetickými uzávěry nebo nádoby vhodně přizpůsobené konkrétní zelenině a ovoci.

Chcete se dozvědět více o používání bavlněných a jutových pytlů ? Klikněte zde!

Zanechat komentář